|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie  dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie  dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... wiec np. blaszczykowski, lewandowski, piszczek czy wasilewski to pajace?
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie  dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl od jutra gramy za Twoje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Oto wyjściowa jedenastka na mecz z Czechami: Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Murawski, Polanski, Dudka - Błaszczykowski, Obraniak - Lewandowski Czego on tu chce bronić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly  Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oto wyjściowa jedenastka na mecz z Czechami: Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Murawski, Polanski, Dudka - Błaszczykowski, Obraniak - Lewandowski Czego on tu chce bronić?  bramki ;] brakuje mi Mierzejewskiego i Grosickiego ;] ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wywalilbym Murawskiego i Obraniaka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany czego tu sie czepiać, każdy gra co chce, jesli ktoś postawi przeciw Polsce to nie bedzie to miało żadnego wpływu na wynik dzisiejszego meczu 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie  dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... wiec np. blaszczykowski, lewandowski, piszczek czy wasilewski to pajace? Lewy Piszczek i Wasyl to jedyni ktorzy tu zasluguja na jakies slowa uznania ( nie mowie ze na lawce takich nie ma bo kilku by sie tez znalazlo ale oni tutaj nie zagraja ) reszta to banda pajacow z Blaszczykowskim na czele wystarczy popatrzec na reklame biedronki ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Uve, Błaszczykowski występuje w tych reklamach przez nasz związek a nie z własnej ochoty, jako, ze biedronka sponsoruje reprezentacje ktoś musi być ich twarzą w kampanii reklamowej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly  Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy zdecydowanie tronk nie widzisz roznicy, przyklady w chuj nie adekwatne do siebie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly  Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy chyba ty,fakty tylko przytoczylem, taka prawda niemiaszkom pozabierac przebierancow to popadli by moze nie w przecietnosc ale zostali by jedynie europejskim sredniakiem
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
mogl sie nie zgodzic, zgodzil sie  wzial i tyle wystarczy zreszta nie wazne jak Polacy wygraja to sobie pojde zobaczyc jak z Niemcami wpierdol dostaja tak czy siak zle nie bedzie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa jak Olisadebe i Roger Perejro dostali paszporty to nie ma sie co dziwic, ze Polansky czy Boenisch którzy urodzili sie w Polsce dostali  Perquis i Ludo chyba urodzili sie we Francji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly  Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy chyba ty,fakty tylko przytoczylem, taka prawda niemiaszkom pozabierac przebierancow to popadli by moze nie w przecietnosc ale zostali by jedynie europejskim sredniakiem Człowieku o czym Ty piszesz? Khedira, Ozil, Poldi, Klose, Boateng, Gomez spędzili w swoim obecnym kraju większość życia, znają język (u nich to podstawa) a Ty wyjeżdzasz z ludzmi którzy nie mieli żadnych szans na grę dla swojej repy to grają dla nas.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Subtelna różnica:
Khedira - rozpoczynał w juniorach VfB Stuttgart, następnie trafiając do małego klubu TV Oeffingen.
Ozil - piłkarską karierę rozpoczął w wieku 7 lat w klubie DJK Westfalia 04 Gelsenkirchen.
Gomez - swoją karierę piłkarską zaczynał w małych klubach SV Unlingen, a następnie FV Saulgau.
Klose - karierę piłkarską rozpoczynał w zespole młodzieżowym w klubie SG Blaubach-Diedelkopf.
Itp.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|