|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tam przed spotkaniem? Mnie już trochę nerwy biorą  Pij browar pomaga się poanować na te 30 min ...  ale ciśnienie rośnie  do roboty jutro na 6:00, trzeba delikatnie z browarami  W najgorszym wypadku na rządanie  takie dzien jak dzisiaj długo sie nie powtórzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak tam przed spotkaniem? Mnie już trochę nerwy biorą  Pij browar pomaga się poanować na te 30 min ...  ale ciśnienie rośnie  do roboty jutro na 6:00, trzeba delikatnie z browarami  W najgorszym wypadku na rządanie  takie dzien jak dzisiaj długo sie nie powtórzy  *żądanie Browar działą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
17:37 PILNE Informację podawane przez dziennikarza "Goal.com" potwierdza największy czeski dziennik "Blesk". Tomas Rosicky nie wystąpi w sobotnim meczu Polska - Czechy. Pomocnika Arsenalu Londyn wykluczyła z udziału w spotkaniu kontuzja lewej stopy.
Należy życzyć czeskiemu rozgrywającemu zdrowia, jednak nie ma co ukrywać, że to bardzo dobra wiadomość dla reprezentacji Polski. "Mały Mozart" stanowi wielką siłę swojego zespołu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to Kamerun jeszcze jedna brama w meczu za 4,33
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mnie sie ubzduralo i myslal ze oba mecze o 18 ...
coz za rozczarowanie
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
I jak tam przed spotkaniem? Mnie już trochę nerwy biorą  Pij browar pomaga się poanować na te 30 min ...  ale ciśnienie rośnie  do roboty jutro na 6:00, trzeba delikatnie z browarami  W najgorszym wypadku na rządanie  takie dzien jak dzisiaj długo sie nie powtórzy  W sumie nie muszę iść, nie muszę brać na żądanie, ale już dałem 'słowo' kiero 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
qrwa, hjk konczy tripla z halmstad i lotewskim spartaksem i mam bardzo zle przeczucia ...
na ht wyglada to niezbyt ciekawie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najgorsze jest to że jak Polska pokona Czechy (czego im życzę z całego serca) to media, polscy trenerzy i w ogóle wszyscy ludzie sportu zaczną wychwalać polską kadrę i Smudę pod niebiosa. Tylko trzeba jeszcze zobaczyć w jakiej to grupie Polska gra i szczerze powiedziawszy z żadnej innej nie miałaby większych szans na wyjście. Innymi słowy ewentualny awans Polski do ćwierćfinału 95% znafców zatrze prawdziwy obraz polskiej (s)kopanej.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
chyba do kwadransa ale to twoja kasa  qwa jak to nie którzy szukają na siłę jakiś niespodzianek z kosmosu ... ale to jest piłka ..RUSKIE napierdalać gole  a co ty tak sie spinasz..jeszcze nie było takiego wyniku i uważam, ze w tym meczu moze byc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Grecja dzisiaj wygra z tymi Ruskimi patafianami, ludzie jak oni zagrali z Polska?, kurs 1.7 na Ruską swołocz nie do przyjęcia, zobaczcie jak oni atak pozycyjny grają  z Grecją to nie przejdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba do kwadransa ale to twoja kasa  qwa jak to nie którzy szukają na siłę jakiś niespodzianek z kosmosu ... ale to jest piłka ..RUSKIE napierdalać gole  a co ty tak sie spinasz..jeszcze nie było takiego wyniku i uważam, ze w tym meczu moze byc Ja się spinam ....  człowieku 0-0 to od 1/4 bedziesz miał do wyboru do koloru jeszcze wspomnisz ten post . Dla mnie to jest szukanie sensacji tam gdzie jest najmniej prawdopodobna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najgorsze jest to że jak Polska pokona Czechy (czego im życzę z całego serca) to media, polscy trenerzy i w ogóle wszyscy ludzie sportu zaczną wychwalać polską kadrę i Smudę pod niebiosa. Tylko trzeba jeszcze zobaczyć w jakiej to grupie Polska gra i szczerze powiedziawszy z żadnej innej nie miałaby większych szans na wyjście. Innymi słowy ewentualny awans Polski do ćwierćfinału 95% znafców zatrze prawdziwy obraz polskiej (s)kopanej. jeszcze Late wyniosa na oltarze
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Najgorsze jest to że jak Polska pokona Czechy (czego im życzę z całego serca) to media, polscy trenerzy i w ogóle wszyscy ludzie sportu zaczną wychwalać polską kadrę i Smudę pod niebiosa. Tylko trzeba jeszcze zobaczyć w jakiej to grupie Polska gra i szczerze powiedziawszy z żadnej innej nie miałaby większych szans na wyjście. Innymi słowy ewentualny awans Polski do ćwierćfinału 95% znafców zatrze prawdziwy obraz polskiej (s)kopanej. zle ci? skoncz juz zatruwac atmosfere takim pierdoleniem 
|
|
|
|
|
|
|
Najgorsze jest to że jak Polska pokona Czechy (czego im życzę z całego serca) to media, polscy trenerzy i w ogóle wszyscy ludzie sportu zaczną wychwalać polską kadrę i Smudę pod niebiosa. Tylko trzeba jeszcze zobaczyć w jakiej to grupie Polska gra i szczerze powiedziawszy z żadnej innej nie miałaby większych szans na wyjście. Innymi słowy ewentualny awans Polski do ćwierćfinału 95% znafców zatrze prawdziwy obraz polskiej (s)kopanej. no i dobrze..ja sie bede cieszyc z tymi "ludźmi" a ty bedziesz narzekac i opluwac wszystko dookola..mozna i tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najgorsze jest to że jak Polska pokona Czechy (czego im życzę z całego serca) to media, polscy trenerzy i w ogóle wszyscy ludzie sportu zaczną wychwalać polską kadrę i Smudę pod niebiosa. Tylko trzeba jeszcze zobaczyć w jakiej to grupie Polska gra i szczerze powiedziawszy z żadnej innej nie miałaby większych szans na wyjście. Innymi słowy ewentualny awans Polski do ćwierćfinału 95% znafców zatrze prawdziwy obraz polskiej (s)kopanej. Tym się bedziemy martwć od juta ... oby  Ale taka już polska metalność ze skrajności w skrajność tak to psy wieszamy na reprezentacji ze farbowane lisy ,ze smuda gamon .. a jak przychodzi jakiś sukces ,znaczący wynik to wszyscy nagle cacy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się spinam ....  człowieku 0-0 to od 1/4 bedziesz miał do wyboru do koloru jeszcze wspomnisz ten post . Dla mnie to jest szukanie sensacji tam gdzie jest najmniej prawdopodobna daj na luz, mecz sie jeszcze nie zaczal a Ty juz ksiegujesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc wszytkim mam takie pytanie: KTO DZIS WYGRA MECZ??????????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się spinam ....  człowieku 0-0 to od 1/4 bedziesz miał do wyboru do koloru jeszcze wspomnisz ten post . Dla mnie to jest szukanie sensacji tam gdzie jest najmniej prawdopodobna daj na luz, mecz sie jeszcze nie zaczal a Ty juz ksiegujesz  następny nic nie księguje ..realnie patrze na ten mecz bet też realny więc  dla mnie osobiscie to ruskie moga wtopić 4-2 
|
|
|
|
|
|
|
raiders no jakos mi sie wydawalo ze moje dw 0:0 wywolalo u ciebie niezdrowe emocje ale ok..kazdy gra jak uwaza, ja licze na difens Greków..poza tym kurs jest wysoki a powazne pieniadze przeznaczam na POLSKE wiec noł stress
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|