|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale będzie płacz na forum jak Wisła puści Śląska w ostatniej kolejce a Legia majstra nie zdobędzie.na HP może nawet powstanie temat aka Barca czy Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Legia tak się nadaje na mistrza Polski, jak Marcin Najman na nowego Gołotę" weszło jak zwykle w formie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekaw jestem kursów na Legie i Ruch na czwartek
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Śląsk jak zdobędzie nawet mistrza to pewnie w pucharach nie pogra sobie za długo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To wygląda jak jakiś sabotaż... chociaż z drugiej strony sędzia nie uznał w tym meczu Ruchowi prawidłowej bramki dającej 3 punkty. odgwizdali minimum dwa spalone, których nie było
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz że jakby uznał to by wygrali? Ruch już prowadził w tym meczu a potm przegrywał.Trzba grać na poziomie a nie zganiać na sędziego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale będzie płacz na forum jak Wisła puści Śląska w ostatniej kolejce a Legia majstra nie zdobędzie.na HP może nawet powstanie temat aka Barca czy Real  a smiech to bedzie jak znowu odpadna z jakimis burakami z Bukaresztu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MYYYPPPAAAAAAA GOOOOOOLLLLL !!!! ...ufffff
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale będzie płacz na forum jak Wisła puści Śląska w ostatniej kolejce a Legia majstra nie zdobędzie.na HP może nawet powstanie temat aka Barca czy Real  a smiech to bedzie jak znowu odpadna z jakimis burakami z Bukaresztu jak tamci są burakami, to nie wiem jak "naszych" nazwać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale będzie płacz na forum jak Wisła puści Śląska w ostatniej kolejce a Legia majstra nie zdobędzie.na HP może nawet powstanie temat aka Barca czy Real  a smiech to bedzie jak znowu odpadna z jakimis burakami z Bukaresztu jak tamci są burakami, to nie wiem jak "naszych" nazwać Legia ich ograła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz że jakby uznał to by wygrali? Ruch już prowadził w tym meczu a potm przegrywał.Trzba grać na poziomie a nie zganiać na sędziego No włąsnie wiem, to jest takie gdybanie z dupy jak dopisywanie sobie przed meczem 3 punktów ze "słabym" ŁKS. Na ten moment z całej czołówki to tylko chyba Legia może cokolwiek pokazać w el. LM...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Legia mnie wyr..ła ... shit , ale mietrza to ja jej nigdy nie życzyłem, nie życzę i życzyć nie będę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skąd wiesz że jakby uznał to by wygrali? Ruch już prowadził w tym meczu a potm przegrywał.Trzba grać na poziomie a nie zganiać na sędziego No włąsnie wiem, to jest takie gdybanie z dupy jak dopisywanie sobie przed meczem 3 punktów ze "słabym" ŁKS. Na ten moment z całej czołówki to tylko chyba L egia może cokolwiek pokazać w el. LM... człowieku przestań .... co może Legia pokazać ? kolejną kompromitację . Prawda jest taka ze polska piłka w europie nie istnieje i tyle leją nas nawet pastuchy . Ligę mamy beznadzieją ,poziom żenujący , zawodnicy z umiejętnościami podwórkowymi + emeryci których nie chcą w innnych ligach a ty mówisz ze Legia może powalczyć coś w eliminacjach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rumuńska liga jest wchuj silnijsza od naszej, wic coś ci nie wyszło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to się cieszę że jednak mamy jakąś myśl szkoleniową a nie tak jak 20 lat temu trener służył do latania z kopertami :D:D:D:D:D hahahah ło kurwa przecież nic się nie zmieniło, ta liga to wogóle powinna przestać istnieć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rumuńska liga jest wchuj silnijsza od naszej, wic coś ci nie wyszło ze niby mi nie wyszlo? Ale Legii z tymi w chuj silniejszymi jakoś wyszło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia gra kupę całą rundę wiosenną (dobry mcz w Wrocławiu i ujdzie też z Ruchem) reszta to żenada nawet w wygranych meczach, wic co oni mają pokazać w el LM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno trochę więcej niż pozostali z czołówki. Akurat w tym sezonie pokazali e LE, że potrafią wyjść na boisko nie mając kupki w spodenkach.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a skąd wiesz że jakby uznał to by wygrali? Ruch już prowadził w tym meczu a potm przegrywał.Trzba grać na poziomie a nie zganiać na sędziego zgadza sie ale prawidowo zdobyta bramka nieuznana plus odgwizdanie spalonego jak wychodzilo to kalectwo Abbott sam na sam. LKS w 2 polowie raz podszed po bramke Ruchu ,brak sily druzyna do spadku razem z Cracovia na dzis najslabsze druzyny nie mowi to tylko tabela ale gra w ostatnich meczach przez 90 minut
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|