|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cagliari ov0,5 @4,50 Juve ov1,5 @1,85 Myślę że warto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=raiders_]ajj juve zjebało ... [/quote Vucinic, skąpiec jak zwykle 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Ta piosenka wogóle jest trochę bez sensu np. "Koko koko Euro spoko piłka lata hen wysoko". Jak piłka lata hen wysoko to to nie świadczy zbyt dobrze o poziomie meczu więc ja mam nadzieję że piłka nie będzie latać hen wysoko  Rozłożyłeś to na czynniki pierwsze  Nowy Cię "prześwietlił", Max11  Pewnie jaki dżejms bont z niego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatni bet na dzisiaj i małe szanse na wejście, 9 rożków w 2 połowie w valenciennes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem, najlepszy był chyba ten kawałek Libera. Ja, w każdym razie, bym na to zagłosował. A nie na jakieś gówno... Qrwa, tak! GÓWNO. Bo to "coś", co wygrało, to jest GÓWNO. moja mama stała słuchaczka radyja, tv trwam i telefonów superstacji mówi że to kpina z narodu Wielebny ojciec dyrektor też jest przeciw ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo - Messi Panowie jakbyscie mieli obiektywnie ocenic to ktory z tych dwoch pilkarzy jest lepszy? Jesli mozna, to prosze rowniez o kilka argumentow... W to i owo jest taki jeden temat, w którym padło już mnóstwo arguemntów idz i sobie wybierz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo - Messi Panowie jakbyscie mieli obiektywnie ocenic to ktory z tych dwoch pilkarzy jest lepszy? Jesli mozna, to prosze rowniez o kilka argumentow...  Ronaldo ma za dużo kompleksów cały czas udowadnia jaki to jest dobry ,czego nie potrafi i to jest tego mega problem . Messi poprostu gra i cieszy się z gry i dla tego tak deklasuje Ronaldo .
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Ta piosenka wogóle jest trochę bez sensu np. "Koko koko Euro spoko piłka lata hen wysoko". Jak piłka lata hen wysoko to to nie świadczy zbyt dobrze o poziomie meczu więc ja mam nadzieję że piłka nie będzie latać hen wysoko  Rozłożyłeś to na czynniki pierwsze  Nowy Cię "prześwietlił", Max11  Pewnie jaki dżejms bont z niego   pozdro dla kumatych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo - Messi Panowie jakbyscie mieli obiektywnie ocenic to ktory z tych dwoch pilkarzy jest lepszy? Jesli mozna, to prosze rowniez o kilka argumentow... Messi ma lepszy drybling i jak cos to zajebie piłką w kibica nie to co ten płaczek faka pokaże
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Moim zdaniem, najlepszy był chyba ten kawałek Libera. Ja, w każdym razie, bym na to zagłosował. A nie na jakieś gówno... Qrwa, tak! GÓWNO. Bo to "coś", co wygrało, to jest GÓWNO. Apo wyluzuj i tak hymnem będzie j...ć pzpn   Ale powiedz sam... Qrwa, no masz pojęcie? Takie... "Coś"? Wstyd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nedza wlodarczyk hehehe bicz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten to nawet ksywke miał taką ,że wszyscy od razu wiedzą kto zacz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ronaldo - Messi Panowie jakbyscie mieli obiektywnie ocenic to ktory z tych dwoch pilkarzy jest lepszy? Jesli mozna, to prosze rowniez o kilka argumentow... Messi ma lepszy drybling i jak cos to zajebie piłką w kibica nie to co ten płaczek faka pokaże 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Moim zdaniem, najlepszy był chyba ten kawałek Libera. Ja, w każdym razie, bym na to zagłosował. A nie na jakieś gówno... Qrwa, tak! GÓWNO. Bo to "coś", co wygrało, to jest GÓWNO. Apo wyluzuj i tak hymnem będzie j...ć pzpn   Ale powiedz sam... Qrwa, no masz pojęcie? Takie... "Coś"? Wstyd. Jakby śpiewał Fell, Norbi czy Milowicz to by wstydu nie było ? Przyznać się, boli Was piosenka czy fakt zobaczy babusienki z chustami na głowach ? 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
agassi jak zwykle podkulil ogon i zniknal  chlop dobry do pieniactwa, ale jak przychodzi merytorycznie pogadac, to blednie w oczach w przeciwieństwie do Ciebie quasi i sport to nie jest nawet 20% Mojego życia ps. quasi i merytoryka BTW wybitny pyskol z Ciebie ........internetowy 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
 nędza to był nędza pamiętam jak szachtar nękał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem, najlepszy był chyba ten kawałek Libera. Ja, w każdym razie, bym na to zagłosował. A nie na jakieś gówno... Qrwa, tak! GÓWNO. Bo to "coś", co wygrało, to jest GÓWNO. Apo wyluzuj i tak hymnem będzie j...ć pzpn   Ale powiedz sam... Qrwa, no masz pojęcie? Takie... "Coś"? Wstyd. Wiesz ,wczoraj bodajże widziałem powtórkę z wyboru i powiem szczerze ,że wszystko było padliną a szczególnie ci co sie silili na sztuke przez małe s , koko spoko to takie przaśne swojskie dla mnie z tego całego chłamu co był do dyspozycji moze być - kilmacik w stylu Grzesia Laty jak znalazł , koko spoko ,połóweczka , ogóreczki i Ja don't spik inglisz
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
te euro koko to taki zaściankowy feel jeden H*J, niech se babcie zarobią i tak oficjalna piosnka jest jakaś oceana a te polskie celebryci/śpiewacy to już się nachapali
BORIELLO 222222222222
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|