|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i co żabcie było wygrac ze Szwecja i przygotowywac sie do meczu z Włochami  za slabi na szwecje na spain podobnie benzema wspanialy turniej nie wiem czy on pogralby sobie w termalice nieciecza od Niecieczy wara, mój kolega gra tam w ataku  Mówisz że Benzyna by go nie wygryzł se składu? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wg mnie Silva przereklamowany. Nie pasuje mi w grze hiszpanow. Lepiej sie ich oglada jak jest Navas lub Pedro. Przynajmniej sie cos dzieje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania to juz chyba troche wypalona, do tego co grali na poprzednim euro czy w rpa dużo brakuje. wszyscy tak gadają, a jak przychodzi mecz to okazuje się, że kolejne drużyny mają gówno do powiedzenia. Francja dzisiaj nie istniała, to samo będzie z Portugalią. Chyba nie myslisz, ze Portugalia zagra jak Francja dzisiaj? bedzie otwarty mecz i akcja za akcje, szanse fifty-fifty Portugalia zagra jak jej Hiszpania pozwoli. Francja też raczej nie planowała tak zagrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na noc Vasco ! Wygrać i poprawić mi nastrój !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I nie ma co sie oszukiwac, moze Hiszpania mega ofensywy nie gra, ale wystarczy opanowac srodek pola i zadna ekipa za duzo do powiedzenia nie ma. Francja zagrala dzisiaj gorzej niz Chorwacja z Hiszpanią  Jakby Chorwaci mieli odrobinę szczęścia w tym meczu to Hiszpanie by już dzisiaj nie grali - gram Portugal x2 , Ronaldo ich rozj..ie Zgodze sie, ale i szczescie czasem sprzyja lepszym  I szczerze powiem bedzie ardzo ciekawy mecz Hiszpanów z Portugalczykami, spodziewam sie szybkiej gry ze strony Portugalii i teraz pytanie jak poradzi sobie z tym Hiszpania. Ale mysle ze oni doskonale o tym wiedza na co stac Portugalie i że to nie bedzie mecz jak z Francją. Dlatego tez inaczej sie przygotuja do Niego i myśle pokaza inna piłke  . Mimo wszystko, ja widze Hiszpanie w finale 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
chim zapodaj sytuacje z karnym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I nie ma co sie oszukiwac, moze Hiszpania mega ofensywy nie gra, ale wystarczy opanowac srodek pola i zadna ekipa za duzo do powiedzenia nie ma. Francja zagrala dzisiaj gorzej niz Chorwacja z Hiszpanią  Jakby Chorwaci mieli odrobinę szczęścia w tym meczu to Hiszpanie by już dzisiaj nie grali - gram Portugal x2 , Ronaldo ich rozj..ie Ja myślę żeby X zagrać podoba mi się gra Portugalii na pewno mają mają większy potencjał w ataku niż Francuzi i to będzie widać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Guarani SP - ABC RN (under/over 2.5) Totals - Typ: 2 1,80 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania to juz chyba troche wypalona, do tego co grali na poprzednim euro czy w rpa dużo brakuje. wszyscy tak gadają, a jak przychodzi mecz to okazuje się, że kolejne drużyny mają gówno do powiedzenia. Francja dzisiaj nie istniała, to samo będzie z Portugalią. Chyba nie myslisz, ze Portugalia zagra jak Francja dzisiaj? bedzie otwarty mecz i akcja za akcje, szanse fifty-fifty Portugalia zagra jak jej Hiszpania pozwoli. Francja też raczej nie planowała tak zagrać. w kontrataku Portugalia też dobrze sie czuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapodaj sytuacje z karnym Dla mnie był wyraźny faul pchnął go od tyłu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hiszpania w ogóle nie przekonuje , mecz z Włochami - nic nie pokazali , z Chorwacją wygrali fuksem , Irlandia to inna para kaloszy - to ,że potrafią utrzymać się przy piłce to fakt ale czy naprawdę dobrze grająca Portugalia z nimi przegra - tu mam chęć zagrać x2 , jak Ronaldo nie będzie walił po słupkach to mogą dać radę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapodaj sytuacje z karnym Dla mnie był wyraźny faul pchnął go od tyłu ja sadze ze jakby nie bylo tej kontrowersji na temat karnego na fabregasie w 1 polowie to i tego w koncowce by nie podaktowal btw jutro w anglii moglby zagrac walcott w 1 skladzie, jest w strasznym gazie i od razu ten mecz by sie duzo lepiej wygladalo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chim zapodaj sytuacje z karnym Dla mnie był wyraźny faul pchnął go od tyłu ja sadze ze jakby nie bylo tej kontrowersji na temat karnego na fabregasie w 1 polowie to i tego w koncowce by nie podaktowal btw jutro w anglii moglby zagrac walcott w 1 skladzie, jest w strasznym gazie i od razu ten mecz by sie duzo lepiej wygladalo podyktowal* ogladalo* nie wiem co ja pisze
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja jutro 0-0 gram a czy później będę grał nie wiem. Więc Anglia - Włochy 0-0 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chim zapodaj sytuacje z karnym Dla mnie był wyraźny faul pchnął go od tyłu ja sadze ze jakby nie bylo tej kontrowersji na temat karnego na fabregasie w 1 polowie to i tego w koncowce by nie podaktowal btw jutro w anglii moglby zagrac walcott w 1 skladzie, jest w strasznym gazie i od razu ten mecz by sie duzo lepiej wygladalo podyktowal* ogladalo* nie wiem co ja pisze DLa mnie kontrowersji przy sytuacji z fabregasem nie było. Obejrzyjcie sobie powtorki jeszcze raz i zobaczcie jak ten cfaniak chwycil obronce za reke zeby wygladalo ze to on go pcha!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na noc Vasco ! Wygrać i poprawić mi nastrój ! vecchio ten mecz vasco to jest o cos? powiedz cos wiecej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wallcot musi zagrać, zamieszanie robi straszne na boisku  Ja tam 0:0 nie widze, predzej 2:2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macie jakis stream do cafe futbol?
|
|