|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stephens walka w drugim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jans/Rosolska *3-5 --> 6-5* zagrane po @4.5 na mecz, a bałem się @7 na seta zaatakować  dołożony 1 set @1.8 więc pokażcie Polki, że potraficie grać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slo mistrzowsko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hahahaha kolejny dzien w dupe Raonic kolejny beznadziejny talent wyjebie bez mydla pewnie polowe forum, piekny wimbledon nic tylko zbankrutowac no chyba ze sie gra za grosze jak wiekszosc ktora przesiaduje od rana do nocy na forum zeby dniowke zakonczyc na +10zl ;P nie ma to jak sie samemu dalo dupy wrzucac i cos insynuowac z dupy pobrane tezy  Napisaem cala prawde, musialem to wyrzucic z siebie ;D Jak widze ludzi przesiadujacych na tym forum od rana do nocy to mnie smiech zbiera. Graja wszystkie mecze jak leci z czego prawie nic nie wchodzi to za jakie oni graja pieniadze 2,5zl? Przyklad dupajasia ktory chyba z domu nie wychodzi ciekawi mnie tylko ile ma lat 12 czy 65 ;D a ty za ile grasz? koles w meczu drewniakow gra jednego po 1.25 ktory na trawie bez sukcesow, a drugi ma turnieje, na moje nie warto z kims takim rozmawiac nawet
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wujku Samie, połam się proszę 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Kurwa dlaczego mnie tak te tie breaki przesladuja......?
bego ostatnio z 6-0 przegrala dzis stephens.....k***a!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
stephens walka w drugim  trzymaj +3,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monaco z 5:3 na 5:7 zaraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Peschke K./Srebotnik K. zaraz powtórka z pierszego seta hehe
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Djoko coś w pierwszym dużo błędów 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sseeeeeeeetttttttttt VICTOR TROCIŃSKI
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
victor set teraz monaco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
melzer/peczner mistrzowie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hahahaha kolejny dzien w dupe Raonic kolejny beznadziejny talent wyjebie bez mydla pewnie polowe forum, piekny wimbledon nic tylko zbankrutowac no chyba ze sie gra za grosze jak wiekszosc ktora przesiaduje od rana do nocy na forum zeby dniowke zakonczyc na +10zl ;P nie ma to jak sie samemu dalo dupy wrzucac i cos insynuowac z dupy pobrane tezy  Napisaem cala prawde, musialem to wyrzucic z siebie ;D Jak widze ludzi przesiadujacych na tym forum od rana do nocy to mnie smiech zbiera. Graja wszystkie mecze jak leci z czego prawie nic nie wchodzi to za jakie oni graja pieniadze 2,5zl? Przyklad dupajasia ktory chyba z domu nie wychodzi ciekawi mnie tylko ile ma lat 12 czy 65 ;D a ty za ile grasz? Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow. Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia. Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni. Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,,
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
monaco no opanuj ty sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniu w kazdym gemie broni bp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dawno nie gralem dodalem melzer peczner 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni. to po co nadal tu jesteś ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow. Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia. Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni. Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,, [ Linked Image]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Gralem za stawki 100-1000zl i tylko tenis tylko od pewnego czasu przestalem bo to jakie sa waly w tenisie to glowa boli, jeszcze tylko Gulbisa z janowiczem mialem po przerwie zamykal mi kupon na 2k tylko ze jest takim cieciem ze nigdy z niego nic nie bedzie.Na tym wimbledonie nie da sie wygrac i niech mi nikt nie pisze ze zarobil kokosy bo gowno prawda, pewnie jakbym gral do za 1000zl na podbicie do dimitrova wczoraj by poszedl raonic i znowu by byla wtopa, szkoda nerwow. Ludzie ktorzy sieca caly czas na tym forum jak dla mnie graja za grosze i sa na ciaglym minusie tylko ze to uzaleznienie jak w przypadku dupajasia. Prawde mowiac duzo lepiej mi szlo jak nie zagladalem na fora takie jak to i pare innych, zaczalem je odwiedzac zmieniac swoje zdanie do tego mega duzo niespodzianek i stwierdzilem ze nie ma sensuu zapierd... w pracy za 2tys a pozniej przegrywac to w dwa dni. Wszystkim na tym forum zycze powodzenia ale nie oszukujmy sie po co tracic czas na gre za drobne i sie wkurzac jak krasc to miliony,,, [ Linked Image] ;D
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|