|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Gratulacje dla Cheslea  zacytuje coś z pewnego portalu "Chelsea broniła się niezwykle bohatersko, ale potrafiła również zadać decydujący cios" dziękuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CHelsea  +2 izzzziii Torres odkupił wszystkie winy  romek go wycałuje  predzej Ramiresa powinien wycalowac To fakt ,lobik pierwsza klasa tu nawet nie chodzi jak piekny byl ten gol, wazne ze trafil i to ustawilo CHelsea tylko do defensywy, calkime inaczej musieli by zagrac w 2pol gdyby nie ta bramka that's right
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ALe paru gości w Barcelonie pod formą niestety ... i nie pomogły nic roszady .... i oszczędzanie się ... i tak się dzieje w sporcie ... i nie ma sie o co kłócić .... Fakt ,ale ten zespół od 4 sezonów jest na toopie i zgarniałwszystko co było do wzięcia ... kiedyś musiał przyjsć spadek formy . Wielu fachowców dawało Barcelonie max 3 sezony utzrymania takiej formy pociągneli 4 co jest mega sprawą . dokładnie tak i nie ma że Barcelona ...
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
ALe paru gości w Barcelonie pod formą niestety ... i nie pomogły nic roszady .... i oszczędzanie się ... i tak się dzieje w sporcie ... i nie ma sie o co kłócić .... Fakt ,ale ten zespół od 4 sezonów jest na toopie i zgarniałwszystko co było do wzięcia ... kiedyś musiał przyjsć spadek formy . Wielu fachowców dawało Barcelonie max 3 sezony utzrymania takiej formy pociągneli 4 co jest mega sprawą . dokładnie tak i nie ma że Barcelona ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gral dzis w wyjsciowym tello albo thiago? zagrala szakira, fabregas i alexis w pierwszym? z realem grzali lawe panie AGASSI, przejrzyj pan archiwum, typowalem final chelsea-bayern i zdania nie zmieniam  wszyscy widzieli co grała ta trójka szczególnie Pique długo pograł ps. zarzucałeś Mi,ze bredze a teraz jak Twoja teoria dała dupy to sie raczkiem wycofujesz  typowo forumowe  teoria dala dupy? znaczy sie, skoro pep nie potraktowal powaznie meczu z realem, znaczylo, ze dzis na 200% awansuje? ogarnij sie prosze, bo mam wrazenie, ze z twoim IQ jest cos nie tak ... od paru lat widze, ze lazisz po forum i szukasz zaczepki, a to w polityce, a to w dzialach tematycznych, ostatnio widze, ze quasi sie spodobalo  ps: nie obchodzi mnie co grala ta trojka, z realem zaczynami na lawce, dzis zaczeli od 1 minuty bez odbioru, nie lubie marnowac czasu  are you god? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Messi odejdzie to zastanawia mnie gdzie? Angielska i Niemiecka odpada z wiadomych przyczyn , stylowi Messiemu pasowałaby Serie A w zasadzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ALe paru gości w Barcelonie pod formą niestety ... i nie pomogły nic roszady .... i oszczędzanie się ... i tak się dzieje w sporcie ... i nie ma sie o co kłócić .... Fakt ,ale ten zespół od 4 sezonów jest na toopie i zgarniałwszystko co było do wzięcia ... kiedyś musiał przyjsć spadek formy . Wielu fachowców dawało Barcelonie max 3 sezony utzrymania takiej formy pociągneli 4 co jest mega sprawą . dokładnie tak i nie ma że Barcelona ...  ale niektorym sie wydawalo, ze barcelona bedzie wieczna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
senseja juz laduja bo sie nawet nie porzegnal taki podniecony pobiegl hehe Wchodze na quasi poczytac napinke po meczu i oczom nie wierze.A juz ten przyglup przebija wszystko... To jest nas dwóch i nawet nieźle się uśmiałem już 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Messi odejdzie to zastanawia mnie gdzie? Angielska i Niemiecka odpada z wiadomych przyczyn , stylowi Messiemu pasowałaby Serie A w zasadzie Ojczyzna ... wątpie ze bedzie grał jeszcze w europie .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kowalewski porownuje chelsea do apoelu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Messi odejdzie to zastanawia mnie gdzie? Angielska i Niemiecka odpada z wiadomych przyczyn , stylowi Messiemu pasowałaby Serie A w zasadzie pierdolisz, Messi nigdy nie odejdzie, a Pep ma teraz powód by jednak zostać w Barcelonie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Messi odejdzie to zastanawia mnie gdzie? Angielska i Niemiecka odpada z wiadomych przyczyn , stylowi Messiemu pasowałaby Serie A w zasadzie Ojczyzna ... wątpie ze bedzie grał jeszcze w europie . nie wydaje mi sie zeby odszedl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale niektorym sie wydawalo, ze barcelona bedzie wieczna hehe bedzie wieczna ... długo poczekamy na zespół który pobije wyczyny barcy oj długo .
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Panowie kto zawieszony w Chelsea na final za kartki >?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra jeszcze tylko przeczytam wpis kowalczyka i mozna isc spac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto zawieszony w Chelsea na final za kartki >? terry, ramires, ivanovic i meireles
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto zawieszony w Chelsea na final za kartki >? Terry, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie kto zawieszony w Chelsea na final za kartki >? terry, ramires, ivanovic i meireles LIPUNIA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jako fan Barcelony powiem tyle. Przegraliśmy ten mecz w dwóch momentach - po strzeleniu bramki przez Ramiresa grając w przewadze a drugi moment to niestrzelenie karnego przez Messiego. Niestety za frajerstwo sie płaci, mam nadzieję, że Barcelona wyciągnie z tego wnioski. Zauważyłem również, że żadnej otwierającej piłki nie zagrał Xavi - chyba czas powoli szukać nowego reżysera gry. Chelsea gratuluje udanej taktyki, bronić się w 10-tke przez 45 min przeciw Barcelonie grającej na własnej murawie to naprawdę robi wrażenie. Jeśli chodzi o czerwoną kartkę i karnego to jak najbardziej zasłuzone szkoda że nie potrafiliśmy tego wykorzystać. Chelsea niestety nie daje za dużo szans w finale ze względu na osłabienia. Pozostaje teraz tylko CdR które trzeba koniecznie wygrać. Szkoda, że ten sezon niestety tak beznadziejny, jeszcze tydzień temu miałem nadzieje że udaje się wygrać lige i LM a niestety zostajemy z niczym - ale na żadne z tych trofeów nie zasłużyliśmy. Pozdrawiam wszystkich wiernych kibiców Blaugrany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe gdzie sie podzieja "hiszpanscy ultrasi" sprzed polskich telewizorow jak 19 maja chelsea zagra z bayernem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|