|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ktoś poleci jakiś nocleg u górala/góralki w Szklarskiej Porębie?  Ja bylem tutaj, trochę na uboczu, ale nie narzekałem. Warunki OK. Jeśli masz dzieciaki to polecam, duży ogród, blisko do Dino Parku... Gospodarze - spoko ludzie  http://www.karpielowka.wszklarskiej.pl/1793,oferta.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwwujek co powiesz o SUNRISE PARK RESORT & SPA 5* obok Side albo Iberostar Odysseus na Kosie, chcemy lecieć za tydzień piątek 13 na 7 dni, Turcja lub Grecja, 2 osoby dorosłe i dziecko 5 lat, all incl lub ultra, raczej 5*, budżet do 10 tysi, w Side bardziej rozrywkowo i dla dzieci, zjeżdżalnie, baseniki, chyba lepsze jedzenie, na Kosie bardziej kameralnie, ale nowszy hotel i mało Rosjan.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś poleci jakiś nocleg u górala/góralki w Szklarskiej Porębie?  Ja bylem tutaj, trochę na uboczu, ale nie narzekałem. Warunki OK. Jeśli masz dzieciaki to polecam, duży ogród, blisko do Dino Parku... Gospodarze - spoko ludzie  http://www.karpielowka.wszklarskiej.pl/1793,oferta.html Dzięki za odzew, ale już zabukowałem jedną z polecanych miejscówek 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No to nie powędrujemy. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ktoś poleci jakiś nocleg u górala/góralki w Szklarskiej Porębie?  Ja bylem tutaj, trochę na uboczu, ale nie narzekałem. Warunki OK. Jeśli masz dzieciaki to polecam, duży ogród, blisko do Dino Parku... Gospodarze - spoko ludzie  http://www.karpielowka.wszklarskiej.pl/1793,oferta.html Dzięki za odzew, ale już zabukowałem jedną z polecanych miejscówek  Zapomniałem wleić zdjęcie gospodyni(wraz z siostrami z nią mieszkającymi) miejsca, o którym pisałem... no ale już zabukowałeś....czyli to nieważne  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce jechac z 2 siostrami do egiptu wujek zapodaj dobra oferte na 7-8dni  Ale powiedz kiedy, na jak długo, skąd, jakie jedzenie.. mniej więcej budżet itp 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wwwujek co powiesz o SUNRISE PARK RESORT & SPA 5* obok Side albo Iberostar Odysseus na Kosie, chcemy lecieć za tydzień piątek 13 na 7 dni, Turcja lub Grecja, 2 osoby dorosłe i dziecko 5 lat, all incl lub ultra, raczej 5*, budżet do 10 tysi, w Side bardziej rozrywkowo i dla dzieci, zjeżdżalnie, baseniki, chyba lepsze jedzenie, na Kosie bardziej kameralnie, ale nowszy hotel i mało Rosjan. byłem na Kos w tamtym roku w kardamenie, troche zadupie, wyspa malutka taka sobie i co gorsza plaże kamieniste :(, naszczescie mialem fajny hotel z super jedzeniem wiec przezylem, mozna wybrac się na wycieczke do turcji do bodrum, jednak drugi raz tam nie pojade, za tą cene proponowałbm canary , a za 10k to może i nawet na karaiby daloby rade
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie w lipcu, jak znajdziej mi coś 5* na Kanarach lub karaibach dla 2 dorosłych osób i 5 letniego dziecka w dyszce to będę wdzięczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktoś poleci jakiś nocleg u górala/góralki w Szklarskiej Porębie?  Ja bylem tutaj, trochę na uboczu, ale nie narzekałem. Warunki OK. Jeśli masz dzieciaki to polecam, duży ogród, blisko do Dino Parku... Gospodarze - spoko ludzie  http://www.karpielowka.wszklarskiej.pl/1793,oferta.html Dzięki za odzew, ale już zabukowałem jedną z polecanych miejscówek  Zapomniałem wleić zdjęcie gospodyni(wraz z siostrami z nią mieszkającymi) miejsca, o którym pisałem... no ale już zabukowałeś....czyli to nieważne  [ Linked Image] Aj.. I tak z kobietą jadę 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No i mamy pierwsze bankructwo tego lata. Sky Club&Triada. Ciekawe kto będzie następny. Jakieś typy?  Ciekawe czy Sun&Fun nie będzie kolejne bo ich strona nie działa. Chyba że jakaś awaria. 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
tak z ciekawośći to wy nie umiecie wejść np. na booking wybrać sobie hotel na jaki termin chcecie i jaka wyspa i znależć do tego loty jak się złoży samemu wszystko to sie leci gdzie chce i za lepszą często cene niż z agencji no ale róbta jak chceta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swietne promocje sa umieszczane: http://mlecznepodroze.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce jechac z 2 siostrami do egiptu wujek zapodaj dobra oferte na 7-8dni  Ale powiedz kiedy, na jak długo, skąd, jakie jedzenie.. mniej więcej budżet itp  po 3 sierpnia, moze byc tez hiszpania, budzet za 1 osobe tak do 2200, hotel 4, basen przy hotelu by nie trzeba bylo jechac gdzies busem obok, jedzenie all inclusive lub 2 dania cos takeigo ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
http://serwisy.gazetaprawna.pl/turystyka/artykuly/630565,sky_club_turysci_zrobieni_w_last_minute.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce jechac z 2 siostrami do egiptu wujek zapodaj dobra oferte na 7-8dni  Ale powiedz kiedy, na jak długo, skąd, jakie jedzenie.. mniej więcej budżet itp  po 3 sierpnia, moze byc tez hiszpania, budzet za 1 osobe tak do 2200, hotel 4, basen przy hotelu by nie trzeba bylo jechac gdzies busem obok, jedzenie all inclusive lub 2 dania cos takeigo ;] three corners fayrouz marsa alam byłem i polecam  czysto , schludnie, można wypocząć hotel do wypoczynku bo zabawić się będzie ciężko no ale z siostrami tańcować pewnie nie będziesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce jechac z 2 siostrami do egiptu wujek zapodaj dobra oferte na 7-8dni  Ale powiedz kiedy, na jak długo, skąd, jakie jedzenie.. mniej więcej budżet itp  po 3 sierpnia, moze byc tez hiszpania, budzet za 1 osobe tak do 2200, hotel 4, basen przy hotelu by nie trzeba bylo jechac gdzies busem obok, jedzenie all inclusive lub 2 dania cos takeigo ;] Hiszpania od.. 2600.. Tutaj propozycje mieszczące się w budżecie: http://ibe01.merlinx.pl/agent/5323/travel/?st=CMP&ca=A&cmpid=414298219Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
poleci ktos jakis przyzwoity hotelik w Paryżu ? patrze na booking, agody, expedie i ceny sa KOSMICZNE  dla 4 osob + dwojak niemowlakow, zeby tak za dwojke nie bylo wiecej niz 300 zł/ doba warunki przyzwoite no i lokalizacja umozliwiajaca zwiedzanie Paryza z wózkiem... nie odsylac mnie do serwisów bo wszystkie znam, bardziej pytam sie o jakies osobiste kontakty i doswiadczenia, termin - wrzesien
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|