|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
brands zaraz pojedzie tego kelnera, oczywiscie jak mu sie bedzie chcialo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ewentualnie Radwanskie na siebie wpadaja?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tą Van Uytvanck bym pograł, wczoraj dobrze grała  ona chyba drewniana jest, na stronie itfu pisze ze ulubione uderzenie to serwis, nawierzchnia to trawa, a staty serwisowe ma b dobre, no ale dzis bedzie stream wczoraj na Polsacie Sport leciała z jakas Sheeper, dobrze grała, troche sie bawiła bo młoda jeszcze, ale wszystko bylo Ok, dropszoty, punkty bezposrednio z returnu , prowadzenie wymian na polsacie leciala?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ewentualnie Radwanskie na siebie wpadaja? finał..o ile Aga tak długo tu będzie chciała zabawić
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym skontrowal na Twoim miejscu lepiej  Puig + Bogdan + Camerin 7/10 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
cgh tą Van Uytvanck bym pograł, wczoraj dobrze grała  ona chyba drewniana jest, na stronie itfu pisze ze ulubione uderzenie to serwis, nawierzchnia to trawa, a staty serwisowe ma b dobre, no ale dzis bedzie stream wczoraj na Polsacie Sport leciała z jakas Sheeper, dobrze grała, troche sie bawiła bo młoda jeszcze, ale wszystko bylo Ok, dropszoty, punkty bezposrednio z returnu , prowadzenie wymian na polsacie leciala? chyba ta , u kumpla ogladalem bo miala isc Radwanska to wczesniej ten mecz leciał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ewentualnie Radwanskie na siebie wpadaja? finał..o ile Aga tak długo tu będzie chciała zabawić jak jedna odpadnie to i druga 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma wlasnie tego sie boje, ze moga do TB dojsc a tam loteria , tak to z meczami jest nie dokonczonymi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ula co wyrzucila 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma wlasnie tego sie boje, ze moga do TB dojsc a tam loteria , tak to z meczami jest nie dokonczonymi tb nie bedzie
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Dolonts - Zaniewska 3 gem 2 seta chyba z 20 minut trwał
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma wlasnie tego sie boje, ze moga do TB dojsc a tam loteria , tak to z meczami jest nie dokonczonymi tb nie bedzie no tak zapomnialem ze na przewagi graja ;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bedene 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Taka mała teoria spiskowa  póki Ulka nie odpadnie to Aga też zostanie w turnieju by w finale pomóc siostrze awansować na igrzyska 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma wlasnie tego sie boje, ze moga do TB dojsc a tam loteria , tak to z meczami jest nie dokonczonymi tb nie bedzie tb gemowy, jak nie moze jak moze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam jeszcze Kennego zamrozonego dosc grubo, ale wierze i nie kontruje ja bym uważał,bo Jones na świeżości będzie mocno trzymał swój serwis,jakby wczoraj dograli Kenny by ogarnął,ale dziś...niewiadoma wlasnie tego sie boje, ze moga do TB dojsc a tam loteria , tak to z meczami jest nie dokonczonymi Nie ma TB w 3cim secie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taka mała teoria spiskowa  póki Ulka nie odpadnie to Aga też zostanie w turnieju by w finale pomóc siostrze awansować na igrzyska  wlasnie to mialem pisac ze w finalem ladna peffka by byla po dobrym kursie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bedene dałem razem z polaczkami i zajebie ;/
|
|