|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Panowie powiedzcie proszę jak wygląda sytuacja z oddaniem biletów innym osobom, skoro na wszystkich jest imię i nazwisko kupującego, który na mecz nie pojedzie?? jak tu ktos juz napisal, dostal 4 bilety na Jana Kowalskiego i sie zastanawial skad znajdzie 4 Janow kowalskich w Polsce(przy tym nazwisku pewnie by mu sie udalo). Mozesz miec nawet napisane na bilecie Barak Obama i i tak cie wpuszcza, zawsze tak bylo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiadomo kiedy będzie można odebrać bilety w punkcie pod stadionem ? konkretnie chodzi o Poznań
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Gdzies czytalem ze 2-3 dni przed meczem ale głowy nie dam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam pytanie czy próbował ktoś kupić bilety na tej Platformie charytatywnej? I ma może już jakieś informacje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Śląski Zakład Przewozów Regionalnych w Katowicach przyjmie pracowników do pracy na umowę zlecenie polegającej na wygłaszaniu w języku angielskim komunikatów megafonowych o przyjazdach i odjazdach pociągów Wymagania: • znajomość języka angielskiego w stopniu zaawansowanym ( poziom B2- Rada Europy CEF), • ukończona Wyższa Szkoła na kierunku filologii angielskiej lub kontynuacja nauki na tym kierunku (min. II rok), • dyspozycyjność, • komunikatywność. Miejsce pracy: Katowice Okres zatrudnienia: 05.06.2012 r. - 02.07.2012 r. Forma zatrudnienia: umowa zlecenie – praca w systemie zmianowym Termin składania ofert: 23.05.2012 r. Zainteresowanych prosimy o przesłanie swojego CV i listu motywacyjnego na adres: ”Przewozy Regionalne” sp. z o.o. Śląski Zakład Przewozów Regionalnych w Katowicach ul. Raciborska 58, 40-076 Katowice lub na adres e-mail: [email protected]Dodatkowe informacje pod nr tel.: 782 554 681; 782 554 719. Prosimy o dołączenie klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883)”
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Pytacie się o plany stadionów. A macie może informacje na których sektorach będą kibice danego kraju? Na poprzednich turniejach zawsze było tak, że kategorie 3 były przeznaczane dla kibiców danych reprezentacji i zawsze każda z ekip była po przeciwnej stronie za bramką. Chodzi mi o to, żeby czasem nie zakupić biletu na sektor ruskich, etc.
|
|
|
|
|
2 x Playoff Winner
|
|
2 x Playoff Winner
Raczej nie masz mozliwosci kupic na sektor Ruskich. Wydaje mi sie ze beda to sektory na ktore bilety rozprowadzaly federacje narodowe (w naszym przypadku PZPN). Wiec trodno bedzie kupic na ich sektor ale napewno mozna trafic miejsce obok takiego sektora. Z tego co pamietam to na poprzednich mistrzostwach jeden naroznik za jedna z bramek bylk typowo "kibolski" a za druga bramka naroznik dla drugiego zespolu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam mam konkretne pytanie odnośnie biletów na allegro.Wiadomo jest ich wysyp wszystkie po cenie nominalnej,na jakiej zasadzie to tam funkcjonuje,tzn. mam pytanie takie czy jak wezmę opcję kup teraz to sprzedający nie ma obowiążku mi sprzedać biletu po takiej cenie? bo słyszałem,że tam i tak ceny są wyższe i trzeba dzwonić,wystawił ktoś tak bilety i mógłby powiedzieć na jakiej to zasadzie robią teraz sprzedający?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś w metrze w trójmieście było info odnośnie tego,że np ktoś ma 4 bilety na swoje imię i nazwisko i komuś sprzedaje takowy,i czy ta osoba nie będzie miała problemów z wejściem,otóż rzecznik Uefy wypowiedział się,że nie będą zwracali uwagę na to kto widnieje na bilecie z imienia i nazwiska a jedynie szukali osób z zakazem stadionowym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam kupuje bilety od kolesia i bedzie je mial do wydrukowania kilka dni przed meczem czy on gdzies ma zapisane jakie to beda miejsca ktory rzad i miejsce czy dowie sie dopiero przy odbiorze ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie wie jakie beda miejsca ,zna tylko kategorie biletu i mecz ktory sie odbedzie Mam takie bilety ,i wydrukowalem tylko potwierdzenie transakcji i z dowodem pod stadion
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
dziś w metrze w trójmieście było info odnośnie tego,że np ktoś ma 4 bilety na swoje imię i nazwisko i komuś sprzedaje takowy,i czy ta osoba nie będzie miała problemów z wejściem,otóż rzecznik Uefy wypowiedział się,że nie będą zwracali uwagę na to kto widnieje na bilecie z imienia i nazwiska a jedynie szukali osób z zakazem stadionowym Bilety na mecz nie są imienne pod względem osoby uprawionej do wejścia na stadion - są oznaczone tylko danymi osoby kupującej. Tak więc otrzymując 4 bilety na mecz ze swoimi danymi nie musisz iść się sklonować trzy razy aby z nich skorzystać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jak to jest z tym kup teraz na allegro po cenie nominalnej,muszą mi sprzedać bilet który kupiłem przy opcji kup teraz czy nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jak to jest z tym kup teraz na allegro po cenie nominalnej,muszą mi sprzedać bilet który kupiłem przy opcji kup teraz czy nie? Kombinowanie jak zagrać większego cwaniaka niż konik? Myślę, że pakowanie się w kłopoty, bo pewnie w opisie jest mowa o ustaleniu kosztów dostawy itp......
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale Ty jestes ciezki:):) kto Ci sprzeda po nominale mecze ,weż się ogarnij Wcisnij kup teraz to zobaczysz czy ktos Ci wysle bilety Napisze Tobie ze juz sprzedał albo zgubił,i nic nie musi Ci sprzedawac Szukasz jeleni czy udajesz wariata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale Ty jestes ciezki:):) kto Ci sprzeda po nominale mecze ,weż się ogarnij Wcisnij kup teraz to zobaczysz czy ktos Ci wysle bilety Napisze Tobie ze juz sprzedał albo zgubił,i nic nie musi Ci sprzedawac Szukasz jeleni czy udajesz wariata gościu spytałem się a ty od razu skaczesz,co sam sprzedajesz? daj na luz po to ten temat jest by się pytać
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
po co wypisujesz takie głupoty :):) No jasne ze sprzedaje na allegro ,ebay itd chcesz moze nick ?? wcisniesz sobie KUP TERAZ
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ostatnio gadali, ze koszty dostawy biletu po cenie nominalnej na allegro to kwota kilku tysiecy zlotych bo paczka idzie z kanady 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
skad by nie szła nie ma znaczenia, jak ktos wystawia to po to zeby zarobić, sa własnie tacy społeczniacy co nie znają "zasad" przy sprzedaży i kupnie biletów i kuda myślą że kupią po nominale. Wiadomo żę trzeba sie stosowac do zasad alegro i wystawiac po nominale. trzeba dac wyraźny opis żeby taki spoleczniak widział:"KONIECZNIE PROSZĘ O KONTAKT przed zakupem"
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
do mnie gość zadzwonił z zastrzeżonego, dowiedział się co i jak później ktoś wylicytował na allegro, oczywiście niezgodnie z zasadami panującymi na mojej aukcji oczywiście okazało się, że to ten gość teraz mnie straszy, że nagrał naszą rozmowę i żąda biletów, bo inaczej idzie na policję 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|