"bzykałbym jak Finch matkę Stiflera!!!" "gryzłbym jak Reksio boczek" "wjechałbym jak motor w kurę" "Brałbym ją jak rolnik dopłatę :)" "pchałbym jak Edi swój wózek ze złomem!" "Klepałbym ją jak Nejman matę :)"
dla mnie to: "Zwykła kokota i tyle."
Kotka nie kotka ale powiedz szczerze, odmówiłbyś jej?
"bzykałbym jak Finch matkę Stiflera!!!" "gryzłbym jak Reksio boczek" "wjechałbym jak motor w kurę" "Brałbym ją jak rolnik dopłatę :)" "pchałbym jak Edi swój wózek ze złomem!" "Klepałbym ją jak Nejman matę :)"
dla mnie to: "Zwykła kokota i tyle."
Kotka nie kotka ale powiedz szczerze, odmówiłbyś jej?
Kumpel się nią zajarał na tym Euro No masakra Foty nawet powrzucał nie przejmując się żoną
Nie no spoko, każdy ma swój gust i nie każdemu musi odpowiadać. Jak byłaby w moim zasięgu to brałbym się za nią bez dwóch zdań, żony nie szukam więc luzik. Niestety nie tak liga
No jest przyjemna, z tego co mi mówił to w rozmowie również więc nie wiem. Wygląda przyjemnie, wypromowała się więc jest sukces - jeśli tak to można nazwać.
Coś ciężko będzie odrobić. Trzy dni niezłe wtopy. Potwierdza się, że to turniej nie dla mnie
Więc odpuść, we wtorek siatka plażowa się zaczyna, później IO więc będzie co grać. Ja też chyba kończe z Wimblem chociaż kusi jeszcze jutrzejszy dubel.
Coś ciężko będzie odrobić. Trzy dni niezłe wtopy. Potwierdza się, że to turniej nie dla mnie
Więc odpuść, we wtorek siatka plażowa się zaczyna, później IO więc będzie co grać. Ja też chyba kończe z Wimblem chociaż kusi jeszcze jutrzejszy dubel.