|
|
old hand
|
|
old hand
jeszcze sporo jak widac Nanek musi sie meczow naogladac zeby nauczyc sie pokory 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze sporo jak widac Nanek musi sie meczow naogladac zeby nauczyc sie pokory  no chyba nie ja 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanko- wiliamsowny w deblu warto?
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Mam pytanko- wiliamsowny w deblu warto? akurat na to pytanie nikt tutaj nie zna odpowiedzi, kto to wie jak poszczególne panie do tego meczu podejda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie kumam niektorych pajacow, wyszydzacie agnieszke ze zaden z niej nr 1 ale jedynka moze zostac tylko jesli wygra szlema... wiec jesli go wygra to bedzie jedynka ktora ma szlema, wam nigdy dosyc szydziliscie z jedynek bez szlema a teraz jak jej sie by udalo to bedziecie szydzic z jedynki ze szlemem. zaszyjcie sie w swoich norkach i nie pokazujcie najlepiej Sam jesteś pajacem,  niektorzy jakby mogli to by jej do dupy weszli...
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Mam pytanko- wiliamsowny w deblu warto? akurat na to pytanie nikt tutaj nie zna odpowiedzi, kto to wie jak poszczególne panie do tego meczu podejda... radwanskie kursik kusi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam peffka na dzis S Errani / R Vinci @ 1.28 E Makarova / E Vesnina @ 2.05 laczny kurs @2.62 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bwin: Czy Tsonga dostanie się do półfinału? Tak: @3,00 Bet365: Ćwierćfinał, Tsonga-Kolba, Typ: Kolba @3,50
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie kumam niektorych pajacow, wyszydzacie agnieszke ze zaden z niej nr 1 ale jedynka moze zostac tylko jesli wygra szlema... wiec jesli go wygra to bedzie jedynka ktora ma szlema, wam nigdy dosyc szydziliscie z jedynek bez szlema a teraz jak jej sie by udalo to bedziecie szydzic z jedynki ze szlemem. zaszyjcie sie w swoich norkach i nie pokazujcie najlepiej Sam jesteś pajacem,  niektorzy jakby mogli to by jej do dupy weszli... a niektorzy jakby mogli to by jej na głowę nasrali... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
panowie wie ktos keidy mixty rusza ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie kumam niektorych pajacow, wyszydzacie agnieszke ze zaden z niej nr 1 ale jedynka moze zostac tylko jesli wygra szlema... wiec jesli go wygra to bedzie jedynka ktora ma szlema, wam nigdy dosyc szydziliscie z jedynek bez szlema a teraz jak jej sie by udalo to bedziecie szydzic z jedynki ze szlemem. zaszyjcie sie w swoich norkach i nie pokazujcie najlepiej Sam jesteś pajacem,  niektorzy jakby mogli to by jej do dupy weszli... a niektorzy jakby mogli to by jej na głowę nasrali...  Nie cierpię jej, mam prawo, ale nikogo przy tym tutaj nie obrażam,  Endżi w 1/2 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
duzo osob jej nie cierpi a jakos nikt nie potrafi podac konkretnego powodu, niektorzy tlumacza to tym ze nie jest ladna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
duzo osob jej nie cierpi a jakos nikt nie potrafi podac konkretnego powodu, niektorzy tlumacza to tym ze nie jest ladna  A za co ja lubisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
duzo osob jej nie cierpi a jakos nikt nie potrafi podac konkretnego powodu, niektorzy tlumacza to tym ze nie jest ladna  Za styl, za zachowanie, za tate, za turniej w Warszawie. To na początek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
duzo osob jej nie cierpi a jakos nikt nie potrafi podac konkretnego powodu, niektorzy tlumacza to tym ze nie jest ladna  nie raz nie umiala przegrac z honorem i pogodzic sie z porazka nie raz na korcie pokazuje swoje humorki nie podala Azarence reki po przegranym meczu wystarczy 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Songo + Federer + Dzik +2,5 seta @ 1.97 5/10
dziękuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jest jakis konkretny powod zeby ja lubic? Chyba tylko dlatego, ze jest Polka  Ale nie wszystkim rodakom kibicuje, dlatego jej wyjatkowo tez nie. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
duzo osob jej nie cierpi a jakos nikt nie potrafi podac konkretnego powodu, niektorzy tlumacza to tym ze nie jest ladna  A za co ja lubisz? ja nie to ze lubie bardziej szanuje za osiagi no i jest polka ktora odnosi sukcesy, nie jestem jej jakims specjalnym fanem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=gajus_bonus]nie kumam niektorych pajacow, wyszydzacie agnieszke ze zaden z niej nr 1 ale jedynka moze zostac tylko jesli wygra szlema... wiec jesli go wygra to bedzie jedynka ktora ma szlema, wam nigdy dosyc szydziliscie z jedynek bez szlema a teraz jak jej sie by udalo to bedziecie szydzic z jedynki ze szlemem. zaszyjcie sie w swoich norkach i nie pokazujcie najlepiej Sam jesteś pajacem,  niektorzy jakby mogli to by jej do dupy weszli... Nie cierpię jej, mam prawo, ale nikogo przy tym tutaj nie obrażam,  Endżi w 1/2  nikogo nie wymienilem z imienia skoro sam masz sie za pajaca to juz twoj problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bwin: Czy Tsonga dostanie się do półfinału? Tak: @3,00 Bet365: Ćwierćfinał, Tsonga-Kolba, Typ: Kolba @3,50 Zajebisty siurek, ale bwin pewnie zwrot zrobi więc za duże ryzyko.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|