|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus: skonczylem wlasnie fbw billa stara i chce tym planem cwiczyc dalej ale nie wiem czy chce mi sie znowu schodzic na tak niskie obciazenia jakie byly na poczatku. Ogolnie to na nogach i wiosłowaniu poszedl progres i dalem rade zrobci tak jak wychodzilo na kalkulatorze. Z klata jednak tak kolorowo nie bylo i praktycznie na wl nie poszlo nic na plus. Pewnie moje bieganie odegralow tym swoją role ale niewazne. Moje pytanie jest takie  Czy musze zaczynac plan od poczatku uwzgledniajac nowe rekordy w kalkulatorze czy olac kalkulator i cwiczyc mniej wiecej stalymi ciezarami - zaczynajac np. od 10 kg mniej a w ostatanich seriach dochdząc za kazdym razem do tych rekordowych powtórzen?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ludzie robią cofkę i ja też tak zrobiłem. Sam musisz wiedziec, gdzie masz jeszcze mozliwosci. Ja na WL dochodzilem tez juz do granic mozliwosci i nie bylbym w stanie nadal tak skakac z ciezarem. W MC natomiast byl jeszcze spory zapas. Wioslowanie sztangą zamienilem na hantle przez kontuzje plecow i wywalem siady z dnia B. W tygodniu chcialem jeszcze pobiegac i wtedy w dniu C juz ledwo dawalem radę (przy siadach 3 razy na tydzien) A Ty biegasz zdecydowanie wiecej niż ja, wiec mozesz mieć podobnie. Chyba, że potrafisz się szybko zregenerować, to szacun 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A w ogóle wrocilem na silke w poniedziałek. Głownie nogi, potem jeszcze 4 super mocne serie, zakwasy na nogach mam do dzis.  Wczoraj mialem WL, mega slabo szlo. I po superseriach tez mam zakwasy. Miazga.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A w ogóle wrocilem na silke w poniedziałek. Głownie nogi, potem jeszcze 4 super mocne serie, zakwasy na nogach mam do dzis.  Wczoraj mialem WL, mega slabo szlo. I po superseriach tez mam zakwasy. Miazga. domsy a nie zakwasy jak coś 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dosc szybko sie regeneruje ale pewnie ja nie operuje na ciezarach takich jak Ty. Chodzi mi o to ze te pierwsze trzy tygodnei za łatwo idą. Po treningu robilem duzo dodatkowych cwiczen bo w ogole nie czulem " POMPY"  Za to pozniej( od 6 do 9 tyg) robilem juz praktycznie tylko to co mialo byc , bez dodatkowych. Zastnawiam sie jak to zmodyfikowac i czy w ogole modyfikowac czy jednak zrobic reseta i walic od pcozatku na poprawionych rekordach. Ciezka decyzja  Jakbym calkiem odpuscil bieganie to mialbym latwiejszy wybór a czeka mnie jeszcze -> http://k2partners.org.pl/k2/Tylko ze tutaj treningi beda juz inne od tych przygotowujacych do polmaratonu. Wiecej, krótszych ale bardziej intensywnych treningów - interwały + robienie sily biegowej  Ale wczute zalapalem w to bieganie hehe, az sam sie z siebie smieje 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
No, na początku to sie lata z cięzarami świetnie, a potem są już schody. W dodatku z moja techniką siadów i MC i tym jebanym biodrem szło mega cięzko. Patrzylem na maratony polskie, u mnie w regionie sa glownie biegi gorskie, po szlakach zasuwaja. Szkoda mi zdrowia i butow na to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten co teraz Ci wkleilem tez ma byc po jakis lesno-górskich sciezkach. Niby mega wyczerpujacy. Ja w sumie na codzien trenuje w podobnych warunkach i jesli chodzi o bieganie w lesie to ciezko znalezc plaskie trasy dlatego powalcze o pierwszą 50-tke  Caly czas sie zastanawiam jaki mialbym czas w polmaratonie gdyby nei ten tenis w sobote :/ siedzi mi to na bance 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, wprowadźcie mnie trochę w suple.. Co dobre, co nie, na co zwracać uwagę itp.
Gdzieś spotkałem się z takim zestawem, jako najlepszym na przyrost masy mięśniowej, przy jednoczesnym zmniejszeniu tkanki: HMB + CM3 + Amino Max. Zgodzicie się?
Spalacze. Co dziś najlepsze na rynku? Przecież z efydryną nic nie sprzedają, nie? Różne firmy wymyślają różne specyfiki (Olimp sinetrol, coś innego ktoś inny..). Jakieś Dynaburn..?
A te BCAA, HCL?
No i białko.. Jakie warto, jakie nie, co mieć powinno, a co jest marketingowym dodatkiem..?
Ktoś coś podpowie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedno.. A firmy? Olimp, Trec..? Sa róznice?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
wwwujek: jak długo trenujesz? ile ważysz i ile masz wzrostu? ile chcesz ważyć? masz oponkę? oponę? koło ratunkowe?
bo...jeśli zaczynasz z ciężarami i jesteś tłusty...to wchodź tylko i wyłącznie w witaminki, magnezy i wapnie oraz sensowną dietę bogatą w smaczne i pożywne dania z wyrzuceniem czipsów i coca coli.
a jeśli jesteś już semi pro i od dłuższego czasu nie ma postępu z masą mięśniową i siłą no to można zacząć coś doradzać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Efedryne sprzedaje Cyberpaker ,gość co wypromował Hardcorowegokoksa. Brałem to parę lat temu chyba Thermo Pro się nazywało ,niesamowite pobudzenie ,jednak jak masz sporo tłuszczu to i bez tego dasz radę ,a efedryna mocno wpływa na układ nerwowy jak wciągasz tego sporo .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a wiesz co byl;o w tym thermalu i innych odzyywkach cybera? np. przetermoniwane prohormony itd? Smacznego  ja wole sprawdzone firmy a nie domowe laboratoria 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
thermal pro. brałem. dobre to to było. tylko efekt odstawienia robił swoje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
llama bedziesz chodzil na pekao?
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
planuję zajrzeć 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poczytajcie sobie lepiej o cyberze i jego suplach sypanych na stoliku.
Pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki, ale nie bawimy się w Tatę i Mamę, tylko opowiadamy co wiemy  By było łatwiej, zacznijmy od białka. Ma być niezłe w smaku, niekoniecznie jakieś smakowe. Byle się dobrze rozpuści, byle ma to co powinno mieć (no właśnie, jakie wybrać..? ) Chipsów nie jadam, coli nie piję, choć kiedyś piłem sporo. Zostawmy efydrynę. Skupmy się na spalaczach co są na rynku, na BCAA, na HMB.. A HCL? Pozdr.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|