|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatni post tuaj. Jesteście takimi samymi frajerami jak ci piłkarze. Lubicie dostawać po dupie. to wypierdalaj cieciu
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders wiesz ktorej sytuacji zal? perkisa w 1 polowie, gosc mial pusta bramke tak naprawde to sie przypalil fakt żal też pierwszej naszej akcji meczu gdzie lewy milimetry mina się z piłką ..... trudno historia ... z ruskimi wpierdol z czechami zobaczymy z 4ma punktami to idzie awansowac? a z kim zdobędą 3?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders wiesz ktorej sytuacji zal? perkisa w 1 polowie, gosc mial pusta bramke tak naprawde to sie przypalil fakt żal też pierwszej naszej akcji meczu gdzie lewy milimetry mina się z piłką ..... trudno historia ... z ruskimi wpierdol z czechami zobaczymy z 4ma punktami to idzie awansowac? a z kim zdobędą 3? zalozmy ze z czechami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to mówi Tomaszewski  Wypie... Smudę z kraju  DYSCYPLINARNIE !!!! Zapomniałem o dyscyplinarce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grecja X2  Polacy  Kurwa wstyd ze ja pierdole... gdzie forma? Gdzie kondycja? Zatrudnili fachowcow z USA i co? Przygotowali zespol na jedna polowe hahahhahah Sedziowie pomagali jak mogli, czerwonej dla Grekow byc nie powinno a wtedy strach myslec co by sie dzialo w II polowie jakby grali w 11. Smuda kolejny imbecyl... gdzie zmiany? Po chuj siedza na lawce ludzie? Na boisku biega kilku frajerow co wygladaja tak jak Pudzian po 2 minutach stoczonej walki w MMA a temu cymbalowi nawet przez glowe nie przejdzie mysl zeby zmiany dokonac no WTF kurwa? Strach sie bac o kolejne mecze bo w takiej dyspozycji to z ruskimi i czechami to wpierdol jak nic.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jest mi naprawdę przykro, ile jeszcze mam czekać na dobrą reprezentację i nie debila trenera!!!
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
co ty człowieku wrzucasz.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ja mam Ninisa, który ma łatkę greckiego Messiego. Zszedł po 45 minutach, a wszedł ten niesamowity Salpingidis. Hołdys kurwa się wypowiada  ekspert na każdy temat  Ludzie nie znaja juz umiaru blazenady zeby ginekolog wypowiadal sie na temat podwieszanych sufitow cyrk jak ta cala kadra przeciez ten show co odjebal dzisiaj sztab to klekajcie narody przy 1-0 i grze w przewadze od 46 wchodzi grochu plus sobiech i jedziemy z leszczami co gral Muras po przerwie  Bonisz byl niepotrzebny tak mozna mnozyc ale co zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders wiesz ktorej sytuacji zal? perkisa w 1 polowie, gosc mial pusta bramke tak naprawde to sie przypalil fakt żal też pierwszej naszej akcji meczu gdzie lewy milimetry mina się z piłką ..... trudno historia ... z ruskimi wpierdol z czechami zobaczymy z 4ma punktami to idzie awansowac? idzie zobaczym jak dzisiaj ruskie ale myślę ze win bądz remis ,z grekami ruskie win z nami to z 0-3 do przodu . pozostaje nam tylko wygrać z czechami zobaczymy jak dzisiejszy mecz najlepiej by było jak by ruskie wygrały
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raiders wiesz ktorej sytuacji zal? perkisa w 1 polowie, gosc mial pusta bramke tak naprawde to sie przypalil fakt żal też pierwszej naszej akcji meczu gdzie lewy milimetry mina się z piłką ..... trudno historia ... z ruskimi wpierdol z czechami zobaczymy z 4ma punktami to idzie awansowac? ba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to mówi Tomaszewski  Wypie... Smudę z kraju  gdyby to odemnie zalezalo a byśmy z Rosja nie wygrali wyjebał bym go i niech nie pierdoli o odszkodowaniu czy co tam w kontrakcie ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie, o jakich sytuacjach na 2-0 mowicie? bo ja takowych, klarownych nie kojarze strzelilismy na 1-0 i w mysl ligowej mysli szkoleniowej: murarka murarka i jeszcze raz murarka choc mam bardzo duze watpliwosci, czy nasze orzelki zwyczajnie nie zdechly, bo inaczej gry w 2 pol. nie da sie racjonalnie wytlumaczyc kazdy normalny zespol, posiadajacy w miare rozgarnietych pilkarzy(nie wspominam o pilkarzach z czolowki klubow eropejskich) zamyka rywala na polowce albo polu karnym i dociska jak pierdolniety, poki nie wcisnie na 2-0, lub 3-0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest mi naprawdę przykro, ile jeszcze mam czekać na dobrą reprezentację i nie debila trenera!!! seneka musimy wierzyc wiem ze to brzmi banalnie ale taka jest prawda nigdy nie ma tak zeby nie moglo byc gorzej, jeszcze mozemy awansowac z tej grupy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wchodze na eurosport a tam: Dobra wróżba? Funcik stawia na Polskę i Rosję[ Linked Image] 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Grecja X2  Polacy  Kurwa wstyd ze ja pierdole... gdzie forma? Gdzie kondycja? Zatrudnili fachowcow z USA i co? Przygotowali zespol na jedna polowe hahahhahah Sedziowie pomagali jak mogli, czerwonej dla Grekow byc nie powinno a wtedy strach myslec co by sie dzialo w II polowie jakby grali w 11. Smuda kolejny imbecyl... gdzie zmiany? Po chuj siedza na lawce ludzie? Na boisku biega kilku frajerow co wygladaja tak jak Pudzian po 2 minutach stoczonej walki w MMA a temu cymbalowi nawet przez glowe nie przejdzie mysl zeby zmiany dokonac no WTF kurwa? Strach sie bac o kolejne mecze bo w takiej dyspozycji to z ruskimi i czechami to wpierdol jak nic. prawda jest taka ze najwiekszymi frajerami sa dzis grecy a konkretniej to karagunis, smiech na sali 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
panowie, o jakich sytuacjach na 2-0 mowicie? ja kojarzę ze dwie, jedna na pewno Perquisa, drugą nie pamiętam kto strzelał. Może nie setki, ale dobre sytuacje. Ogólnie najsłabsi w grupie jak mówiłem moim zdaniem Czesi, więc jest nadzieja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zamyka rywala na polowce albo polu karnym i dociska jak pierdolniety, poki nie wcisnie na 2-0, lub 3-0  Co prawda to prawda
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Liczmy dzis na remis Ruskow, to mozemy miec po 1 kolejce 1 miejsce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie, o jakich sytuacjach na 2-0 mowicie? oprocz bramki mielismy jeszcze 2 setki ta przy 0-0 co piszczek dogrywal do lewandowskiego gdzie braklo centrymetrow i perkisa strzal lewa noga tez setka
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|