Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 16 1 2 11 12 13 14 15 16
N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Originally Posted by Dindek
Originally Posted by MazurTL
kto mowi ze rezygnuje ?? smile wplace jak ogarna bledy laugh

Już ogarnęli jak widać smile wpłacisz = oddasz

Wiadome było że to był błąd z ich strony nie żadna promocja, jak niekótrzy tu myśleli.
chyba nie do konca tongue Nankowi zajebali wypalte tongue no chyba ze Nanek pozyczyl cos od nich tak jak ja tongue a kwota wyplaty byla nizsza niz kwota pozyczki tongue

a wzialem jak lezalo nie wiadomo skad laugh

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
znow kafla zajebali laugh

Nie ogarniam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by NanekHKS

Wiadome było że to był błąd z ich strony nie żadna promocja, jak niekótrzy tu myśleli.
chyba nie do konca tongue Nankowi zajebali wypalte tongue no chyba ze Nanek pozyczyl cos od nich tak jak ja tongue a kwota wyplaty byla nizsza niz kwota pozyczki tongue

ja tez wzialem, ale teraz nie wplace tam nic, poki nie ogarna badz nie wklepia -800 laugh bo widze niezle jaja robia teraz tongue

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
wlasnie najlepiej bylo by gdyby odrazu dali ujemny stan konta bo pozniej moga sobie nie wiadomo ile tych wplat i wyplat zgarnac smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wlasnie najlepiej bylo by gdyby odrazu dali ujemny stan konta bo pozniej moga sobie nie wiadomo ile tych wplat i wyplat zgarnac smirk
dokladnie Nanek, bo jak pojda naszym tokiem rozumowania to nigdy kasy nie ujrzymy jak bedziemy wlewac na konto laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poki co jest nieoprocentowana pozyczka smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by The Boss
poki co jest nieoprocentowana pozyczka smile
heheheheh ja bym sie cieszyl jakbym za te 1000 pozyczone, musial oddac te 200 co mi zabrali laugh ciekawe jak ta pozyczka sie nazywa hahaa tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

jak to mowia 'okazja czyni zlodzieja' aplauz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mnie dzisiaj równiutko 1 rok od daty wystawienia karty pobrali 43 złote z pieniędzy na koncie ,które przesłał mi rano Bwin z tytułu wypłaty.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bazyl
no ja mam teraz to samo, nie mam bladego pojecia ile powinienem miec na koncie. chuj mnie strzela. niedlugo po kadej transakcji trzeba bedzie robic wpis do zeszytu blush

Ja tak robię od dobrego roku i śpię spokojniej. wink

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by bazyl
no ja mam teraz to samo, nie mam bladego pojecia ile powinienem miec na koncie. chuj mnie strzela. niedlugo po kadej transakcji trzeba bedzie robic wpis do zeszytu blush

Ja tak robię od dobrego roku i śpię spokojniej. wink
tez zaczne.
ale nigdy nie mialem takiego problemu.
Dopisali mi ze 3 kafle ale tego nie ruszylem, zabrali, ok.
ale brakuje mi ze 250 zl jeszcze i jest jakas transakcja z Lodzi gdzie nie bylem nigdy w zyciu blush

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Kuerten
jaki zlodziej smirk czy ja im kazalem sie mylic? nie wiedzialem skad sa pieniadze( na poczatku myslalem ze to jakas promocja ) a ze byly to przelalem sobie do buka pozniej jak juz inni pisali w tym Ty ze maja blad w systemie to wczesniej czy pozniej i tak by pobrali kase z konta a ze rano doszla mi wyplata z betssona to sie rozliczyli i juz jest ok nie mam przeciez o to pretensji do nich blush

a tu zaraz obraza z Twojej strony blush czy im sie wlamalem do systemu i przealem ta kase? NIE wiec nie jestem zlodziejem smirk

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
During a regular security audit, we have noticed that your account has been accessed from a different location. Protecting your personal and financial data is of high priority for us, that is why we have temporarily disabled certain transactions as a precaution measure.

In order to have your account reinstated, please change complete the following steps below:

- login to your Moneybookers account
- confirm your date of birth
- confirm your credit/debit card associated with your Moneybookers account

Once this this process has been completed, your information will be processed by our security
department and your account will be reactivated.

Reactivate your account

We are sorry for the inconvenience and we hope that these explanations you have been helpful.
If you have any questions, please do not hesitate to write.

Kind regards,
Skrill (Moneybookers) Security

jakies kombinacje? Bo logujac sie na mb nie widze bym nie mogl komus kasy przelewac itp...

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
nie klikaj w ten link to samo dostalem to fake, chca wyludzic dane jak zwykle

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Ok thanks!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja się teraz wkur....łem!

Pisałem wyżej,że pobrali opłatę za kartę,bo 43 zł ,które mi się nie zgadzało na oko wyglądało na 10 euro.
Okazało sie,że dopiero dzisiaj rozliczyli mi 3 transakcje kartą,które dokonałem na początku czerwca,tłumacząc się jak mi odpisali na reklamację awarią terminala sprzedawcy.

Dziwne to jest ,że akurat płacąc kartą w 3 miejscach wszędzie był uszkodzony terminal.Mam wrażenie ,że zapłaciłem po 2 razy te transakcje!
Tak jak mówi Korver chyba zacznę wozić w aucie zeszyt będę zapisywał nawet jak sobię kupię kartą fajki na stacji.

Ale czy to coś da?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W ogóle po tym co się zaczyna dziać to nie wiem czy nie przrzucić się na Nettelera.Mam od nich też kartę,za którą nie płaci się co rok jak w MB.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Już nie pierwszy raz posypał im się cały system. Wpłacałem 1550 zł, zaksięgowało ledwie 870, dlaczego tyle nie mam pojęcia. Support milczy od wczoraj.

Moneybookers niestety ma mocno niestabilny system bankowy i trzymanie tam większych pieniędzy to dla mnie gra 50/50. Tym bardziej, że w przeszłości wielokrotnie zdarzały im się poważne awarie, które trwały nawet po 2 tyg i dłużej, kiedy to ludzie mieli zamrożone środki a support tylko przepraszał lub milczał jak teraz.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Moneybookers leci w ciula. Tłumaczą się błędnymi transakcjami ale przecież oni te opłaty pobierali w tamtym okresie! Póki co wychodzi na to,że dwukrotnie pobierają opłaty za okres u mnie 25/27 maja... Kpina!

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
ja mam podobnie,poodejmowali mi transakcje z połowy maja,a na 100% miałem je ujęte wcześniej,tak samo jak zakupy w żabce, mam podwojnie liczone. i kto mi to zwróci? Rafał może masz z nimi jakiś lepszy kontakt?

Strona 13 z 16 1 2 11 12 13 14 15 16

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (Szuman), 2,581 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,745
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025