|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
uvcio nie ma kompa nie wie co to print screen i nie gra u buka  on jest wlascicielem bayernu monachium
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze z raidersem sie rozumiem w 100%  
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na dzis tylko Awans Holendrów @8,4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba grubo dam Dania +1.5 i Portugalia x2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba grubo dam Dania +1.5 i Portugalia x2  WHY?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze, ze z raidersem sie rozumiem w 100%    NO taka prawda ktoś sobie np dorabia do wypłąty w ten sposób (np Ja ) miesięcznie te 400-500zl zawsze się przyda na jakieś opłaty jest . Owszem nie traktuje zakładów śmiertelnie poważnie ale też nie jest to zabawa . I trochę mnie irytuje fakt ze ktoś się wymądrza na jakiś typ np wczorajsze Czechy a sam gówno pogrywa .Ale jak wejdzie to cwaniak ze to qwa jego siadło ale nie postawił na to nawet 2zl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba grubo dam Dania +1.5 i Portugalia x2  WHY? bo Uve podal Niemcy i hcp na nich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co wciaz nasi pilkarze dostaja pochwaly, podziekowania? przy takim podejsciu to niedlugo nasze orzelki nie beda sie poczuwac do czegokolwiek po przegranej z wyspami owczymi ... ale jak ktos fajnie napisal, wreszcie nasi nie musza wracac do domu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co wciaz nasi pilkarze dostaja pochwaly, podziekowania? przy takim podejsciu to niedlugo nasze orzelki nie beda sie poczuwac do czegokolwiek po przegranej z wyspami owczymi ... ale jak ktos fajnie napisal, wreszcie nasi nie musza wracac do domu  Wczoraj w Gdańsku wszystkich uciszałem gdy spiewali "nic się nie stało" Dali dupy w jednym z najważniejszych spotkań w historii polskiej piłki a oni spiewają że nic się nie stało  Ciekawe co spiewaliby Bastianowi po finale LM
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
za co wciaz nasi pilkarze dostaja pochwaly, podziekowania? przy takim podejsciu to niedlugo nasze orzelki nie beda sie poczuwac do czegokolwiek po przegranej z wyspami owczymi ... ale jak ktos fajnie napisal, wreszcie nasi nie musza wracac do domu  Wczoraj w Gdańsku wszystkich uciszałem gdy spiewali "nic się nie stało" Dali dupy w jednym z najważniejszych spotkań w historii polskiej piłki a oni spiewają że nic się nie stało  Ciekawe co spiewaliby Bastianowi po finale LM jak to co śpiewali  SSIJ PAŁE SSIJ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejsze mecze odpuszczam bo tu qwa może być wszystko dosłownie nawet takie jaja jak wczoraj . Ewentualnie coś na Live . Ale po wczorajszej w topie gdzie popłynąłem zdrowo mój zapał spadł o 90% NIby niemcy faworyt no ale ... styka im X do zajęcia pierwszego miejsca , Dania gra kurewsko konsekfentnie co pokazali w obu meczach ,,przegrywali a dalej klepali co trener kazał . W dodatku z Niemcami gra się im bardzo dobrze ... Oranje .... juz raz mnie pociągneli też na grube złotów dzisiaj nniby w hoooj ofensyfnie no ale ta ich skutecznośc i obrona ... Portugalia potrzeuje tylko 1 pts do awansu .... Krysia z fochem gówno gra Jedynie live zapowaida się niby overowo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co wciaz nasi pilkarze dostaja pochwaly, podziekowania? przy takim podejsciu to niedlugo nasze orzelki nie beda sie poczuwac do czegokolwiek po przegranej z wyspami owczymi ... ale jak ktos fajnie napisal, wreszcie nasi nie musza wracac do domu  Wczoraj w Gdańsku wszystkich uciszałem gdy spiewali "nic się nie stało" Dali dupy w jednym z najważniejszych spotkań w historii polskiej piłki a oni spiewają że nic się nie stało  Ciekawe co spiewaliby Bastianowi po finale LM jak to co śpiewali  SSIJ PAŁE SSIJ  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejsze mecze odpuszczam bo tu qwa może być wszystko dosłownie nawet takie jaja jak wczoraj . Ewentualnie coś na Live . Ale po wczorajszej w topie gdzie popłynąłem zdrowo mój zapał spadł o 90% NIby niemcy faworyt no ale ... styka im X do zajęcia pierwszego miejsca , Dania gra kurewsko konsekfentnie co pokazali w obu meczach ,,przegrywali a dalej klepali co trener kazał . W dodatku z Niemcami gra się im bardzo dobrze ... Oranje .... juz raz mnie pociągneli też na grube złotów dzisiaj nniby w hoooj ofensyfnie no ale ta ich skutecznośc i obrona ... Portugalia potrzeuje tylko 1 pts do awansu .... Krysia z fochem gówno gra Jedynie live zapowaida się niby overowo Mylisz się
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
ryczel sergio juz nawet jedzie po smudzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiejsze mecze odpuszczam bo tu qwa może być wszystko dosłownie nawet takie jaja jak wczoraj . Ewentualnie coś na Live . Ale po wczorajszej w topie gdzie popłynąłem zdrowo mój zapał spadł o 90% NIby niemcy faworyt no ale ... styka im X do zajęcia pierwszego miejsca , Dania gra kurewsko konsekfentnie co pokazali w obu meczach ,,przegrywali a dalej klepali co trener kazał . W dodatku z Niemcami gra się im bardzo dobrze ... Oranje .... juz raz mnie pociągneli też na grube złotów dzisiaj nniby w hoooj ofensyfnie no ale ta ich skutecznośc i obrona ... Portugalia potrzeuje tylko 1 pts do awansu .... Krysia z fochem gówno gra Jedynie live zapowaida się niby overowo Mylisz się nie myli sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym im pomniki postawil
personalnie bylismy lepsi i od grekow i od czechow, z ruskimi porownywalnie
a nie wygralismy chocby jednego meczu o samym przebiegu wszystkich 3 spotkan nie wspominajac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie myli sie  Portugalia remisuje z Holandią Dania wygrywa z Niemcami Dania 6 P Niemcy 6 P Portugalia 4 P Holandia 1 P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ryczel sergio juz nawet jedzie po smudzie Trudno po nim nie jechać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie myli sie  Portugalia remisuje z Holandią Dania wygrywa z Niemcami Dania 6 P Niemcy 6 P Portugalia 4 P Holandia 1 P TYlko tym razem postaw już na tą niespodziankę  co by nie było jak wczoraj  . W teorii każdy mocny
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|