Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 21 z 30 1 2 19 20 21 22 23 29 30
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jezu jak sie ciesze ze nie musze takiego gowna sluchac na codzien

Bonus: Unibet
veteran
veteran
Coś Tyson słabo posiłokowałeś się tym guglem, że tak po "Klausie Mitffochu" Pojechałeś - pewnie sporo osób na forum nie musi kilkanaście razy słuchać, a tekst zna od jakiś 30 lat smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by liloo90
przesłuchaj

...

a teraz wyciagnij wnioski

Szczerze? Jawor zrobił 1000x lepszy utwór, muzycznie rozbija ten drugi na drobny mak.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No to Conrad pożartowałeś. Za Janerką generalnie nie przepadam, ale porównywać go z jakims rymującym napinaczem.... laugh
Wogle co to jest?, nie rozumiem tej muzy której podstawowym przesłaniem jest wykazanie jakim to zajebistym kozakiem jest jej twórca....

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Lech Janerka to klasyk. Nie wiem po co w ogóle dyskutować na ten temat.

Co do utworu i teledysku JaworBet, to mi się podoba, choć fanem rapu nie jestem. Chłopak zrobił piosenkę o naszej branży na naprawdę niezłym poziomie. W ogóle widać, że czuje rap i to jest jego konik. Respect! Teledysk też bardzo fajny i dobrze zrealizowany. Niejeden klip na VIVIE odpadłby w przedbiegach. No i te przebitki z Singapuru. Very, very nice! aplauz

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
ludzie kurwa litości blush

tu już nawet dowcip trzeba niektórym tłumaczyć laugh

BTW Conrad pewnie porównał Jawora z Tet-risem a nie z Leszkiem tongue

E
e24 Offline
old hand
old hand
E Offline

Padlem;x

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Ludzie wytłumaczcie mi co jest takiego fajnego w tym kawałku no właśnie kogo Jaworbeta ? może ja nie jestem w temacie ale kto to kur... jest ? o co mu chodzi w tej spinie z VNM przecież temu gosciowi to może buty wiązać, co jest ciekawego w tym kawałku ? jak z jakimiś żółtkami pije berbeluche w Singapurze czy gdzieś indziej co za różnica ?, w teledysku nie ma nic co wyróżniało by go z przeciętnych ludzi, jeśli jest taki kozak jak próbuje przekazać w tym kawałku to teledysk powinien być zrobiony w Monaco z prywatnymi jachtami w tle lub w innym miejscu wyróżniającymi się.
Więc o co chodzi ?

C
C Offline
Originally Posted by gryzonko
No to Conrad pożartowałeś. Za Janerką generalnie nie przepadam, ale porównywać go z jakims rymującym napinaczem....

Ja porównuję tylko te dwa utwory, nic więcej. I ten Jawora jest 1000x lepszy od jakiegoś Lecha Janerka o którym pierwszy raz słyszę w tym temacie, czyli dla mnie zupełny no-name niczym walnąć głową w klawiaturę i wkleić to co wystukało.

I właśnie to jest fajne, że Jawor zrobił to jako swój projekt, w wolnym czasie, a nie jako "zawodowy raper" czy coś takiego...

C
C Offline
Originally Posted by MazurTL
może ja nie jestem w temacie ale kto to kur... jest ?

No właśnie o to chodzi. Czemu się doszukujesz kim jest? Czy on musi kimś być dla Ciebie aby miał prawo do jakiegoś utworu w swoim wykonaniu, do teledysku, itd.? Chciał to zrobił i tyle, do tego fajnie mu to wyszło. Znam go też osobiście i jest to super człowiek, pełen luz, nie szukajcie tu drugiego dna...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Conrad jesli nie wiesz kto to Lech Janerka to znaczy, ze o polskiej muzyce nie masz zielonego pojecia.

C
C Offline
Originally Posted by ssaczu
Conrad jesli nie wiesz kto to Lech Janerka to znaczy, ze o polskiej muzyce nie masz zielonego pojecia.

Jeśli zawężasz polską muzykę do jakiegoś noname'a typu Janerka i każdy kto go nie zna nie ma pojęcia o polskiej muzyce, to nie ma sprawy - mogę według Ciebie się nie znać. cool

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
No niestety ale kazdy kto choc troche liznal muzyki rockowej lat 80tych kojarzy goscia.

Ale jak Ty twierdzisz, ze to noname to ok. Tobie pewnie lepiej znane sa z tamtych czasow Bajm i Papa Dance.

old hand
old hand
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by ssaczu

Jeśli zawężasz polską muzykę do jakiegoś noname'a typu Janerka i każdy kto go nie zna nie ma pojęcia o polskiej muzyce, to nie ma sprawy - mogę według Ciebie się nie znać. cool

Hahahahahahahahahahaha, ahahhahah laugh :D, proszę, powiedz, że żartujesz.

Ten gość lepszy od Janerki ? Hahahahahaha laugh. Zresztą jakiekolwiek porównywanie nie ma sensu.

veteran
veteran
Conrad dba o forum i jak w dziale "śmieszne" zaczyna robić się nie śmiesznie, to poprowadził temat tak, że zrobiło się śmiesznie..
Originally Posted by AGASSI
...
BTW Conrad pewnie porównał Jawora z Tet-risem a nie z Leszkiem tongue

Też tak mi się wydawało, Ale Conrad pocisnął temat dalej:

Originally Posted by Conrad
Ja porównuję tylko te dwa utwory, nic więcej. I ten Jawora jest 1000x lepszy od jakiegoś Lecha Janerka o którym pierwszy raz słyszę w tym temacie, czyli dla mnie zupełny no-name niczym walnąć głową w klawiaturę i wkleić to co wystukało.
...
Tu już zaczął porównywać Jawora nie z Tet-risem a Janerką, chociaż myślę, że dalej chodziło mu o Tet-risa(..uj wie co to jest) i zrobiło się śmiesznie bo biedny Janerka stał się no - name

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
I po co to plucie jadem ?

Nie znać Janerki to grzech, ale wciskanie go komuś na siłę jest jeszcze większym grzechem.

Co to znaczy w muzyce, że ktoś jest LEPSZY od drugiego ? Każdy słucha tego, co mu się podoba i drugiemu gówno do tego.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by majner
I po co to plucie jadem ?

Nie znać Janerki to grzech, ale wciskanie go komuś na siłę jest jeszcze większym grzechem.

Co to znaczy w muzyce, że ktoś jest LEPSZY od drugiego ? Każdy słucha tego, co mu się podoba i drugiemu gówno do tego.
piwo

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Jak się JaworBet nie podoba to co powiecie o Kuli ?

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Conrad abstrahuąc od Janerki i samej muzy, text piosenki Jawora - ŻENADA
" o profitach?, kuurwa nawet nie startuj, na tych typach zarobiłem kupę hajsu itd "
Ile razy takie texty leciały na tym forum na quasi chacie? CZy któryś z ich nadawców okazał sie poważnym graczem a nie dawcą gotówki dla bwina czy 365? smile
A może to Rafter odnalażł się w świecie muzyki....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Lamer
Coś Tyson słabo posiłokowałeś się tym guglem, że tak po "Klausie Mitffochu" Pojechałeś - pewnie sporo osób na forum nie musi kilkanaście razy słuchać, a tekst zna od jakiś 30 lat smile
no dobra sciemnilem z guglem
ale sluchalem tego kilka razy i wogole nie jestem w stanie wylapac co on spiewa bo wokal jest tak mocno sciszony albo tak intonuje kocowki zdan ze sa kompletnie nieslyszalne

Strona 21 z 30 1 2 19 20 21 22 23 29 30

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (burbon, kamel, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, Sensei, forty, betowiec, alfa, aker, akagi), 1,898 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,878
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025