A pilkarzyki pajacyki niech patrza i sie ucza od siatkarzy
Jakby świat traktował siatkówkę z taką samą powagą jak piłkę to idę o zakład że nie było by się z czego (wygrania komercyjnej imprezy) cieszyć. Globalny sport to to nie jest.
Niby w tym tygodniu może będę ją widział. No ale znowu się nie odzywa XD, więc nie wiem. Ale jest ogółem dobrze. Misja czy się powiedzie czy nie to bez załamki będzie. Lato przecież jest
A jak już tak się tutaj wpisałem. To mnie cieszą ostatnie zakupy od niedzieli nonstop za euro2012 zainwestowałem w wiele ubrań, technologii, książek i innych gadzetów. Że już do końca życia chyba nie będę już prawie nic musiał kupować. Teraz nastawiam się na Igrzyska Olimpijskie
Niby w tym tygodniu może będę ją widział. No ale znowu się nie odzywa XD, więc nie wiem. Ale jest ogółem dobrze. Misja czy się powiedzie czy nie to bez załamki będzie. Lato przecież jest
A jak już tak się tutaj wpisałem. To mnie cieszą ostatnie zakupy od niedzieli nonstop za euro2012 zainwestowałem w wiele ubrań, technologii, książek i innych gadzetów. Że już do końca życia chyba nie będę już prawie nic musiał kupować. Teraz nastawiam się na Igrzyska Olimpijskie
To trzymaj formę, żebyś nie zmienił wagi, bo całe zakupy pójdą fpisdó.
A te "technologie" i "inne gadzety" ładnie nazywasz, ale nie łatwiej było napisać "alkohol?
Noc jak zwykle nie spałem i jeszcze nie poszedłem spać. Dzisiaj 1,5litra wyborowej na trzech. Nic mnie nie ruszyło, normalnie funkcjonuje, jeden poległ XD