holandia tak juz pisalem neismoawita moc w ataku, gorzej w obronie, wiec Holandia over 1,5 1,80. Dania liczy na przebudzenie Eriksena i Bendthner tez ma cos do udowodniea.
A mi się bardziej widzi ołwer w meczu Niemcy-Portugalia. Obie drużyny grają ofensywnie i mają kim grać, a Portugalia w dodatku nie gra za dobrze w obronie. Powinno paść sporo bramek.
Niemcy to typowa ekipa turniejowa i drugiej takiej szukać ze świecą .Portugalia dzisiaj bedzie musiała stanąć na uszach aby napsuć krwi niemcom ,albo Niemcy muszą mieć taki hoojowy dzien jak np w sparingu ze Szwajcarią .
Jaki kolwiek inny wynik niż wygrana niemców uznam za dużą niespodziankę . Prawie wszystkie jak nie wszystkie atuty po stronie Niemców .
Co do Portugali ich największą bolączką może być i pewnie będzie Krystyna .Facet chce udowodnić całemu śiwatu jaki to jest genialny a wiemy jak się kończy jego samolubna gra i rajy przez całe boisko . co jak co ale psychicznie Ronaldo nie jest z byt mocny myślę ze po kilku próbach które zakończą się niepowodzeniem zacznie się frustracja i nerwy a to nie najlepszy doradzca
zobaczmy jak się zakończy mecz Oranje i moje bety Ale na drugi mecz dzisiejszego dnia celował bym :
Niemcy win HT Niemcy over 1,5 ------ Niemcy -1 Over 2,5 i może 3,5 BTS
Panowie nie ma się co łudzić, dziś faworyci łatwo wygrają. Holandia jest zdecydowanie lepsza od bezpłciowych Duńczyków, a Niemcy jak to Niemcy, pierwszy mecz zawsze grają świetnie. Walec i dziś przejedzie. Ronaldo zawsze zawodzi w wielkich meczach, czas zawieść i dziś
Ako 1,65 i 2,1 =3,4 Jak w masło
---------------------------------------------------------------- Wypowiedź jest tylko moim zdaniem i jednocześnie marzeniem co do spełnienia treści. Wszystkich wątpiących zachęcam do grania na remis wygrane "underdogów"
Niemcy zawsze rozkręcają się w trakcie turnieju.
Też prawda, ale
MŚ 2010 Niemcy - Australia 4-0 Euro 2008 Niemcy - Polska 2-0 MŚ 2006 Niemcy Kostaryka 3-1 Euro 2004 Niemcy - Holandia 1-1 MŚ 2002 Niemcy - Arabia 8-0
Tylko z Holandią remis. Wiem, że inne zespoły nie z najwyższej półki, ale mimo wszystko Niemcy w 1 meczu raczej nie zawodzą. Co zdarzyło się np Hiszpanii w RPA.