|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Gdzie jest teraz najlepsza oferta na internet mobilny?
W Plusie widzę, że za 100zł dają 36GB, dostępne bezpośrednio u operatora bez pośredników.
Net chyba też mają najlepszy z wszystkich sieci? To nie lepiej Ci wziąć w playu nielimitowany (100GB) za 89.99? Co miesiąc? Ta oferta w Plusie daje Ci 120 dni na wykorzystanie tych 36GB za 100zł (a za 150zł ważność jest przez cały rok). Dla mniejszych pakietów w Playu dobre są te darmowe weekendy za jedyne 10zł. Przez jakiś czas miałem coś podobnego za granicą i udawało mi się większość ściągania robić właśnie wtedy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Conrad
Jeśli szukasz oferty abonamentowej to tak, masz 100GB co miesiąc za 90zł. Po przekroczeniu limitu zwalnia do 1mb/s
Działa tylko i wyłącznie na zasięgu własnym, tj playa.
|
|
|
|
|
|
|
Na moje okazyjne potrzeby to bardziej prepaid z długim okresem ważności, stąd ta oferta Plusa za 100 czy 150zł (zależnie od 120 dni czy roku ważności) wygląda ciekawie. Ale fajnie byłoby mieć też jakiś element z "wyłączonym licznikiem" jak te darmowe weekendy w Play za jedyne 10zł/m.
|
|
|
|
|
|
|
Dla okazyjnej potrzeby ,niezly orange free,ale z dolodowaniem poprzez internet lub bankomat,sporo giga wtedy dodają,ktore (jak utrzymujesz wychodzące)przechodzą na next miesiąc.Korzystając (nie tak wcale okazyjnie ) przez ost 8 miesiecy odlozylo się mi jakies 140gb
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Siema, może pytanie głupie ale chcę się upewnić. Jak mam w T-mobile abonament na telefon dość wysoki i w ramach tego abonamentu mam też 7gb internetu LTE Czy mogę sobie kartę sim włożyć do modemu i zużyć np. śmigając po necie,czy pobierając filmy? Bo na telefonie tylu gb za chiny nie wykorzystam
|
|
|
|
|
|
|
Siema, może pytanie głupie ale chcę się upewnić. Jak mam w T-mobile abonament na telefon dość wysoki i w ramach tego abonamentu mam też 7gb internetu LTE Czy mogę sobie kartę sim włożyć do modemu i zużyć np. śmigając po necie,czy pobierając filmy? Bo na telefonie tylu gb za chiny nie wykorzystam możesz
|
|
|
|
|
|
|
Dla okazyjnej potrzeby ,niezly orange free,ale z dolodowaniem poprzez internet lub bankomat,sporo giga wtedy dodają,ktore (jak utrzymujesz wychodzące)przechodzą na next miesiąc.Korzystając (nie tak wcale okazyjnie ) przez ost 8 miesiecy odlozylo się mi jakies 140gb Ja mało rozmawiam przez telefon stąd zastanawiam się czy nie wziąć jakaś ofertę bardziej po net, ale która także pozwala okazyjnie i w rozsądnych cenach dzwonić od czasu do czasu. Orance Free jest jedną z nich, jest tam też kilka innych ciekawych taryf prepaid. Ogólnie to między nimi a czymś z Plusa chyba będę wybierał.
|
|
|
Link skopiowany do schowka