|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Benzema jak już nie umiesz trafić do bramki to chociaz kurwa podaj dokładnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GKK Gorzow spada do III ligi koszykowki po buzzerze za 3 w decydujacym meczu o utrzymaniu 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
kompletny brak czasu... forumowe konkursy w pizdu, korzystanie z ładnej pogody w pizdu, mecze Interu w pizdu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierdolony Smuda  Fabiański  Wojtkowiak z kamińskim  Brożek, Kucharczyk, Sobiech  Kurwa mać! A gdzie Boruc, Kuszczak? Gdzie Piech czy nawet Tomek Frankowski!? Biją na głowę Brożka i Sobiecha. A ten kucharczyk chyba calermu sztabowi obciągał za to powołanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pierdolony Smuda  Fabiański  Wojtkowiak z kamińskim  Brożek, Kucharczyk, Sobiech  Kurwa mać! A gdzie Boruc, Kuszczak? Gdzie Piech czy nawet Tomek Frankowski!? Biją na głowę Brożka i Sobiecha. A ten kucharczyk chyba calermu sztabowi obciągał za to powołanie. jeszcze ten hymn  Tak sie jarałem tym euro. Ale teraz juz pierdole. Smuda pedał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 niezły z ciebie lolek, jak można się tak podniecać takim gównem jak kadra Pznp-u ? chyba, że jesteś niemcem, to wtedy rozumiem. Nie martw się tak, i tak ten syf wszyscy bojkotuja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ten kucharczyk chyba calermu sztabowi obciągał za to powołanie. jeszcze ten hymn  Tak sie jarałem tym euro. Ale teraz juz pierdole. Smuda pedał  Dobrze się czujesz?? Wybrał bym Ci 10 przypadkowych userów z tego forum i jestem pewien że za cholere nie doszlibyście do porozumienia przy wybieraniu składu na Euro, każdy lubi co innego, każdy widzi potencjał gdzie indziej itd. Jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jeśli chodzi o bramkę to wiadomo. Z trójki najlepszych bramkarzy jest tylko jeden. Drugi ma Smudę za skończonego kretyna i dlatego nie pojedzie. To znaczy nie dlatego, że tak o nim myśli (to normalne), ale dlatego, że się z tym nie kryje. Trzeci jest za bardzo pyskaty, a Smuda nie lubi pyskatych. Więc zamiast Boruca i Kuszczaka jest grzeczny Fabiański, który pewnie zawsze mówi "dzień dobry". Na załapanie się do kadry wystarczyło. Największy pozytyw obrony jest taki, że nie ma w niej Perquisa. Co prawda jest to decyzja wymuszona, ale zawsze to coś. Nie ma też chodzącego nieszczęścia w ważnych meczach, czyli Głowackiego. Za to jest Boenisch, który jest po ciężkiej kontuzji i zagrał ledwie parę ogonków w lidze  Pomoc wygląda nieźle. Gdyby wyjebać stamtąd Ojgena i Obraniaka, to złego słowa bym na tą formację nie powiedział. To znaczy na jej wybór. Dobrze przynajmniej, że są Rybus i Wolski. Jeśli chodzi o atak, to w sumie bez znaczenia kto tam się znalazł. Wiadomo, że jest Lewandowski i długo, długo nic. Niemniej obecność Brożka w tym gronie to grube nieporozumienie. Nie ma najlepszych strzelców Ekstraklasy (Franek, Piech), jest za to gość który ostatnie pół roku korzenie zapuszcza na trybunach w Glasgow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Perquis jest, przyjrzyj się lepiej
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Fuck, nie zauważyłem go. To farbowane lisy w komplecie. A nie, zapomniałem, że Roger zrezygnował z kadry 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
hymn euro Polski 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
dajcie jakis link bo mnie troche nie bylo 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To jest chyba jakis zart  Jeszcze pewnie Gorniak z nimi zaspiewa
|
|
|
|
|
$
|
|
$
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Trzeci jest za bardzo pyskaty, a Smuda nie lubi pyskatych. Więc zamiast Boruca i Kuszczaka jest grzeczny Fabiański, który pewnie zawsze mówi "dzień dobry". Na załapanie się do kadry wystarczyło. Dajcie Fabianowi minuty w którymkolwiek klubie Premiership to udowodni klasę, a co dopiero w takim Watfordzie. Polecam jego występy z sezonu 10/11 z przed kontuzji. Nie wiem jak to jest z tymi naszymi bramkarzami, że leszcze i przeciętniactwo potrafi sobie tak wyrobić markę zagranicą. Najpierw pośmiewisko Malarz ląduje w Panathinaikosie Ateny, 3 bramkarz Korony Kielce przegrywający rywalizacje z Małkowskim i Cierzniakiem w Celticu Glasgow, Przemysław "dziurawe łapy" Tytoń w Łęcznej w PSV, nie można zapomnieć o Pawle Kieszku w FC Porto. Kto następny ? Cabaj w Ajaxie ? Michał Chamera w Fenerbahce ? Paweł Linka w Arsenalu ? ( to ostatnie chyba nawet było coś na rzeczy... ) Dziwi mnie obecność Kucharczyka, grającego piach w Legii, który zimą miał iść na wypożyczenie do ŁKSu...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dajcie Fabianowi minuty w którymkolwiek klubie Premiership to udowodni klasę, a co dopiero w takim Watfordzie. Polecam jego występy z sezonu 10/11 z przed kontuzji. Różnica między nim a Kuszczakiem jest taka, że Kuszczak w końcu porzucił ciepłą posadkę na ławce Manchesteru bo chciał grać i pojechać na EURO. Poszedł do słabszego klubu i notuje świetny sezon. Fabiański woli pierdzieć w stołek. Na EURO powinni być ludzie, którzy grają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 niezły z ciebie lolek, jak można się tak podniecać takim gównem jak kadra Pznp-u ? chyba, że jesteś niemcem, to wtedy rozumiem. Nie martw się tak, i tak ten syf wszyscy bojkotuja. Powiedział ten co dostaje orgazmu jak gra Real lub Barcelona
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
- Gdybym ich teraz powołał, to dziennikarze pisaliby, że jestem niekonsekwentny, nie mam swojego zdania i tak dalej... - odparł trener. Ciekawe, przecież kiedyś się wypowiadał, że zawodnicy grzejący ławę nie mają szans na kadre... koko koko Smuda spoko 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|