|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Mecz Cagliari z Juve odbędzie sie w Trieście. Kojarzycie coś, dlaczego taka akcja? Przedłuża się remont na Sant'Elia i Cagliari od paru kolejek gra w Trieście. Dzięki, Akhu  Mogłem od razu wysłać priva do któregoś z ekspertów Serie A  Gram przeciwko Juve i chciałem wiedzieć, co i jak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wy nie potraficie nawet meczu kupic np z Jaga
Slask sobie kupil Jage ,teraz Wisle i ma mistrza . O jakim kupowaniu meczu ty mówisz, jak iti zal by bylo za mistrzowskie premie placic, a Śląsk to niby za co mial kupic? Puscili im scierwa i tyle, to nawet bardziej wqrwia ze za darmo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najwięksi psychofani swoich drużyn na tym forum to na jeden mecz w sezonie nie przyjdzie, ryja by trochę wydarł to by nie klepał tyle spin na klawiaturze.Robią niby wrażenie wielkich fanów a są zwykłymi muminami z napromieniowanym czołem od patrzenia w monitor 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
a w tio temat real czy barca dalej ma sie w najlepsze
jak mozna sie przez 4 strony przepychac czy karny w meczu x na ronaldo albo messim byl sluszny czy nie
zeby ludzie tylko takie problemy mieli w naszym kraju, bylaby kraina mlekiem i miodem plynaca masz traume jak czytasz tamten temat czy przeszkadza Ci to,że ludzie mogą powiedzieć co myslą nawet nie robiąc Ci tym krzywdy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bardzo jestem ciekawy tych wszystkich plastusi co tak dzisiaj jadą po śląsku i Wiśle ,co by mówili gdyby to ich drużyna była w sytuacji Śląska - nawet jesli mecz odali ,to przynajmniej trzymał w małym napieciu do końca - jak porównam z takim meczem na MŚ kiedy Niemcy grali z Austrią to dzień do nocy
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
najwięksi psychofani swoich drużyn na tym forum to na jeden mecz w sezonie nie przyjdzie, ryja by trochę wydarł to by nie klepał tyle spin na klawiaturze.Robią niby wrażenie wielkich fanów a są zwykłymi muminami z napromieniowanym czołem od patrzenia w monitor  ty też coś szybko z fety wróciłeś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Juve po majstra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz Cagliari z Juve odbędzie sie w Trieście. Kojarzycie coś, dlaczego taka akcja? Przedłuża się remont na Sant'Elia i Cagliari od paru kolejek gra w Trieście. Dzięki, Akhu  Mogłem od razu wysłać priva do któregoś z ekspertów Serie A  Gram przeciwko Juve i chciałem wiedzieć, co i jak  Dość odważnie, ale może jakimś cudem wejdzie 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
a w tio temat real czy barca dalej ma sie w najlepsze
jak mozna sie przez 4 strony przepychac czy karny w meczu x na ronaldo albo messim byl sluszny czy nie
zeby ludzie tylko takie problemy mieli w naszym kraju, bylaby kraina mlekiem i miodem plynaca pomysleć, że temat został sprokurowany przez przeklejenie Conrada mojej wypowiedzi z tematu "z czego cieszę michę mą" odnośnie 6 punktów straty Barcy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Pinturicchio]Juve po majstra  [/quote raz!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
wy nie potraficie nawet meczu kupic np z Jaga
Slask sobie kupil Jage ,teraz Wisle i ma mistrza . O jakim kupowaniu meczu ty mówisz, jak iti zal by bylo za mistrzowskie premie placic, a Śląsk to niby za co mial kupic? Puscili im scierwa i tyle, to nawet bardziej wqrwia ze za darmo  szkoda tej Legii ,Slaskowi wszyscy oddali punkty a Legii nikt nie chcial dać
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Mecz Cagliari z Juve odbędzie sie w Trieście. Kojarzycie coś, dlaczego taka akcja? Przedłuża się remont na Sant'Elia i Cagliari od paru kolejek gra w Trieście. Dzięki, Akhu  Mogłem od razu wysłać priva do któregoś z ekspertów Serie A  Gram przeciwko Juve i chciałem wiedzieć, co i jak  Dość odważnie, ale może jakimś cudem wejdzie  Cagliari +2 jest po 1.75 w bet365  Trzema nie przegrają 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
szkoda tej Legii ,Slaskowi wszyscy oddali punkty a Legii nikt nie chcial dać Pół żartem, pół serio można by stwierdzić, że to zrobiło różnicę  Oczywiście nikt nie kwestionuje, że Legia sama dała dupy, a winny braku mistrzostwa w 80% jest zarząd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz maila do maciusia, bo on jedyny winny obecnej sytuacji, jakby nie kazal wyczekiwac przez 80 minut i przez 10 atakowac, to by byla inna sytuacja Jadą izi PP, poczatek rundy na tyle dobry że ustawia drużyne na miejscu gwarantującym puchary a ty że Skorża jedyny winny. Dzisiejsze zwycięstwo to też jego wina. Widzę to inaczej jeśli chodzi o sytuację Legii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
D Gram przeciwko Juve i chciałem wiedzieć, co i jak  Siema Apo  Piast Gliwice całe życie , ekstraklasa chyba siadzie ,co ? p/s A tymczasem Juve raz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda tej Legii ,Slaskowi wszyscy oddali punkty a Legii nikt nie chcial dać Jak to Korona przecież dała. rozumiesz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda tej Legii ,Slaskowi wszyscy oddali punkty a Legii nikt nie chcial dać patrz Pacyfek jakie chamy ,nawet Widzew co zawsze ostatnio baty zbierał ,dwa punkty ukradł ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|