|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcę wypłacić kasę z buka jest to moja pierwsza wypłata ,wpłacałem po przez k kredytowa,chcę wypłacić tą samą drogą ale po wybraniu zakładki nie mogę nic zrobić. Trzeba weryfikować u nich konto przed 1 wypłatą ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę,że tak ,dlatego,że wpłacałeś kartą kredytową. Ta metoda wpłaty i wypłaty jest obwarowana najbardziej rygorystyczną weryfikacją.
W niedzielę nic nie załatwisz ,bo biuro w firmie nie pracuje. Chodzi tylko sam system. Zobacz w zakladce "konto" co trzeba wysłać do weryfikacji.
Ja mam taką taktykęm,że bez względu na to czy chcą czy nie chcą od razu weryfikacji, to wysyłam wszystkie swoje dokumenty ,nawet zrzuty z konta MB z danymi teleadresowymi i proszę o zweryfikowanie konta.
Tylko jedna firma mnie dotychczas opierdoliła o to,że dokumenty należy dosłać wtedy kiedy sobie tego życzy. W 90 % odpiszą Ci ,że dziękują za e-mail i konto zweryfikowane!
To znacznie przyśpiesza Ci później wypłatę,bo już to czego żadaliby przed wypłatą już od Ciebie mają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zakładce konto : Wymagane dokumenty Obecnie nie są wymagane żadne dokumenty takie info . Zobaczymy co odpiszą w poniedziałek .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najlepiej uderz na live chat w poniedziałek. Szybciej się dowiesz niż e-mailową drogą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy to normalne ze do weryfikacji wymagają skan dowodu , Karty kredytowej i jakiegoś rachunku np za TV???
Pierwszy raz się spotykam z takimi wymogami !
Gram w bet365,pinku ,Unibet i nigdzie takich wymogów nie mają ... zwyczajnie wystarczał dowód,ewentualnie screen wpłaty z konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ponoć nowe zasady, które w niedługim czasie mają dotyczyć wszystkich. Wiele buków już wprowadziło tę formę weryfikacji, ale część jeszcze tego nie uczyniła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Patologiczna ta weryfikacja w Tobecie .... wysłałem raz dok to odrzucili bo niby dowód osobisty nie potwierdza miesca zamiszkania  , chcieli jakiegoś rachunku itp . Wysłałem po raz kolejny skan dowodu , skan karty , screnshota rachunku TV i było cacy  śmieszne jest to ze dla nich dowód osobisty nie stanowi potwierdzenia zameldowania/zamieszkania . Co na ogromny plus .. kasa na konto bankowe (mBank) w 2 h po zaakceptowaniu weryfikacji .O 10:55 dostałem maila o zaakceptowaniu weryfikcji o 12:50 kasa na koncie ... szok to bez 2 zdan najszybsza wypłata w mojej karierze ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to nie chodzi o miejsce zameldowania tylko zamieszkania (adres korenspondencyjny) czyli tam gdzie odbierasz poczte. mialem podobny problem przy weryfikacji konta i wystarczyl skan listu z bah akurat jakąś promocje listownie wysłali czy coś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adres w dowodzie to jest adres zameldowania.
Często jest tak,że wypęłniając jakieś dokumenty urzędowe podajesz adres zamieszkania /zameldowania. Poniżej masz rubrykę adres korespondencyjny ,jeśli mieszkasz gdzieś indziej ,żeby instytucje typu bank,gazownia itp... przesyłały wyciągi i rachunki.
Mnie też często buki kazały przesyłać kopie rachunków ,aby potwierdzić adres gdzie mieszkasz.
Chodzi im o to ,że mając stały meldunek ( jak w dowodzie) możesz mieszkać u babci,żony, kochanki czy wujka. Trochę bez sensu,bo powinni honorować dokumenty,które potwierdzją Twoje dane podane przy rejestracji,czyli to,że przede wszystkim jesteś osobą pełnoletnią mającą stałe zameldowanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiekszosc bukow ma juz oferte na week 1 NFL, tobet oczywiscie nie, wystawicie? jest za to jest oferta na MS w rugby w 2015 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz z Wimbledonu skończyl sie 3 godziny temu i dalej jest nie rozliczony :| Jak bet jest przegrany to zanim sie mecz skonczy to juz rozliczony,a jak trzeba dopisac kase to trzeba czekac nie wiadomo ile 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak masz problem to lepiej już z góry zrezygnować , miałem typowy fer becik 1,3 * 1000 mi wygrany zakład od razu anulowali , inny wjeby policzyli od razu kursy przeciwne do mojego , pisałem do Tobetu i dali mi nadzieje że zakład będzie ponownie rozliczany , ściema jak hu.. , wjeby policzone a mi mówią zę będa ponownie rozliczać moją wygraną co po 5 emailach i tak wyszło że zakład pozostanie anulowany  jeszcze na koniec za zabawy z bukiem z moja głupotą dostałem odpowiedz : Uprzejmie informujemy, że zgodnie z regulaminem który zaakceptował Pan w czasie rejestracji, posiadamy prawo do anulowania każdego zakładu. Przypominamy też, że wulgarne słownictwo i obrażanie pracowników lub firmy tobet może zakończyć się całkowitym zamknięciem konta. Włąśnie to jest doskonały przykład by nie zadzierać z bukiem bo wszystk może:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Każdy gracz Tobet, który w pojedynku tenisowym pomiędzy Agnieszką Radwańską a Sereną Williams, postawi zakłady na żywo na łączną kwotę 1000PLN (lub więcej) kwalifikuje się do jednej z dwóch nagród: - zestawu do gry w bule - bonusu 50PLN na zakłady sportowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znakomita promocja, juz wysylam 10.000 zeby dostac 50 do obrotu  btw - dziekuje za odpowiedz w sprawie konkursu PLFA 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
btw - dziekuje za odpowiedz w sprawie konkursu PLFA  Proszę bardzo: Chcesz zobaczyć finał polskiego Super Bowl z trybuny VIP? Obracaj na zakładach sportowych do piątku 13.07! Gracz z największym obrotem otrzyma pakiet z dwoma biletami! Regulamin [ tobet.com]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dodam jeszcze, że póki co tylko Tobet ma zakłady na polską wersję futbolu amerykańskiego...(póki co konkurencja nie skopiowała kursów)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na Tobet.com pełna oferta na przedwstępną rundę Pucharu Polski. Aktualne kursy tutaj! [ tobet.com]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tobet ma teraz jakąś promocję obrotową ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy was banik posralo juz totalnie w tej firmie??? nowy gracz chce zagrac i to nie all in, tylko normalnie za pare zlotych to wyskakuje komunikat ze za 1.13PLN mozna! to jest normalne? a co lepsze to jest sie udupionym przy bonusie bo jak go sie wezmie to nie mozna wyplacic. wiec teraz jest tak ze srodki sa zamrozone bo ani nie mozna grac (bo 1 zl to se w dupe mozna wsadzic) ani wyplacic przez 60 dni czy ch... wie ile. napisz na forum jak wy to widzicie. bo taka polityka dzialania to was osmiesza i do niczego nie zmierza ( tylko nie pisz o bonushunterach itd bo to sie tyczy grania jakis allinow )
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|