|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
member
|
|
member
moze teraz BP na 5-5 ....musi jak chce pozostac w secie !
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
echh kosakowski totalne 0 mam nadzieje ze sie obudzi bo w tej chwili to co pokazuje to ja bym go ograł nawet;/ Tak a ja bym ograł Federera bez staraty punktu hahahahahahaha.Gema bys nie ugrał pewnie by ci było szkoda kasy na licencje i podróż +hotele bo byś starcił na tym sporo.Na dodatek w eliminacjach z amatorem byś dostał 2 razy 6-0  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
echh kosakowski totalne 0 mam nadzieje ze sie obudzi bo w tej chwili to co pokazuje to ja bym go ograł nawet;/ Tak a ja bym ograł Federera bez staraty punktu hahahahahahaha.Gema bys nie ugrał pewnie by ci było szkoda kasy na licencje i podróż +hotele bo byś starcił na tym sporo.Na dodatek w eliminacjach z amatorem byś dostał 2 razy 6-0  . dużo taka licencja kosztuje w Polsce? na jakich zasadach to się odbywa?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przecież w tych eliminacjach byś nawet nie mógł grac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to Kosa 0-1..ciekawe jak w 2 secie bedzie, czy znowu szybki brejk w plecy i po zawodach czy duzej to potrwa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosakowski @3,75 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosakowski @3,75  odpusc. lepiej zagraj Krajcek 2 set..lepiej gra, mniej błędów
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja mówie o samej grze a nie o jakichs zawodach, chodziło mi o jego technike i wcale jego forehand nie jest taki dobry, juz lepiej mu wychodzi gra backhandowa...Ciekawe jak 2 set zacznie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
echh kosakowski totalne 0 mam nadzieje ze sie obudzi bo w tej chwili to co pokazuje to ja bym go ograł nawet;/ Tak a ja bym ograł Federera bez staraty punktu hahahahahahaha.Gema bys nie ugrał pewnie by ci było szkoda kasy na licencje i podróż +hotele bo byś starcił na tym sporo.Na dodatek w eliminacjach z amatorem byś dostał 2 razy 6-0  . dużo taka licencja kosztuje w Polsce? na jakich zasadach to się odbywa? Licencja to pikuś.Ale tak najpierw kupujesz pzt amatorską grasz sobie w tych turniejach wpisowe do każdego to chyba 50zł + podrózę po całej Polsce więc musisz mieć kilka tysięcy na początek na to.Oczywiście musisz coś grać  .Jak będziesz w tym rankingu pzt w 50 to do eliminacji futuresów łatwo wchodzisz nawet w niektórych turniejach zawodnicy bez krajowego rankingu wchodzą.Pózniej wyrabiasz sobie numer ipin koszt to 55 dolarów rocznie czyli grosze.Wpisowe do eliminacji futuresów to przewaznie 40usd ale musisz podróżiwać po całej europie więc policz ile kasy potrzeba i przecież turnieje z hospitality są dla najlepszych więc sam płacisz za hotel a te rekomendowane przez itf kosztują za dobe 75 euro.Wygrywasz 3 mecze w eliminacjach plus 1 w turnieju głównym i jesteś w rankingu ATP.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosakowski @3,75  odpusc. lepiej zagraj Krajcek 2 set..lepiej gra, mniej błędów przyszłosc pokaze kto nie ryzykuje ten je paprykarz i popija tanim winem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosakowski @3,75  odpusc. lepiej zagraj Krajcek 2 set..lepiej gra, mniej błędów przyszłosc pokaze kto nie ryzykuje ten je paprykarz i popija tanim winem  lepiej popijac paprykarz tanim winem, niz zagrac na kosę i byc glodnym  juz połamany czyli po meczu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosakowski @3,75  odpusc. lepiej zagraj Krajcek 2 set..lepiej gra, mniej błędów przyszłosc pokaze kto nie ryzykuje ten je paprykarz i popija tanim winem  lepiej popijac paprykarz tanim winem, niz zagrac na kosę i byc glodnym  juz połamany czyli po meczu hehe to mam dobra kolacje hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosa gra tragicznie nie wkorzystał żadnego bp, a rywal miał 1 i od razu połamał. teraz na początek seta to samo i znowu pewnie serwisem do konca dowiezie..  TYP DNIA
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kosa gra tragicznie nie wkorzystał żadnego bp, a rywal miał 1 i od razu połamał. teraz na początek seta to samo i znowu pewnie serwisem do konca dowiezie..  TYP DNIA Ahhahahahahahahahhaa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kosa gra tragicznie nie wkorzystał żadnego bp, a rywal miał 1 i od razu połamał. teraz na początek seta to samo i znowu pewnie serwisem do konca dowiezie..  TYP DNIA Ahhahahahahahahahhaa  ocb? nie mam pretensji że podałeś ten typ, bo sam rano przeglądając ofertę, ten typ był dla mnie nr 1 dziś. ale koles gra dno..coś źle napisałem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie cały dzien u buka bez porazki nie a sie wygrywac mecz jeszcze trwa moze bedzie olsnienie tak jak u Ernesta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobrze że poszła lekka kontra i 2-0 bedzie to odrobię częsć strat.. a tego Bossela warto ATP?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kosa gra tragicznie nie wkorzystał żadnego bp, a rywal miał 1 i od razu połamał. teraz na początek seta to samo i znowu pewnie serwisem do konca dowiezie..  TYP DNIA Ahhahahahahahahahhaa  ocb? nie mam pretensji że podałeś ten typ, bo sam rano przeglądając ofertę, ten typ był dla mnie nr 1 dziś. ale koles gra dno..coś źle napisałem? Jak wiesz że nie wejdzie to po co jeszcze narzekasz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka