|
|
old hand
|
|
old hand
Gdzie tam najblizej jest pociag jakis? Żabi róg. Jak pociągiem to najlepiej do Olsztyna a tam do Morąga nie do Żabiego rogu ponieważ z Morągu do Kretowin co 30 minut coś śmiga . Jest też odrazu bezpośredni pociąg do Morąga z Szczecina przez trójmiasto i z Białegostoku , ale to tylko pośpieszne  Myślę że ustalić jakieś 3 miejsca i robimy głosowanie . Data też by się przydała dokładna . Żeby było można już coś myśleć . Bo lipiec czy tam sierpień bliżej coraz bliżej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie tam najblizej jest pociag jakis? Żabi róg. Jak pociągiem to najlepiej do Olsztyna a tam do Morąga nie do Żabiego rogu ponieważ z Morągu do Kretowin co 30 minut coś śmiga . Jest też odrazu bezpośredni pociąg do Morąga z Szczecina przez trójmiasto i z Białegostoku , ale to tylko pośpieszne  Myślę że ustalić jakieś 3 miejsca i robimy głosowanie . Data też by się przydała dokładna . Żeby było można już coś myśleć . Bo lipiec czy tam sierpień bliżej coraz bliżej Taksówkami
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Siema zlotowicze! Że użyję Szczypiorowej nomenklatury dopiero przchuj Joke powiedział mi, że jest w planach kolejny zlot. Powiem Wam, że to Kretowisko wygląda zacnie. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet wędeczke można wziąć i na łódeczce (może być bols) połowić co nieco.
Co do połączenia to wiara z Pomorza i Warmii/Mazur raczej izzi. Patrząc na mapę to albo pociągiem do Iławy albo Polskim Busem do Ostródy. Potem już lokalnie coś szukać. No ale lokalesi podpowiedzą lepiej.
Dajcie tylko termin, bo trzeba w domu lobbying zacząć uskuteczniać.
Pozdro!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Się lognąłem, to się zapytam. Robimy coś panowie, czy jak co roku nudny lipiec na Bora Bora. Pozdro
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Żartownisiu  Jak dla mnie mogą być te "Kretowiny" zawsze to zapijaczone mordki z Trójmiasta będą miały bliżej Pytanie ile dni i jakie dni plus kto tam na miejscu jest?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kurcze tez bym chcial poznac kilka osob Lupusa, Conrada, Piostara, Platiniego  moze bym dal rade przybyc 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Chciałem zauważyć powyższe osoby to same pijaki  nie pogadacie za wiele 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Czemu Platniego nazywasz pijakiem?  haku Ciebie również nie może zabraknąć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się chętnie wybiorę;) miejsce w sumie dowolne termin lipcowy może być, poza weekendem (14-17 lipca) koncert w Jarocinie 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Czemu Platniego nazywasz pijakiem?  haku Ciebie również nie może zabraknąć  haku kawałeczek drogi ma... ale co tam, da sie ogarnac  u mnie pewnie bedzie ciezko z terminem (nowe obowiazki) wiec sie nie wcinam, zobacze co ustalicie i sie pomysli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli kretowiny to moze rzeczywiscie by tym OLTem ogarnąć, a pozniej w pociag... ale na pewno po Euro. Ja juz mowilem ze mam remont, ale moze by sie cos udalo na weekend zdzialac, poza tym zone trzeba urabiac :D:D a Mitul u Ciebie jak? pantoflem przykryty czy sie nie dajesz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli kretowiny to moze rzeczywiscie by tym OLTem ogarnąć, a pozniej w pociag... ale na pewno po Euro. Ja juz mowilem ze mam remont, ale moze by sie cos udalo na weekend zdzialac, poza tym zone trzeba urabiac :D:D a Mitul u Ciebie jak? pantoflem przykryty czy sie nie dajesz?  Taka zone zonowa czy dziewczyne?  Wpadaj, trzeba znowu pijackie ogladanie siatkowki zrobic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zone zonowa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To gratulacje, chyba przegapilem 
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
zone zonowa  żadna żona żonowa - co wy mi tu pitolicie jeden z drugim??  dzieciaka mam kochanego, malutkiego, stąd te ograniczenia :PP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem Mitul, tak tylko pytam przy okazji :))) wiec widze, ze sie nie dajesz, ja tez sie staram 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Czemu Platniego nazywasz pijakiem?  haku Ciebie również nie może zabraknąć  dobrześ to podsumował  czyli resztę zwać tak można?  poczekam co ustalicie, i zobaczę co będzie się dało zrobić 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
ja proponuje w Zalesiu Górnym koło Warszawy zlot, każdy bedzie miał niedaleko 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
zakwaterowanie w domkach na terenie WOW Wisła domki sa w stanie takim jak 30 lat temu wiec maja swoj klimat  w poblizu kajaki, rowery wodne, basen odkryty, stawy gdzie można złowić rybkę miejsca do grillowania piwo, przekąski na miejscu wieksze zakupy - Piaseczno, koleją 3 min jazdy od WOW Wisła bezpośredni dojazd do WOW Wisła nie tylko z Warszawy ale i z Gdańska, Kołobrzegu i Krakowa, i wielu innych miast
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
termin ustalcie, i podjadę po pracy zarezerwuję 
|
|