Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 79 1 2 15 16 17 18 19 78 79
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
stephens walka w drugim boks

Bonus: Unibet
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Jans/Rosolska *3-5 --> 6-5* zagrane po @4.5 na mecz, a bałem się @7 na seta zaatakować mad dołożony 1 set @1.8 więc pokażcie Polki, że potraficie grać boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Slo mistrzowsko tongue

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by torres
Originally Posted by wlochu8
Originally Posted by tronk
Hahahaha kolejny dzien w dupe Raonic kolejny beznadziejny talent wyjebie bez mydla pewnie polowe forum, piekny wimbledon nic tylko zbankrutowac no chyba ze sie gra za grosze jak wiekszosc ktora przesiaduje od rana do nocy na forum zeby dniowke zakonczyc na +10zl ;P

nie ma to jak sie samemu dalo dupy wrzucac i cos insynuowac z dupy pobrane tezy laugh
Napisaem cala prawde, musialem to wyrzucic z siebie ;D
Jak widze ludzi przesiadujacych na tym forum od rana do nocy to mnie smiech zbiera. Graja wszystkie mecze jak leci z czego prawie nic nie wchodzi to za jakie oni graja pieniadze 2,5zl?
Przyklad dupajasia ktory chyba z domu nie wychodzi ciekawi mnie tylko ile ma lat 12 czy 65 ;D
a ty za ile grasz?
koles w meczu drewniakow gra jednego po 1.25 ktory na trawie bez sukcesow, a drugi ma turnieje, na moje nie warto z kims takim rozmawiac nawet

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Wujku Samie, połam się proszę boks

G
newbie
newbie
G Offline
Kurwa dlaczego mnie tak te tie breaki przesladuja......?

bego ostatnio z 6-0 przegrala dzis stephens.....k***a!!!!!!!!!!!!!

La Pulga
La Pulga
Originally Posted by Scherrer
stephens walka w drugim boks
trzymaj +3,5 boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Monaco z 5:3 na 5:7 zaraz puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Peschke K./Srebotnik K. zaraz powtórka z pierszego seta hehe

La Pulga
La Pulga
Djoko coś w pierwszym dużo błędów tongue

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
sseeeeeeeetttttttttt VICTOR TROCIŃSKI

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
victor set aplauz
teraz monaco smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
melzer/peczner mistrzowie tongue

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Originally Posted by torres
Originally Posted by tronk
Hahahaha kolejny dzien w dupe Raonic kolejny beznadziejny talent wyjebie bez mydla pewnie polowe forum, piekny wimbledon nic tylko zbankrutowac no chyba ze sie gra za grosze jak wiekszosc ktora przesiaduje od rana do nocy na forum zeby dniowke zakonczyc na +10zl ;P

nie ma to jak sie samemu dalo dupy wrzucac i cos insynuowac z dupy pobrane tezy laugh
Napisaem cala prawde, musialem to wyrzucic z siebie ;D
Jak widze ludzi przesiadujacych na tym forum od rana do nocy to mnie smiech zbiera. Graja wszystkie mecze jak leci z czego prawie nic nie wchodzi to za jakie oni graja pieniadze 2,5zl?
Przyklad dupajasia ktory chyba z domu nie wychodzi ciekawi mnie tylko ile ma lat 12 czy 65 ;D
a ty za ile grasz?
Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow.
Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia.
Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni.
Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,,

T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
monaco no opanuj ty sie puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
koniu w kazdym gemie broni bp

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
dawno nie gralem dodalem melzer peczner laugh

S
old hand
old hand
S Offline
Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni.

to po co nadal tu jesteś ? confused

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow.
Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia.
Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,,

[Linked Image]

W
enthusiast
enthusiast
W Offline
Originally Posted by BartasPT

[Linked Image]
;D

Strona 17 z 79 1 2 15 16 17 18 19 78 79

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, rafal08, 11kera11), 2,224 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,395
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025