|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Greul 2-0, a czekałem, żeby utrzymał Brugues i pograć seta Simona 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak z plażowej to Hajek ale łon już gra  wczora z wieczora na ceskom forumie napsano ze radek odda pżilatelowi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak skoncza hiszpanie nie trudno sie domyslic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wierzę po prostu. Chyba się nie doczekam na Lacko. Lepiej dla Lukasa, żeby te oczekiwanie mi się opłaciło 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni? dobre sobie. obstawiasz zwyciezce meczu,a nie zwyciezce meczu na trawie. wydaje mi sie,ze to nierealne aby tak wnioskowac o zwrot.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zopp łamaj go  !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co ten Greul robi znowu zlamal i znowu 0:40
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Greul utrzymaj  mów do słupa słup jak dupa 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Djox - FedEx over 3.5 seta? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni? dobre sobie. obstawiasz zwyciezce meczu,a nie zwyciezce meczu na trawie. wydaje mi sie,ze to nierealne aby tak wnioskowac o zwrot. A jak stawiasz na zwycięstwo Bostonu u siebie a mecz z różnych przyczyn jest przeniesiony do Miami to dalej tak samo typujesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni? dobre sobie. obstawiasz zwyciezce meczu,a nie zwyciezce meczu na trawie. wydaje mi sie,ze to nierealne aby tak wnioskowac o zwrot. A jak stawiasz na zwycięstwo Bostonu u siebie a mecz z różnych przyczyn jest przeniesiony do Miami to dalej tak samo typujesz? Nie wiem jak Ty typujesz tenis a ja przede wszystkim zwracam uwagę na nawierzchnię
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni? W Betsson nie: "Zmiana miejsca lub nawierzchni: Wszystkie zakłady są ważne w przypadku ogłoszenia zmiany nawierzchni, lub miejsca meczu z hali na odkryte powietrze."
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w anglii graja na hali, mieli grac na trawie wiec czy mozna wnosic o zwrot zakladu z powodu zmiany nawierzchni? dobre sobie. obstawiasz zwyciezce meczu,a nie zwyciezce meczu na trawie. wydaje mi sie,ze to nierealne aby tak wnioskowac o zwrot. A jak stawiasz na zwycięstwo Bostonu u siebie a mecz z różnych przyczyn jest przeniesiony do Miami to dalej tak samo typujesz? Nie wiem jak Ty typujesz tenis a ja przede wszystkim zwracam uwagę na nawierzchnię źle mnie zrozumiałeś. ja również przedewszystkim zwracam uwagę na nawierzchnię.ale bukmachera średnio to obchodzić będzie. i zwrot wydaję mi się nierealny;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie jak obstawiacie finaly debli na RG?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle mnie zrozumiałeś. ja również przedewszystkim zwracam uwagę na nawierzchnię.ale bukmachera średnio to obchodzić będzie. i zwrot wydaję mi się nierealny;) z totomixa: 1. Spółka ma prawo do unieważnienia zakładu pojedynczego oraz zwrotu wpłaconej stawki uczestnikowi zakładów w przypadkach, gdy: - zakład został zawarty po rozpoczęciu obstawianego zdarzenia z pominięciem zakładów określonych w § 21, - nastąpiła zmiana miejsca zdarzenia tj. boiska (kortu, parkietu itp.) gospodarzy na boisko gości,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
źle mnie zrozumiałeś. ja również przedewszystkim zwracam uwagę na nawierzchnię.ale bukmachera średnio to obchodzić będzie. i zwrot wydaję mi się nierealny;) z totomixa: 1. Spółka ma prawo do unieważnienia zakładu pojedynczego oraz zwrotu wpłaconej stawki uczestnikowi zakładów w przypadkach, gdy: - zakład został zawarty po rozpoczęciu obstawianego zdarzenia z pominięciem zakładów określonych w § 21, - nastąpiła zmiana miejsca zdarzenia tj. boiska (kortu, parkietu itp.) gospodarzy na boisko gości, nie wiem czy w tenisie to będzie miało jakieś zastosowanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to jeszcze Jurek i będzie na dzisiaj 1k i starczy 
|
|