|
|
stranger
|
|
stranger
Spróbuj to się przekonasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok ale tylko idiota by wyplacal karta NT okolo 3k pln , no chyba , ze ktos ma mase kasy , ja wyplacalem tylko raz z bankomatu BZ prawie 3k , na tamte czasy to wlasnie max bylo 3k
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Ja sprzedawałem ostatnio auto i koleś przy mnie pobrał z bankomatu 18 tyś. Więc można. Tylko, że pobierał po 2 tyś jednorazowo. Wyjmował kartę i zaraz znowu i tak kilka razy, więc można! Chociaż to pewnie zależy też od limitów karty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie. To zależy jak sobie ustalisz z bankiem limit lub bez limitu wypłat gotówki. Chociaż mam znajonych,którzy śpią na forsie prowadząc swój biznes i wiem,że oni wszystko załatwiają przelewami,bo wygodniej i przede wszystkim bezpiecznej.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ok ale tylko idiota by wyplacal karta NT okolo 3k pln , no chyba , ze ktos ma mase kasy , ja wyplacalem tylko raz z bankomatu BZ prawie 3k , na tamte czasy to wlasnie max bylo 3k Tylko idiota robi dziennie 20 transakcji kartą po 20 zł każda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wracając do tematu MB to kartą się za wiele operacji nie zrobi. Ja ma bodajże dzienny limit transakcji 5 na standardowym koncie.
Podejrzewam ,że właściciele konta VIP mają większe możliwości ze względu na większe wpływy i obroty na koncie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok ale tylko idiota by wyplacal karta NT okolo 3k pln , no chyba , ze ktos ma mase kasy , ja wyplacalem tylko raz z bankomatu BZ prawie 3k , na tamte czasy to wlasnie max bylo 3k Tylko idiota robi dziennie 20 transakcji kartą po 20 zł każda. no i za takiego mozna cie uznac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam się czemu jescze nie pobrali mi opłaty 10 EUR za Mastercard. Rok mi już minął od jej wyrobienia 2,5 miesiąca temu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ok ale tylko idiota by wyplacal karta NT okolo 3k pln , no chyba , ze ktos ma mase kasy , ja wyplacalem tylko raz z bankomatu BZ prawie 3k , na tamte czasy to wlasnie max bylo 3k Tylko idiota robi dziennie 20 transakcji kartą po 20 zł każda. no i za takiego mozna cie uznac Jedynym idiotą to ty tutaj jesteś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok ale tylko idiota by wyplacal karta NT okolo 3k pln , no chyba , ze ktos ma mase kasy , ja wyplacalem tylko raz z bankomatu BZ prawie 3k , na tamte czasy to wlasnie max bylo 3k Tylko idiota robi dziennie 20 transakcji kartą po 20 zł każda. no i za takiego mozna cie uznac Jedynym idiotą to ty tutaj jesteś. pozostawie to bez komentarza bo z idiota sie nie dyskutuje, ludzie moga nie dostrzec roznicy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie trzymam zadnej ze stron, ale jest takie powiedzenie - nie dyskutuj z idiota bo cie sprowadzi do swojego poziomu, a pozniej pokona doswiadczeniem 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pozostawie to bez komentarza bo z idiota sie nie dyskutuje, ludzie moga nie dostrzec roznicy Człowieku idź do żabki sobie kup browarka na uspokojenie i koniecznie zapłać kartą, bo tam podobno nie ma limitów. Do tego w kalendarzyku sobie zapisz, bo cię mb jeszcze oszuka na 3 zł. Dzieciak będzie wyzywał ludzi co 3k wypłacają z bankomatu, a sam za zakupy 3zł płaci kartą. Jak kiedyś dobijesz do poziomu, że trzeba wypłacić te 3k to się zastanów kto jest idiotą. Czytając twoje posty odpowiedź jest jedna.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
HEJJ, nie wiecie moze jak jest z wyplatami na mbank bo dawno nie wyplacalem, w piatek wieczorem zlecilem wyplate. Kiedy i oktorej godzinie moge sie jej spodziewac;)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raz tylko wypłacałem z MB na konto bankowe ale w Citihandlowym. Wypłatę kliknąłem w poniedziałek do południa zaraz po tym jak weszła mi kasa z GB. Pieniądze w banku miałem w środe w pierwszej sesji księgowania. Ale to było w lutym tego roku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HEJJ, nie wiecie moze jak jest z wyplatami na mbank bo dawno nie wyplacalem, w piatek wieczorem zlecilem wyplate. Kiedy i oktorej godzinie moge sie jej spodziewac;)? dzisiaj w ostatniej sesji albo jutro rano
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam. czy jest jakis e-mial do polskiego supportu u nich?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wejdź w moje konto ,pomoc drogą elektroniczną,reklamacje,nowe reklamacje i napisz co potrzebujesz. Odpowiedzą po polsku na 100%.Ja tak robię za każdym razem.
Słowo reklamacja nie ma tu żadnego znaczenia.Jest to zwyczajny formularz kontaktowy. Chyba ,że ktoś zna inna drogę kontaktu z supportem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś jaki kurs dzisiaj, buk konto w Euro wypłata na Money PLN?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|