Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Llama - Było tego trochę, raz lepiej raz gorzej, raz słodkie lenistwo, a czasem ostry zapieprz, raz nauka pokory, a następnie można było się rozwinąć i realizować, raz w dzień się zarobiło miesięczną wypłatę a później cały miesiąc dymało po 10h dziennie za miskę ryżu. Naprawdę różnie bywało, nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, co ciekawe tylko raz mnie wyrzucono, ale za to z hukiem :-) Zwykle pracodawcy nie chcieli abym odchodził,a le tez bez przesad. Oczywiście kilka razy byłem tez wydymany na kasę i pod koniec miesiąca widziało się jedynie środkowy palec, no ale to już inna sprawa.

@Conrad - W sumie dlaczego nie, ja sobie chętnie popatrzę na jakieś fajne zdjęcia forumowiczów z ich podróży (kiedyś w sumie był chyba taki temat, jak dobre pamiętam to Mitul tam sporo wrzucał). Jeżeli chodzi o mój romans z architekturą to tylko i wyłącznie budownictwo tradycyjne (dla ciekawskich polecam stronę pracowni, w której pracuję - www.polskadrewniana.pl [polskadrewniana.pl]), chociaż teraz mam ochotę zacząć startować w jakichś konkursach architektonicznych, a nuż coś się kiedyś trafi ...czas pokaże :-)

@Experto - Racja, chociaż mam nadzieję, ze nie w tym przypadku. To tylko jednorazowa akcja na 2 makiety. No chyba, że Boss zadecyduje inaczej, najwyżej znajdę sobie w przerwach jakieś inne twórcze zajęcie, np. przy kserokopiarce :-)

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
http://www.rp.pl/artykul/182403,865149-Otwarcie-Euro-pod-znakiem-protestow.html

Narodu - powstań.

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by gnacik
@Llama - Było tego trochę, raz lepiej raz gorzej, raz słodkie lenistwo, a czasem ostry zapieprz, raz nauka pokory, a następnie można było się rozwinąć i realizować, raz w dzień się zarobiło miesięczną wypłatę a później cały miesiąc dymało po 10h dziennie za miskę ryżu. Naprawdę różnie bywało, nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, co ciekawe tylko raz mnie wyrzucono, ale za to z hukiem :-) Zwykle pracodawcy nie chcieli abym odchodził,a le tez bez przesad. Oczywiście kilka razy byłem tez wydymany na kasę i pod koniec miesiąca widziało się jedynie środkowy palec, no ale to już inna sprawa.

Nie no spoko, weteryniarzem, lekarzem, operatorem filmowym national geographic, pilotem czy kosmonautą nie byłeś.
A te zawody tak z brzegu wydają się ciekawsze/piękniejsze.
Robić projekty w ustawianych przetargach, wlepiać łapówki aby wygrać kolejny projekt, ciąć koszty, więc projektować bez wizji lokalnej - piękny zawód w kraju tysiąca możliwości. A na końcu zaprojektować coś, co zmyje woda, zdmuchnie wiatr, albo zniszczy trzęsienie ziemi.
nuuuuudaaaa. tongue

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
z miny Messiego wiadomo po czym smile

ps. I kto bredził Panie bitnap ? laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
he he, bardzo dobrze :>

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Chelsea hura hura hura cool cool cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Odpadnięcie katalońskich obligacji smile

Nie oglądałem meczu ale patrząc na wynik w livescore było gorąco.

Chelsea po raz drugi z tymczasowym trenerem zagra w finale LM. Nie zagra Terry więc przy ewentualnych karnych czuję, że wygrają smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
The Blues!! Kibicuję im od 98 roku i wstyd mi było trochę za ten sezon w ich wykonaniu, ale Di Matteo przywrócił optymizm, starą gwardię do składu i to się opłaciło!! Chelsea!!!!!!!!! piwo hura hura aplauz aplauz aplauz

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Barcelona out hura

nadchodzace PO w NBA i od dzisiaj aż do 6 maja wolneeee smile boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stasiu
nadchodzace PO w NBA

może na PO się obudzę, bo RS nie wzbudził we mnie żadnego zainteresowania i emocji..

kula confused

S
enthusiast
enthusiast
S Offline
realek OUT !! mina krystyny po nieudanym karnym, cisza na santiago po wybiciu Ramosa z karnego piłki za Stadion piwo piwo

GRILL MASTER
GRILL MASTER
BAYAAAAA !!! hura

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
hahaha wiadomo z czego laugh laugh laugh

a jeszcze mina i zejscie do szatni tego panoszącego się mourinho laugh

i najbardziej cieszy ze ci napinacze po porazce barcy dzis zostali uciszeni laugh laugh

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by Big Ben
Originally Posted by Stasiu
nadchodzace PO w NBA

może na PO się obudzę, bo RS nie wzbudził we mnie żadnego zainteresowania i emocji..

kula confused

Wniosek prosty - trzeba zacząć oglądać mecze smile Choćby w ostatnią niedzielę Lakers - Thunder z 2-oma dogrywkami, brutalnym faulem Artesta i genialną punktową pogonią za rywalami Bryanta.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiz Khalifa i nowa plyta wychodzaca w sobote boks

Villain
Villain
Najman - Koksu , juz niedlugo kupa smiechu wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
pewnie nikt z Was nie wiem, ale wczoraj od rana Google zmodyfikowalo algorytm wyszukiwarki i sa niezle jaja jesli chodzi o wyniki, a smieszy mnie to ze ludzie to tak mega przezywaja i wyciagaja wnioski po 2 h od zmian laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Self-Confident
pewnie nikt z Was nie wiem, ale wczoraj od rana Google zmodyfikowalo algorytm wyszukiwarki i sa niezle jaja jesli chodzi o wyniki, a smieszy mnie to ze ludzie to tak mega przezywaja i wyciagaja wnioski po 2 h od zmian laugh
nie wiem czy to z tym związane ale wczoraj jak ktoś wspomniał o długości reklam na polszmacie to wpisałem w googlu "jak długie mogą być... i tu wyskoczyła mi podpowiedź i mało nie padłem"

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
po 6,5 roku kupiłem pierścień mocy smile

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by john
po 6,5 roku kupiłem pierścień mocy smile

WTF ?! shocked

Strona 4 z 17 1 2 3 4 5 6 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, latajaca_holenderka), 720 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,729
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025