|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akceptuja tylko karty z bzwbk do płacenia.
Jak ktoś ma karte w bzwbk i chce bilet na otwarcie 2 kat za 280 zł niech daje znac na priv, bo mam to zabukwane a nie mam jak zaplacic
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Akceptuja tylko karty z bzwbk do płacenia.
Jak ktoś ma karte w bzwbk i chce bilet na otwarcie 2 kat za 280 zł niech daje znac na priv, bo mam to zabukwane a nie mam jak zaplacic Nic ci nie daje zabukowanie jak ktos wczesniej zapłaci to i tak tego biletu juz nie kupisz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podroznik sproboj wejsc na portal teraz 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Idzie sie popłakać,
tyle polujesz na bilety, masz juz na widoku a oni tylko karty bzwbk akcpetuja :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to jak masz karte kredytową z pko bp to nie przejdzie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
cos chyba nie halo....a skąd nie Polak ma miec karte kredytową z bzwbk?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
chodzi o system zabezpieczen transakcji sms, ma je w Polsce tylko bzwbk. Na swiecie to podobno norma.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Na platformie biletowej UEFA są dostępne bilety. Sporo jest niestety opisanych jako "restricted view" czyli pewnie koło jakiegoś słupa czy czegoś zasłaniającego część widoku na boisko, ale np. na 1/4-finał w Gdańsku są dostępne normalne bilety II kat.
|
|
|
|
|
|
|
No i już nie wysyłają tylko trzeba odebrać w punkcie biletowym. Czy te punkty będą otwarte codziennie podczas Euro czy trzeba iść po bilet w dzień meczu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tez mam ten problem bo kupilem bilety na Hisz-Wlochy a 10 bede siedzial juz w Poznaniu ,mysle ze kasy beda otwarte we wszystkie dni Euro
Tyle co znalazlem ,czyli trzeba czekac
Wszystkie bilety zakupione w programie sprzedaży Last Minute będą odbierane w Ticket Collection Piont; w punkcie odbioru biletów w pobliżu stadionów.
Odbiór będzie możliwy tylko na nadchodzący mecz i tylko w pobliżu stadionu, gdzie mecz zostanie rozegrany.
Dni i godziny otwarcia w poszczególnych punktach Ticket Collection Piont będą dostępne na naszej stronie internetowej uefa.com.
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli będzie można wziąć bilety 1-2 dni wcześniej to będzie ok.
Ciekawe jakie są te bilety z ograniczoną widocznością, które to dokładnie są miejsca na Narodowym?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli będzie można wziąć bilety 1-2 dni wcześniej to będzie ok.
Ciekawe jakie są te bilety z ograniczoną widocznością, które to dokładnie są miejsca na Narodowym? Chyba są to pierwsze rzędy, które były wyłączone w meczu z Portugalią. UEFA miała podjąć decyzję odnośnie tych miejsc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://euro.wp.pl/title,W-pierwszych-rzedach-slaba-widocznosc,wid,14297380,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
UEFA niezli frajerzy, napisalem o plan miejsc na stadionie bo mam bilety na sektor A5 ktorego nie moge znalezc na nieoficjalnych mapkach i czy maja oficjalny podzial miejsc a oni na to: Dear Football Supporter, There is no such map on the official web site.
niezla amatorka Odnosnie miejsc z ograniczona widocznoscia to jesli ktos chce isc dla samej atmosfery to czemu nie, poza tym mozna bedzie wystapic w tv z tego pierwszego rzedu. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Patrzę tak na te ogłoszenia odnośnie sprzedazy biletów i moim zdaniem -- bilety odsprzedawane są tanio--- (pomijam juz mecze na Ukrainie , bo tam to tak naprawdę tylko w finał opłacało się zainwestować)....Oprócz paru idiotów ceny są naprawdę przystępne i wydaje mi się ,żę podaż przewyższa popyt. A jakie jest Wasze zdanie?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
To jednak nadal jest Polska, a nie np. Anglia i dla nas wydatek rzędu 1000 zł za sztukę biletu (np. mecz Polaków w 2 albo 3 kategorii) to jest dla wielu kosmos. Każdy zastanowi się kilka razy zanim zapłaci taką kwotę za 2 godziny meczu na wątpliwym zapewne poziomie  Dzisiaj zapytałem kumpla, który jest kibicem i często bywa na wrocławskim stadionie ile może według niego kosztować bilet na Polska - Czechy właśnie u nas i jednocześnie uprzedziłem go, że cena jest horendalna. Jego propozycja - 300 zł. Mało kto jest w stanie wydać więcej za BILET, toż to tylko bilet, taki sam jak za koncert czy za teatr. Na żadne z takich wydarzeń bilet nie kosztuje 1000 zł.
|
|
|
|
|
|
|
Zgadza sie z drugiej strony zdajemy sobie sprawe ze juz w Polsce taka impreza sie nie odbedzie.
Ceny np. na Grecje to tanizna(w porownaniu z nominalna), na Rosje jedynie wysokie i na mecz Wlochy - Hiszpania.
|
|
|
|
|
|
|
No i POL-RUS zniknęły. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja myslałem tak jak Experto. "Euro jest w Polsce tylko raz , a choooj kupię bilet , żebym mógł powiedzieć wnukom ,że byłem"...ale jak widać i na takie gesty ludzi nie stać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|