|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ULA z 30*-0 oddaje 4 piłki po kolei
ona to niech lepiej kariere kończy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak dokładnie co tu ma szacunek do siebie, są sytuacje, są sytuację w korych ludzie cieszą się że maja prace nawet za to minimalne wynagrodzenie, więc weź chudi zachowaj te swoje teorie dla siebie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stosur do konca seta ze wygra swoje podanie  grasz takie rzeczy  i to jeszcze w WTA powodzenia zycze ah kurwa widzisz wykrakales raz sie dala zlamac i kasa uciekla  moze i wykrakalem ale granie pod rzad kazdego gema to predzej z fusow wywrozysz  to jest masakra przejrzyj sobie mecze kobitek ile jest meczow bez zadnego breaka one sie lamia jakby sraczke mialy 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
No w pracy za 1500zł w Polsce, to trochę za mało. Niektórzy pracują za mniej. wiem o tym, niestety taka rzeczywistość nie mają szacunku do siebie dając się tak wykorzystywać za takie ochłapy. bo lepiej stac i zebrac pod biedronka a dzieci do domu dziecka oddac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No w pracy za 1500zł w Polsce, to trochę za mało. Niektórzy pracują za mniej. wiem o tym, niestety taka rzeczywistość nie mają szacunku do siebie dając się tak wykorzystywać za takie ochłapy. dobry kolo z ciebie zero szacunku do pieniadza 1,5k to ochlap wedlug ciebie... spoko wiekszosc ludzi w polsce pracuje za takie pieniadze i biedy nie klepia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sepiacz mial bp z 0-40* zeby sam podania nie oddal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sepiacz mial bp z 0-40* zeby sam podania nie oddal  i 15-40 to bylo zbyt oczywiste
|
|
|
|
|
member
|
|
member
bo większość polaków to typowe bezmózgi. Pieniądze leżą na ziemi wystarczy się po nie schylić, jest milion legalnych sposobów na zarobienie takich pieniędzy za jakie oni robią jak osiołki przez cały miesiąc. Ja handluje perfumami w sieci, mam zarejestrowaną na siebie firme , kokosów z tego nie ma, ale jak za pójście raz dziennie na pocztę i tak uważam , że jest bardzo dobrze  Ludzie nie dajcie się wykorzystywać !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cornet z Chakvetadze to dopiero bedzie niezly mecz  jedna lepsza od drugiej a;e chyba jednak francuzka ale ja nie gram tylko sieje zamet 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufff djus Seppi dawaj gema 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ula już baty z dziewczynami młodszymi zbiera ... zeszła na psy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo większość polaków to typowe bezmózgi. Pieniądze leżą na ziemi wystarczy się po nie schylić, jest milion legalnych sposobów na zarobienie takich pieniędzy za jakie oni robią jak osiołki przez cały miesiąc. Ja handluje perfumami w sieci, mam zarejestrowaną na siebie firme , kokosów z tego nie ma, ale jak za pójście raz dziennie na pocztę i tak uważam , że jest bardzo dobrze  Ludzie nie dajcie się wykorzystywać ! to widze ze masz leb na karku teraz to juz tylko podniesc kapital tej twojej firmy i wchodzisz na gielde  kazdy jest panem swojego losu po co sie napinasz i krytykujesz ludzi ktorzy moga nie miec glowy do interesu jak ty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ula już baty z dziewczynami młodszymi zbiera ... zeszła na psy  jak spojrzalem na wyniki ostatnie to ulka cienizna przy niej bo większość polaków to typowe bezmózgi. Pieniądze leżą na ziemi wystarczy się po nie schylić, jest milion legalnych sposobów na zarobienie takich pieniędzy za jakie oni robią jak osiołki przez cały miesiąc. Ja handluje perfumami w sieci, mam zarejestrowaną na siebie firme , kokosów z tego nie ma, ale jak za pójście raz dziennie na pocztę i tak uważam , że jest bardzo dobrze  Ludzie nie dajcie się wykorzystywać ! to widze ze masz leb na karku teraz to juz tylko podniesc kapital tej twojej firmy i wchodzisz na gielde  kazdy jest panem swojego losu po co sie napinasz i krytykujesz ludzi ktorzy moga nie miec glowy do interesu jak ty... on w kazdym dziale wyglasza swoje madrosci 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Verdi bez zabawy tam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ula utzymała swój serwis, mały sukces z tego meczu będzie mogła sobie zaposiać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha chyba ze tak to w takim razie nie wdaje sie w dyskusje z wszystko wiedzacym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Seppi sfm i 0-30 ogarniaj makaronie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a u ulki jak zwykle 3 do tylu 2 do przodu a na koniec to sie okaze  ona to ma talent do lamania sie ten jej serwis to jak agnieszki kilka lat temu
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bo większość polaków to typowe bezmózgi. Pieniądze leżą na ziemi wystarczy się po nie schylić, jest milion legalnych sposobów na zarobienie takich pieniędzy za jakie oni robią jak osiołki przez cały miesiąc. Ja handluje perfumami w sieci, mam zarejestrowaną na siebie firme , kokosów z tego nie ma, ale jak za pójście raz dziennie na pocztę i tak uważam , że jest bardzo dobrze  Ludzie nie dajcie się wykorzystywać ! Twoja wypowiedz jest tak tłusta i wyrazista jak Magda Gessler w kuchennych rewolucjach  Ty rekinie biznesu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo większość polaków to typowe bezmózgi. Pieniądze leżą na ziemi wystarczy się po nie schylić, jest milion legalnych sposobów na zarobienie takich pieniędzy za jakie oni robią jak osiołki przez cały miesiąc. Ja handluje perfumami w sieci, mam zarejestrowaną na siebie firme , kokosów z tego nie ma, ale jak za pójście raz dziennie na pocztę i tak uważam , że jest bardzo dobrze  Ludzie nie dajcie się wykorzystywać ! mozna linka do perfum 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|