|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Llama - Było tego trochę, raz lepiej raz gorzej, raz słodkie lenistwo, a czasem ostry zapieprz, raz nauka pokory, a następnie można było się rozwinąć i realizować, raz w dzień się zarobiło miesięczną wypłatę a później cały miesiąc dymało po 10h dziennie za miskę ryżu. Naprawdę różnie bywało, nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, co ciekawe tylko raz mnie wyrzucono, ale za to z hukiem :-) Zwykle pracodawcy nie chcieli abym odchodził,a le tez bez przesad. Oczywiście kilka razy byłem tez wydymany na kasę i pod koniec miesiąca widziało się jedynie środkowy palec, no ale to już inna sprawa. @Conrad - W sumie dlaczego nie, ja sobie chętnie popatrzę na jakieś fajne zdjęcia forumowiczów z ich podróży (kiedyś w sumie był chyba taki temat, jak dobre pamiętam to Mitul tam sporo wrzucał). Jeżeli chodzi o mój romans z architekturą to tylko i wyłącznie budownictwo tradycyjne (dla ciekawskich polecam stronę pracowni, w której pracuję - www.polskadrewniana.pl [ polskadrewniana.pl]), chociaż teraz mam ochotę zacząć startować w jakichś konkursach architektonicznych, a nuż coś się kiedyś trafi ...czas pokaże :-) @Experto - Racja, chociaż mam nadzieję, ze nie w tym przypadku. To tylko jednorazowa akcja na 2 makiety. No chyba, że Boss zadecyduje inaczej, najwyżej znajdę sobie w przerwach jakieś inne twórcze zajęcie, np. przy kserokopiarce :-)
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
http://www.rp.pl/artykul/182403,865149-Otwarcie-Euro-pod-znakiem-protestow.html
Narodu - powstań.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
@Llama - Było tego trochę, raz lepiej raz gorzej, raz słodkie lenistwo, a czasem ostry zapieprz, raz nauka pokory, a następnie można było się rozwinąć i realizować, raz w dzień się zarobiło miesięczną wypłatę a później cały miesiąc dymało po 10h dziennie za miskę ryżu. Naprawdę różnie bywało, nie ma sensu wymieniać każdego z osobna, co ciekawe tylko raz mnie wyrzucono, ale za to z hukiem :-) Zwykle pracodawcy nie chcieli abym odchodził,a le tez bez przesad. Oczywiście kilka razy byłem tez wydymany na kasę i pod koniec miesiąca widziało się jedynie środkowy palec, no ale to już inna sprawa. Nie no spoko, weteryniarzem, lekarzem, operatorem filmowym national geographic, pilotem czy kosmonautą nie byłeś. A te zawody tak z brzegu wydają się ciekawsze/piękniejsze. Robić projekty w ustawianych przetargach, wlepiać łapówki aby wygrać kolejny projekt, ciąć koszty, więc projektować bez wizji lokalnej - piękny zawód w kraju tysiąca możliwości. A na końcu zaprojektować coś, co zmyje woda, zdmuchnie wiatr, albo zniszczy trzęsienie ziemi. nuuuuudaaaa. 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
z miny Messiego wiadomo po czym ps. I kto bredził Panie bitnap ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpadnięcie katalońskich obligacji  Nie oglądałem meczu ale patrząc na wynik w livescore było gorąco. Chelsea po raz drugi z tymczasowym trenerem zagra w finale LM. Nie zagra Terry więc przy ewentualnych karnych czuję, że wygrają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barcelona out nadchodzace PO w NBA i od dzisiaj aż do 6 maja wolneeee 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może na PO się obudzę, bo RS nie wzbudził we mnie żadnego zainteresowania i emocji..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
realek OUT !! mina krystyny po nieudanym karnym, cisza na santiago po wybiciu Ramosa z karnego piłki za Stadion 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
BAYAAAAA !!! 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
może na PO się obudzę, bo RS nie wzbudził we mnie żadnego zainteresowania i emocji..  Wniosek prosty - trzeba zacząć oglądać mecze  Choćby w ostatnią niedzielę Lakers - Thunder z 2-oma dogrywkami, brutalnym faulem Artesta i genialną punktową pogonią za rywalami Bryanta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiz Khalifa i nowa plyta wychodzaca w sobote 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Najman - Koksu , juz niedlugo kupa smiechu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie nikt z Was nie wiem, ale wczoraj od rana Google zmodyfikowalo algorytm wyszukiwarki i sa niezle jaja jesli chodzi o wyniki, a smieszy mnie to ze ludzie to tak mega przezywaja i wyciagaja wnioski po 2 h od zmian 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie nikt z Was nie wiem, ale wczoraj od rana Google zmodyfikowalo algorytm wyszukiwarki i sa niezle jaja jesli chodzi o wyniki, a smieszy mnie to ze ludzie to tak mega przezywaja i wyciagaja wnioski po 2 h od zmian  nie wiem czy to z tym związane ale wczoraj jak ktoś wspomniał o długości reklam na polszmacie to wpisałem w googlu "jak długie mogą być... i tu wyskoczyła mi podpowiedź i mało nie padłem"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 6,5 roku kupiłem pierścień mocy 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
po 6,5 roku kupiłem pierścień mocy  WTF ?! 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|