|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W ogóle się z Wami nie zgadzam, nie damy dupy wyjdziemy z grupy. Rosja, Grecja Czechy ostatnimi czasy graliśmy z każdą z tych drużyn i raczej do przodu było raz w sparingach innym razem o punkty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam wrazenie, ze jak rzadko kiedy balon flaczeje a nie jest pompowany
nie przypominam sobie imprezy, w ktorej tak wielu kibicow bylo przygotowanych na kleske
cala otoczka wokol kadry jest kiepska jak nigdy
upatruje w tym szansy, bo kazdy wie, jak nasi graja pod presja, a jak wtedy, gdy wiekszosc nie liczy na cokolwiek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od zawsze, jak jestesmy faworytami to w papsko, jak jestesmy skazywani na porazke, to nagle jak "na zlosc", sukces  choc w tym wypadku sukces bedzie oznaczal, ze rozdawanie paszportow to byla sluszna sprawa a tego raczej nie chcemy ... ilekroc widze morde polanskiego, mimowolnie zaciskam zeby - nie dosc, ze nie nasz, to jeszcze falszywa qrwa ... z ryjem bardziej szwabskim niz kahn 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszedłem się wykąpać w 92 minucie Girony, przy 1:1 uwielbiam Secundę i ich wyborne fixy  Girona 2:1  a tak wlasciwie to czemu mieli wygrac? remis im wystarczal do pewnego utrzymania sie przeciez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez mnie kurewsko ucieszyla girona  jak to pewne utrzymanie, przeca w segunda jeszcze 3 kolejki, dzis girona i cordoba rozpoczynaly ta przedprzedostatnia  teraz maja 2pkt przewagi i mecz wiecej nad guadalajara, wiec prawdziwa walka sie dopiero rozczyna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez mnie kurewsko ucieszyla girona  jak to pewne utrzymanie, przeca w segunda jeszcze 3 kolejki, dzis girona i cordoba rozpoczynaly ta przedprzedostatnia  teraz maja 2pkt przewagi i mecz wiecej nad guadalajara, wiec prawdziwa walka sie dopiero rozczyna tyle, ze villareal B juz spadlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tym razem sie poszczescilo, ale nastepnym razem chyba warto sprawdzic ile druzyn spada 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadza sie i w wypadku porazki z villarrealem B, mieliby mecz wiecej i "tylko" 8 pkt przewagi, 2 mecze przed soba, alcoyano mialoby 3, wiec teoretycznie ...
mecz nie byl o pietruche
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlatego napisalem, ze wystarczal im remis... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mogli tez nieznac wyniku cartageny, ktora przy dzisiejszej wygranej i porazce girony, zblizylaby sie na 5 pkt, na 2 kolejki przed koncem  wiadomo, ze teoria i praktyka to dwie rozne sprawy, ale ... ja absolutnie nie twierdze, ze to nie byl fart, bo byl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fart albo fixik, rezerwy zoltej lodki moga spokojnie krecic lody, w koncu i tak leca i tak, a mozna przynajmniej troszke dorobic tak wiec w 2 ost kolejkach lamance 2/1 1/2 albo jakies gole w doliczonym srednio powinny dziwic zwijam sie na us sports 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|