Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Kormoran klasa piwo, smaku narobiliście!

Bonus: Unibet
Villain
Villain
Originally Posted by Ojro
Originally Posted by dewoj
Co do dojazdu, to jest pociąg Wro-Olsztyn za 61zł(Wro-Morąg 63zł)
bardzo prawdopodobne, że ja nim też pojadę...

taaa... tylko ten pociag jak znam zycie jedzie 50 godzin w jedna strone po naszych drogach, to juz chyba lepiej OLT do Gdanska...
mi poki co termin slabo odpowiada, wolalbym pozniej... ale moze cos sie zmieni w tej kwestii tylko malo realne...
moja panna w weekendy ma szkole wiec musze zajmowac sie malym, a konczy dopiero chyba jakos w polowie lipca czy nawet pozniej - LIPA :/

F
old hand
old hand
F Offline
Witam panowie właśnie wróciłem z Kretowin smile
Jestem po oględzinach domków i muszę powiedzieć że robią wrażenie
Pojawiło się parę zapytań czy nie lepiej rozpoczać zlot już w czwartek . Nie ma żadnego problemu gdyż właśnie dziś zarezerwowałem 3 domki rzecz jasna wszystkie obok siebie . No i jeden domek mamy już od czwartku dla tych którzy mogą
Domek każdy jest 8 osobowy z prysznicem , telewizorem aneksem kuchennym grillem czy też tarasem . Co do piwa regonialnego nie ma żagnego problemu , ale to najmniejszego żeby kupić po normalnej cenie w Morągu czy też w Kretowinach , ale tu wiadomo drożej (ze swojej strony polecam Miodne)
KOSZTY Za jeden domek owy właściciel chciał 400 zł , udało mi się wynegocjować po 350 zł . Czyli jak można obliczyć całość wypadu z jednym domkiem w czwartek wychodzi 2450 zł
Domki razem jak łatwo policzyć mają 24 miejsca sypialne . Mam nadzieje że tyle osób się zbierze i to jest prośba do was jeśli będzie za dużo np o jeden domek pamiętajcie że zawsze można odmówić ten domek tylko tu trzeba na szybkości działać .
ZALICZKA Mamy też obowiązek wpłacić zaliczkę w wysokości 30 % Czyli wychodzi 735 zł co wychodzi od osoby 30 zł ( Licze wszystko na 24 zlotowiczów ) Myślałem że sam dam radę wpłacić zaliczkę lecz takim "większym" funduszem narazie nie fukncjonuje . Więc jak ktoś jest pewny miło by było jakby napisał na PW z prośbą o numer konta oczywiście każdy kto też chce może już wpłacić całą kwotę nie ma też żadnego problemu .
KOSZULKI Jak panowie i może panie myślicie na pomysł stworzenia okolicznych koszulek na zlot ? Kosz jednej koszulki by na pewno nie wyniósł więcej niż 30 zł a pamiątka na pewno by pozostała i by się całe Kretowiny dowiedziały że szlachta zawitała smile
DOJAZD Dla tych którzy planują podróż samochodem nie ma żadnego problemu gdyż pod domkami mamy swoje miejsca parkingowe .
Mam też dla każdego z uczestników przygotowaną symboliczną niespodzianke z której na pewno będzie nie lada śmiechu smile

Czyli do zobaczenia !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
W Olsztynie jest browar Kormoran to może w te piwa pójśc bo Tyskie,Żywce,Lechy i inne przemysłówki już od dłuższego czasu są "niepijalne".

+1

Przydałoby się załatwić dobre, lokalne piwo zamiast ładować kasę w spasione marki piwne. Nawet jeśli ten mniejszy browar jest częścią jakiegoś dużego konglomeratu.

Ja mogę załatwić taniej beczki z nalewakiem BK ponieważ kierowcy z tego browaru którzy to rozwożą to dobrzy znajomi z siatkówki a dyrektor jest ojcem znajomego więc jak będzie trzeba to to ogarnę w dobrej cenie. Jak brałem do siostry na ślub to był w cenie 190 zł beczka 50L.

F
old hand
old hand
F Offline
Originally Posted by sieyahh
Originally Posted by Conrad
W Olsztynie jest browar Kormoran to może w te piwa pójśc bo Tyskie,Żywce,Lechy i inne przemysłówki już od dłuższego czasu są "niepijalne".

+1

Przydałoby się załatwić dobre, lokalne piwo zamiast ładować kasę w spasione marki piwne. Nawet jeśli ten mniejszy browar jest częścią jakiegoś dużego konglomeratu.

Ja mogę załatwić taniej beczki z nalewakiem BK ponieważ kierowcy z tego browaru którzy to rozwożą to dobrzy znajomi z siatkówki a dyrektor jest ojcem znajomego więc jak będzie trzeba to to ogarnę w dobrej cenie. Jak brałem do siostry na ślub to był w cenie 190 zł beczka 50L.
Dobrze by było , dowiedz się co nieco i daj mi znać smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale co chcesz wiedzieć to Ci powiem już teraz. Są różne beczki różne smaki jak będzie trzeba to butelkowe też się ogarnie.

F
old hand
old hand
F Offline
Originally Posted by sieyahh
ale co chcesz wiedzieć to Ci powiem już teraz. Są różne beczki różne smaki jak będzie trzeba to butelkowe też się ogarnie.
Ja myślę że butelkowe by były lepsze , większa wygoada itd , ale to zależy od większośći myśle że narazie warto zebrać uczestników którzy na pewno zawitają a wtedy będziemy myśleć o reszcie smile

F
old hand
old hand
F Offline
Panowie nie chcę być namolny , ale jeszcze nikt nie napisał po numer konta , żeby wpłacić zaliczkę w wysokośći 30 zł .
Przecież nie jest to dużo , rozumiem nie każdy wie czy będzie , ale bez przesady że wszyscy ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ja zadam pytanie zasadnicze ? Ktoś zna fenomena żeby potwierdzić, że nie będzie żadnego wałka ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ohoho juz sie zaczyna, widze ze nawet wczesniej niz zazwyczaj smile

F
old hand
old hand
F Offline
Spokojnie smile Było pare wałków więc nie ma co się dziwić , ale tak w formie żartów to masz racje sieyahh każe ludziom brać urlopy żeby ich oszukać heh smile

F
old hand
old hand
F Offline
Co za gafa *karze

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
nie no, dobrze każe smile napisałeś ortograficznie smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Myślicie że chce nas nabić na 30zł? Zawsze można sprawdzić wink

Po pierwsze poproszę dane do Ciebie (tel. imie nazwisko)
Po drugie dane do przelewu (numer konta, imie i nazwisko)
Po trzecie dane osoby z którą rozmawiałeś i zarezerwowałeś domki (tel. imie i naziwko).

To wszystko na pw.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kazow nie takie akcje tu odchodziły i to z ludzmi których się znało face to face chociażby znana i lubiana dzida smile

Ja nie mam problemu z 30 zł tylko bardziej z tym że pomyślimy że coś jest załatwione a potem przykładowo ktoś się rozpłynie a nic nie będzie dograne i zlotu nie będzie i to by mnie bardziej zmartwiło piwo

Fenomen jeśli się poczułeś urażony to wybacz piwo

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
zaliczka wplacona,wstepnie oczywiscie bede jechal autem i mam miejsca:)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja mam pytanie. Do kiedy najpóźniej trzeba dac znać czy sie będzie? Mam nadzieje, ze wpadne i kogoś z głebokiego południa też zaniesie w dalekie strony wink

GRILL MASTER
GRILL MASTER
ja od razu napiszę, że możesz zrezygnować z trzeciego domku, jak przyjedzie nas 16 osób to będzie ogrooooomny sukces, na 24 osoby nie ma co liczyć, nie ma na to żadnych szans

Originally Posted by mankiet
zaliczka wplacona,wstepnie oczywiscie bede jechal autem i mam miejsca:)
rezerwuje miejsce tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Mi rowniez podrzuc dane do przelewu.

Jedzie ktos z Pzn czy czeka mnie samotna podroz? tongue Korver?

journeyman
journeyman
Originally Posted by fenomen
Mogę powiedzieć że dla uczestników szykuję nie lada niespodzianke smile

Czyli planujesz zamowic kurwy? na każdym dobnrym zlocie PZPNu i nie tylko są, więc oby i na tym nie zabrakło.

Strona 3 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, kamel, burbon, forty, latajaca_holenderka), 1,388 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,871
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025