|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
A i Ebi Smolarek powinien otrzymać szanse jeszcze. I ja Serio pisze. Lol, seriously... Pokazal klase w Polonii i Katarze. Liga holenderska panowie juz nie jest taka jak kiedys, kasa na transfery tez mniejsza etc. Poza tym to straszna gwiazdeczka i primadonna. Zreszta w Holandii tez poki co szalu nie robi. Piech przynajmniej 4 czy tam 5 lat mlodszy. Ja, pomijajac Grosickiego, nikogo lepszego za bardzo nie widze. No i dobrze ze z Poloni odszedł , nie widzisz kto ten klub tam trzyma w garsci, ze po 10 trenerów jakby mogł to by zatrudnił jako trenerów. A i jeszcze 50 zawodnika na sezon w rotacji takiej ze, zagrales raz slabo, to wypad, następny. Holandia slaba, na pewno o wiele lepsza poziomem od naszej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Werder w pape, gdybym nie byl taki chciwy to mozna bylo zarobic, Werder zlapany przed meczem 3.3 kij tam, wieczor jeszcze dlugi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawac over w Blackburn 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co mnie obchodzi kto rzadzi w Polonii, byl slaby, a jego kontrakt to byla pomylk. Pewnie, ze lepsza, ale powoli sie blizamy, czy tez oni zblizaja sie do nas;) Zreszta whatever, w Katarze 3 gole w 10 meczach, w Holandii chyba 2 w osmiu. Do tego w holenderskiej lidze pada o ponad gol wiecej na mecz niz w polskiej. Ja na ta chwile Smolarka w kadrze nie widze, bo nie ma najmniejszego powodu zeby go powolac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A i Ebi Smolarek powinien otrzymać szanse jeszcze. I ja Serio pisze. Lol, seriously... Pokazal klase w Polonii i Katarze. Liga holenderska panowie juz nie jest taka jak kiedys, kasa na transfery tez mniejsza etc. Poza tym to straszna gwiazdeczka i primadonna. Zreszta w Holandii tez poki co szalu nie robi. Piech przynajmniej 4 czy tam 5 lat mlodszy. Ja, pomijajac Grosickiego, nikogo lepszego za bardzo nie widze. Ebi w piłkę grać umie , a w kadrze nigdy fochów nie stroił - dla mnie byłby bardz dobrym uzupełnieniem Lewego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KURWA READING NO!  O honor!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co mnie obchodzi kto rzadzi w Polonii, byl slaby, a jego kontrakt to byla pomylk. Pewnie, ze lepsza, ale powoli sie blizamy, czy tez oni zblizaja sie do nas;) Zreszta whatever, w Katarze 3 gole w 10 meczach, w Holandii chyba 2 w osmiu. Do tego w holenderskiej lidze pada o ponad gol wiecej na mecz niz w polskiej. Ja na ta chwile Smolarka w kadrze nie widze, bo nie ma najmniejszego powodu zeby go powolac. 2/8 to chyba mimo wszystko więcej niż każdy napadzior w TME
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
A i Ebi Smolarek powinien otrzymać szanse jeszcze. I ja Serio pisze. Lol, seriously... Pokazal klase w Polonii i Katarze. Liga holenderska panowie juz nie jest taka jak kiedys, kasa na transfery tez mniejsza etc. Poza tym to straszna gwiazdeczka i primadonna. Zreszta w Holandii tez poki co szalu nie robi. Piech przynajmniej 4 czy tam 5 lat mlodszy. Ja, pomijajac Grosickiego, nikogo lepszego za bardzo nie widze. Ebi w piłkę grać umie , a w kadrze nigdy fochów nie stroił - dla mnie byłby bardz dobrym uzupełnieniem Lewego Pewnie, nawet moze nie 11 ale w kadrze jakby co Lewemu nie daj boze sie kontuzja, kartka, to by go zastąpił np. Międzynarodowe doświadczenie ma a na Euro wiemy jaka presja na zawodników będzie ciążyła, ja wiem ze on podołałby na pewno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolton strzelać /tracić !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co mnie obchodzi kto rzadzi w Polonii, byl slaby, a jego kontrakt to byla pomylk. Pewnie, ze lepsza, ale powoli sie blizamy, czy tez oni zblizaja sie do nas;) Zreszta whatever, w Katarze 3 gole w 10 meczach, w Holandii chyba 2 w osmiu. Do tego w holenderskiej lidze pada o ponad gol wiecej na mecz niz w polskiej. Ja na ta chwile Smolarka w kadrze nie widze, bo nie ma najmniejszego powodu zeby go powolac. 2/8 to chyba mimo wszystko więcej niż każdy napadzior w TME Nie uwazam, ze to wiecej. 11 haha No panowie, badzcie powazni, jak juz to max 3 opcja po Lewym i Grosickim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co mnie obchodzi kto rzadzi w Polonii, byl slaby, a jego kontrakt to byla pomylk. Pewnie, ze lepsza, ale powoli sie blizamy, czy tez oni zblizaja sie do nas;) Zreszta whatever, w Katarze 3 gole w 10 meczach, w Holandii chyba 2 w osmiu. Do tego w holenderskiej lidze pada o ponad gol wiecej na mecz niz w polskiej. Ja na ta chwile Smolarka w kadrze nie widze, bo nie ma najmniejszego powodu zeby go powolac. 2/8 to chyba mimo wszystko więcej niż każdy napadzior w TME Grosik ok ,ale Piech sorry ale nie te progi Nie uwazam, ze to wiecej. 11 haha No panowie, badzcie powazni, jak juz to max 3 opcja po Lewym i Grosickim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez groszek to skrzydlowy a nie zaden napastnik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie to tylko opcja z musu, zeby ktos nie myslal, ze Piech to dla mnie klasa reprezentacyjna, po prostu nie widze nikogo lepszego i jeszcze stosunkowo perspektywicznego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez groszek to skrzydlowy a nie zaden napastnik Lepszy Groszek na sile na ataku niz reszta opcji imo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg mnie piech to musi grac w parze z jankowskim, zeby cos z tego bylo ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zreszta chuj z ta reprezentacja, zbior najemnikow, nie identyfikuje sie z tym Overek Jagi in, teraz moze poczekamy na poczatek drugiej polowy w Szczecinie;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przeciez groszek to skrzydlowy a nie zaden napastnik Lepszy Groszek na sile na ataku niz reszta opcji imo  W Pogoni grał w ataku , pozniej zrobili z niego skrzydlowego 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Grosik owszem moze zagrac jako napastnik, tylko jest pytanie , ile on spotkan zagral jako napastnik w tym sezonie, podejrzewam a ni jednego.
Za Grosikiem oczywiście jestem za w kadrze. Chociaz ostatnio obnizyl chyba loty w klubie, bo juz trener czesto go zmienial.
Co do 11 czy ja napisałem gdzies ze do 11, przecież wiadomo jak bedziemy grali, oglądałeś mecze naszej kadry czy jakiej?
Z 1 napastnikiem.
Po prostu oprócz Lewandowskiego nie ma drugiego i tak dalej dalej .............
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Mou dzisiaj znowu wpierdol 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Zreszta chuj z ta reprezentacja, zbior najemnikow, nie identyfikuje sie z tym Overek Jagi in, teraz moze poczekamy na poczatek drugiej polowy w Szczecinie;) To idz kibicuj Niemcom.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|