Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 29 z 33 1 2 27 28 29 30 31 32 33
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Gdyby wierzyć "Faktowi", to sztab kadry, poza Fornalikiem, będzie wyglądął tak:

Małowiejski, Paśniewski, Dawidziuk, Dudek i Wleciałowski

Czyli o samodzielności selekcjonera-trenera mówić nie można, skoro dorzucają mu dwóch prawdziwków od Smudy, jednego przydupasa zblatowanego układzikami i koneksjami z leśnymi dziadkami oraz jednego "wannabe dyrektor", bo tak, bo **uj, bo mnie znają.

Bonus: Unibet
shaken not stirred
shaken not stirred
Ciekawe co tam niby Dudek będzie robił? Uruchamiał "kontakty" niczym Świr, czy a la Tomek Rząsa zajmie się trzymaniem stojaka na mikrofon?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na coś kaskę musiał wydać. Postanowił zainwestować wink

Tak na marginesie, dla mnie to architektoniczne paskudztwo.

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Panowie spokojnie, Smuda jakim jest paparem to jest ale chłop pewnie nie długo w tym domu gargamela otworzy muzem, a w nim jak przegrałem Euro, pewnie sala kinowa będzie i skróty meczy grupowych, bonusy takie jak : jako jedyny gospodarz turnieju zajmujemy ostatnie miejsce w grupie na Euro, legenda się piszę piękna, a młode pokolenie będzie miało co zwiedzać, aha mam nadzieje że nie zapomni o sali z lustrami gdzie widzisz siebie dużego, krzywego lub małego.

ps.Kto wie może jakiś producent filmowy będzie chciał zrobić w tym domku film hmmm, nie od parady ma tą główkę ten pan Smuda smile

A tak na poważnie, ciekawe kiedy ktoś to poleje benzyną i podpali.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pawel Wafel
A tak na poważnie, ciekawe kiedy ktoś to poleje benzyną i podpali.

polacy juz chyba przywykli do porazek
nie ma juz takiego wkurzenia jak po korei austri czy niemczech,
albo sie zestarzalem i nie pamietam jak bylo wtedy

a dzisiaj np taki Tomasz Lis pisze że gralismy dobrze, ale szczescia zabraklo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Graliśmy dobrze, ale momentami. Tak jak z Czechami na początku, kiedy zepchnęliśmy ich do obrony tak jak żaden inny zespół odkąd oglądam grę naszych południowych sąsiadów. I wtedy rzeczywiście zabrakło dobrego wykończenia (którejś) akcji, a nie szczęścia.

Szkoda, że Beenhakker nie prowadził dalej kadry, ale PZPN skutecznie obrócił ludzi przeciwko niemu aby swojego przygłupa tam wstawić i wydymać wszystkich bez mydła...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
"Do sekretarza związku Baryły powiedziałem przed jego wylotem do Tallina, że tego meczu nie wygrają. I, niestety, nie pomyliłem się. A właściwie to pomyliłem, bo nie przypuszczałem, że przegrają z takimi frajerami. Przecież Estończycy do niedawna jeszcze w skórach chodzili i na dzikiego zwierza polowali. A teraz nas w piłkę ogrywają. To koniec świata"

Janusz Wojcik piwo laugh

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Experto
"Do sekretarza związku Baryły powiedziałem przed jego wylotem do Tallina, że tego meczu nie wygrają. I, niestety, nie pomyliłem się. A właściwie to pomyliłem, bo nie przypuszczałem, że przegrają z takimi frajerami. Przecież Estończycy do niedawna jeszcze w skórach chodzili i na dzikiego zwierza polowali. A teraz nas w piłkę ogrywają. To koniec świata"

Janusz Wojcik piwo laugh
Powiedział gośc, który w 1997 pojechał na mecz do Tbilisi i dostał wpierdol 0-3 od gospodarzy laugh laugh laugh laugh

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Fornalik czeka na podpowiedzi w mediach usłyszałem ale penie z mediów. Krychowiak na pewno, Sobiech absolutnie żebym go nie widział przy następnym powołaniu.

Jutkiewicz kuzwa czemu on w Lechu nie gra to ja nie wiem i Saido z Chazaru.

Ale Jutkiewicza do kady i to migiem. Oprocz niego znalazło by sie paru innych, trzeba stawiac i budować cos nowego, którzy beda zapierniczać na boisku a nie stac.

Piech to nie napastnik tylko skrzydłowy, moim zdaniem i tyle. Co widziałem w końcówce a mecz oglądałem tylko koncowke. Tak jak z Bosnia niestety brak wykończenia, na polska lige wystarcza ale rep to nie nasza liga niestety.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Seba B co jak by nie patrzec to najlepszy lewy i tyle.

Smuda dla czego nie wzioł z mistrza polski zawodnika na Euro, odp. byla w spotkaniu Slaska w spotkaniu u siebie ze Szwedami!

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Sa zawodnicy których można by zebrac i beda wyniki! Ale jak, jak sie nie chce nie! Wiadomo że od razu nie będziemy potega, ale nigdy nie mozna powiadać ze ja nie będziemy, bo z takim myśleniem to nic sie nie dziala. Troche wiary w siebie. Wiem że to smieszne może sie wydawac, ale nie wiem czy Smuda nie powinien zostac na stanowisku.

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Czekam na komentarze. smile

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Aj i jest plan dobry na lige nasza, ale ja nie bede pisał. smile Nie ma mowy, bo później ja wprowadza a tu lipa nie. He he Jest jeden wariant.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Napoleon
Sa zawodnicy których można by zebrac i beda wyniki! Ale jak, jak sie nie chce nie! Wiadomo że od razu nie będziemy potega, ale nigdy nie mozna powiadać ze ja nie będziemy, bo z takim myśleniem to nic sie nie dziala. Troche wiary w siebie. Wiem że to smieszne może sie wydawac, ale nie wiem czy Smuda nie powinien zostac na stanowisku.

Po pisowni domyślam się, że jesteś pijany wink

A po zdaniu, które pogrubiłem jestem nawet pewien smile

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Aj widziesz tu nawet i ja nie pomoge tongue

Gdybym był sele, wiem jeno że bym lepszych połowach i czy bu to by cos zmieniło? Ja mysle ze tak. Ale to tylko 25 procenta może. smile

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Wiem i jetesm tego w tu procentach pewien. Wyniki by były.

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Originally Posted by Napoleon
Aj widziesz tu nawet i ja nie pomoge tongue

Gdybym był sele, wiem jeno że bym lepszych połowach i czy bu to by cos zmieniło? Ja mysle ze tak. Ale to tylko 25 procenta może. smile

Chyba po 40 % laugh

Pozdro smile

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
Widzisz bo na Estonie by wystarczyło spokojnie. Ale dajmy np. na Bra Wasylyl i Pekris tu wystarzy szybkich na nich dwóch Nap i podania prostopadłe i jest gol, prędzej czy pozniej, Chyba ze ma sie zgrana ekipe.

V

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

N
I Love This Game
I Love This Game
N Offline
W naszej kadrze brakuje srodka, kola co by jak dostanie pilke rozegra ja jak trza, nie mma go dlaczego?

Bo od malego wpierdalalono ze nic nie zagracz, taka jest prawda tylko obrona, bramka, no i napastnik, a ale o pom9ocy i to srodkowej zapomniano.

Mamy dobrych środkowych defensywnych, ale oni sa on Def a nie od Ataku. Polanski strzela na bramke, jak pisalem kolo ktory w np. 200 spotkaniach strzelił dajmy strzelił 5 goli. Sorry Eugen że tak moge powiedziec, ale to zawodni zajebisty od defensywy jest i tyle. Ba nie wiem jak on na treningach sie prezentuje, ale on na obronie bylby dla mnie jak M.Sammer i taka jest prawda.

Po prostu nasze kuzwa szkolenie, nie umieją kuzwa, zgadnąć kto sie odnajdzie na danej pozycji. To jest Blad szkolenia naszego.

Strona 29 z 33 1 2 27 28 29 30 31 32 33

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, rafal08, kamel, 11kera11, Szuman, forty, alfa), 2,569 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,424
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025