|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety nie widziałem wczoraj meczu Peer. Ktoś może coś o nim napisać? widziałem mecz Peer z Azarenką w Rzymie.. wyglądała co najmniej tragicznieno ale Cornet to nie Aza 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
uwierz że konsultant z czata w firmie bukmacherskiej wcale nie musi wiedzieć kto jest jakaś marna tenisistka, bo to nie jest najważniejsze w tym zawodzie, oni tylko przekazują informacje itd, nie muszą się znać na sporcie. To na czym muszą się znać? Otwieranie regulaminu buka, następnie ctrl+f - wpisanie danej frazy, zaznaczenie odpowiedniego fragmentu - ctrl+c, ctrl+v do okienka z rozmowa i enter. Do tego 'zawodu' nie potrzebne jest dosłownie NIC. oczywiscie mialo byc potrzebne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
uwierz że konsultant z czata w firmie bukmacherskiej wcale nie musi wiedzieć kto jest jakaś marna tenisistka, bo to nie jest najważniejsze w tym zawodzie, oni tylko przekazują informacje itd, nie muszą się znać na sporcie. To na czym muszą się znać? Otwieranie regulaminu buka, następnie ctrl+f - wpisanie danej frazy, zaznaczenie odpowiedniego fragmentu - ctrl+c, ctrl+v do okienka z rozmowa i enter. Do tego 'zawodu' nie potrzebne jest dosłownie NIC. oczywiscie mialo byc potrzebne  do tego zawodu potrzebne jest doslownie nic... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie, nie każdy śledzi wszystkie rozgrywki we wszystkich dyscyplinach świata tak jak My psychole  [/quote] WY nie ujrzysz mnie nigdzie poza tematami basketu, tenisa, lekkiej i zimówek nożna, siatka, ręczna, hokej.. itd. w tych tematach się nie udzielam 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
ale sie wpakowalem w mine z rana 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ta K Barrois to siostra tej lepszej brzyduli?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos ma jakies statsy do Barrois? Bo takiego dna przy swoim podaniu chyba dawno nie widzialem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barrois się ośmiesza z jakąś młodą Hiszpanką 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ruszał ktoś mecz Domachowskiej? ja, że wtopi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dokładnie, nie każdy śledzi wszystkie rozgrywki we wszystkich dyscyplinach świata tak jak My psychole  WY nie ujrzysz mnie nigdzie poza tematami basketu, tenisa, lekkiej i zimówek nożna, siatka, ręczna, hokej.. itd. w tych tematach się nie udzielam  [/quote] narciarstwo alpejskie i klasyczne, snowboard, skoki narciarskie, saneczkarstwo, bobsleje, skeleton, hokej na lodzie, jazda figurowa na lodzie, short track, jazda szybka na lodzie, bojery, biatlon, curling... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
uwierz że konsultant z czata w firmie bukmacherskiej wcale nie musi wiedzieć kto jest jakaś marna tenisistka, bo to nie jest najważniejsze w tym zawodzie, oni tylko przekazują informacje itd, nie muszą się znać na sporcie. To na czym muszą się znać? Otwieranie regulaminu buka, następnie ctrl+f - wpisanie danej frazy, zaznaczenie odpowiedniego fragmentu - ctrl+c, ctrl+v do okienka z rozmowa i enter. Do tego 'zawodu' nie potrzebne jest dosłownie NIC. oczywiscie mialo byc potrzebne  do tego zawodu potrzebne jest doslownie nic...  wiedziałem, że ktos się doczepi. Użyte z pelna swiadomoscia - mówi się 'do danego zawodu potrzebne jest to to to i to', a do zawodu konsultanta nic nie jest potrzebne, jesli tak bardzo Cie to razi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ta K Barrois to siostra tej lepszej brzyduli? jakiej lepszej? jaka siostra? to przecież ona w samej osobie - Kristina Barrois 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ta K Barrois to siostra tej lepszej brzyduli? jakiej lepszej? jaka siostra? to przecież ona w samej osobie - Kristina Barrois  poyyebalo mi sie z barthel  jeszcze wczorajszy jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ZANIEWSKA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ZANIEWSKA  2-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyzby Bretens chciala wykoleic pociag
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ZANIEWSKA  ile placili przed meczem?
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
narciarstwo alpejskie i klasyczne, snowboard, skoki narciarskie, saneczkarstwo, bobsleje, skeleton, hokej na lodzie, jazda figurowa na lodzie, short track, jazda szybka na lodzie, bojery, biatlon, curling...  no tak to może wyglądać, ale tak naprawdę ogranicza się w 90% do biegów, 8% skoków narciarskich i 1% biathlon
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|