Jezeli to Twoja pierwsza u nich wyplata to raczej ciężka sprawa. Ale możesz spróbować, jeżeli nie przejdzie to zostanie cofnięta i poproszą Cię o ,,coś".
Tobet [ads.mrgreen.com] juz calkiem fiksuje.Chyba trzeci raz chca mnie zweryfikowac.
Ktos mi napisze co maja na mysli proszac o "rachunek podatkowy"?
Weryfikacja adresu. Do tego żądają: - rachunek za media wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy albo - rachunek podatkowy
Wysyłałeś już im jakiś rachunek? Ja przy swojej weryfikacji /jakiś miesiąc temu/ nawet pominąłem ten krok wysyłając im jedynie zrzut ekranu z konta bankowego na którym był adres zamieszkania.
Hehe dochody ujawniać Tobetowi. I co jeszcze może świadectwo niekaralności i uprawnienia na wózek widłowy. A w przyszłości badania w sanepidzie na kupę im zrobić czy owsków nie mam.
Panowie poruszacie wiele kwestii ale jedna mnie ciekawi, mianowicie co z legalnością większych wygranych?
Wiadomo o 300zł nikt się nie będzie raczej czepiał ale jak wpada raz na miesiąc kwota 7000zł i więcej na konto z kasyna to różnie to już bywa.
Ja z uwagi na czystość tytułu przelewu wrzucam kase na MB a pozniej drobnymi kwotami na konto chociaż planuje miec karte MB i wypłata gotówkowa (stracę na prowizji).
Czy aby może kombinuje bez sensu? Ma ktoś jakąś podstawę prawną co do opodatkowania tych pieniędzy i ich legalnego uzyskania?
Bogdan,tez tak robiłem,aż mnie zamkneli (nawet gram małą rólkę w Symetrii). Po 3 miesiącach wypuscili (nie grypsowałem) i natychmiast wyrobiłem sobie karte MB (duży wydatek,ale wart spokoju - 10€=44pln)
Originally Posted by bogdanS
Ma ktoś jakąś podstawę prawną co do opodatkowania tych pieniędzy i ich legalnego uzyskania?
Mam. Działam na podstawie powiedzenia: "pierwszy milion trzeba ukraść" więc na tę chwilę nie zgłaszam wygranych w US
SchabowyRazz jak Cie zakmneli? mozesz pokrotce opisac ta sytacje ? jak nie cchesz upubliczniac to priv, jestem ciekawy, jakie to kwoty musze wplywac na konto bankowe zeby posuneli sie do tego stopnia
SchabowyRazz jak Cie zakmneli? mozesz pokrotce opisac ta sytacje ? jak nie cchesz upubliczniac to priv, jestem ciekawy, jakie to kwoty musze wplywac na konto bankowe zeby posuneli sie do tego stopnia