|
|
addict
|
|
addict
Duet Crowley and Cass pozamiatał  . Mimo słabego początku ten sezon oceniam na taką mocną 4 w skali szkolnej. Ostatnie 3-4 odcinki + wstawki o Titanicu oraz back in the saddle Aerosmith - niezapomniane. Myślę, że jednak, że warto byłoby zakończyć ten serial na VII sezonie, wtedy byłby naprawdę legen -wait for it- dary!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal   dobra koncepcja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal  Przerzucasz się na wenezuelskie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal  Też mi szkoda The Event 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przerzucasz się na wenezuelskie?  Wole brazylijskie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal  Też mi szkoda The Event  Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal  Też mi szkoda The Event  Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone? Poczatek padaczka serialu do ok 6-7 odcinka. Pozniej rozkreca sie. Koncowka dobra, a ostateczny odcinek wtf. Daje furtke do drugiego sezonu, tylko czy inna stacja przejmie?!? ale ogolnie nie ma co sobie glowy zawracac.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Koncze ogladac hamerykanskie seriale  To nie ma kompletnie sensu. Albo ci kurwa skasuja po pierwszym / drugim sezonie, albo odwina padake na miare finalu "Lost-a". Zal  Też mi szkoda The Event  Opłaca się The Event oglądać? Jest to jakoś sensownie zakończone? NIE OGLADAJ Jeszcze Ci sie spodoba, i tylko bedziesz kurwami rzucal po ostatnim odcinku Moze jakas stacja sie zlituje i pociagnie ta produkcje dalej. Ale powiedzmy sobie wprost - chyba juz nie wyda takiej kasy na kontynuacje - a bylo to widac i wyszlo na duzy plus - jak poprzedni producent.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po 22 odcinkach mam troche inne zdanie na temat 'The Event', a konkretnie jest ono jakby obojetne  Czyli mowiac wprost, jak ktos chce to niech oglada, pierwsze odcinki nudne ale pozniej nadrabiaja jakos. Czy serial bedzie kontynuowany, fajnie by bylo jakby byl bo jestem ciekaw jak to rozwina dalej, ale jakby sie skonczyl to plakal nie bede Tak wiec serial z cyklu 'jak nie masz co ogladac to go ogladaj'  fajerwerkow nie ma, nudny tez nie jest (poza kilkoma odcinkami..), z czystym sumieniem moge stwierdzic ze nie zaluje czasu poswieconego na ogladanie  ogolnie serial 'ewoluuje' jakoscia scenariusza z odcinka na odcinek  jedyne co sie nie zmienia to gra aktorska mlodej bohaterki o blond wlosach, radze sie zaopatrzyc w browara i oglada sie wtedy duzo lepiej 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
skofilt u hałsa 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
a jaki bogaty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki bogaty  I mu sie przytylo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Masuka: "W sprawach sercowych zawsze podążaj za głosem ku*asa" - padłem xD muahahahahaha  !!!
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
od 2 sezonów nie oglądałem dextera. a tu proszę, ostatnia scena przez przypadek podejrzana -> to powinno było się stać 2 lata temu  może więc wrócę do tego badziewia 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Świetny finał. Miejsce numer dwa: Masuka jako mistrz Yoda xD!!! Miejsce pierwsze: ostatnia scena, jest tak jak piszesz Llama, to powinno stać się wcześniej, jestem ciekaw, czy rozwiążą to tak jak w książce Lindsaya.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pamieta jeszcze ktos serial Spartakus: Krew i piach? Pewnie wiekszosc wie ale ja sie wlasnie teraz przez przypadek dowiedzialem ze glowny bohater odrywajacy role Spartakusa zmarl 11 wrzesnia 2011 roku. Wiedzialem, ze chorowal na raka krtani dlatego pewnie tez nie gral w prequelu Spartakus: Bogowie Areny ... A tak przy okazji jest juz 3 sezon Spartakus: Zemsta
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Ostatni odcinek House'a: Jestem bardzo zawiedziony. Jak na zakończenie tak popularnego serialu pomysł zakończenia mógł być lepszy (nie wiem jaki, nie ja dostaje za to pieniądze  ). Wg mnie jednak zostawili sobie furtkę jakby chcieli serial reaktywować, ciekawe czy tak specjalnie  Tak jak ostatnie odcinki trzymały poziom i znów oglądałem z pełnym zainteresowaniem przez cały odcinek tak końcówka bardzo przeciętna i nie sprostali chyba oczekiwaniom (przynajmniej moim). Z drugiej strony: czy dałoby się zrobić odpowiednio dobre zakończenie dla takiego serialu?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie bylo tak zle, sam koniec rekompensuje 30 minut gadki o niczym tak naprawde.
Szkoda bedzie tego serialu, tak samo jak szkoda bylo Rodziny Soprano.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak koncowka fajna ,ale te ok 30 minut to jednak slabo im wyszlo 
|
|