|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skad wiedziales co bedzie mialo miejsce nikt nie wiedzial to byly domysly i tyle notabene podparte solidnym zdroworozsadkowym argumentem Były nawet posty w których padały nawet zwroty "na pewno nie będzie tutaj siedział do finału". To nie są domysły. ja tak uważałem i nadal uważam że Kohli w niedzielę nie zagra tu w finale. nie zagra raczej na pewno bo finał planowany na sobote
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak masz racje wklej swojego posta
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
a skad wiedziales co bedzie mialo miejsce nikt nie wiedzial to byly domysly i tyle notabene podparte solidnym zdroworozsadkowym argumentem Były nawet posty w których padały nawet zwroty "na pewno nie będzie tutaj siedział do finału". To nie są domysły. dobrze jestes TheBest nie wiem jakis medal chcesz, cukierka ??? Widze jednak że z Ciebie gimnazjalista. Szkoda czasu na rozmowy. Idź na betfair handluj bo to przecież takie proste to Ty Wolf właśnie jak gimnazjalista się zachwoujesz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a skad wiedziales co bedzie mialo miejsce nikt nie wiedzial to byly domysly i tyle notabene podparte solidnym zdroworozsadkowym argumentem Były nawet posty w których padały nawet zwroty "na pewno nie będzie tutaj siedział do finału". To nie są domysły. ja tak uważałem i nadal uważam że Kohli w niedzielę nie zagra tu w finale. nie zagra raczej na pewno bo finał planowany na sobote A przecież finalista stąd gra na igrzyskach w niedziele.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie ważne, Z Rosołem zagrałem tak lekko że żałowałbym w ogóle jakbym nie zagrał.Trudno, miało być inaczej.A Kolba kiedy gra mecz next jutro ? w sumie ceremonia otwarcia o 21 się zaczyna do Londynu 2 godziny lotu.Jutro lost to zdąży, chyba nie jest na tyle głupi że nie pójdzie z reprezentacja jako Niemcy na oczach tylu kamer i widzów.Z resztą już się mu dziwie, bo tak trawa, clay, trawa zobaczymy, ma farta że ma Kavcicia ale to tylko sport to pieron wie co tam będzie.Powinien już siedzieć w Londynie i pykać na trawce przed IO.Chyba że igrzyska go nie interesują, chodź to religia sportowca. On moze wygrac pojechac na ceremonie i wrocic nastepnego dnia na nastepny mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no jak dla niego Ceremonie przeloza 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Nie ważne, Z Rosołem zagrałem tak lekko że żałowałbym w ogóle jakbym nie zagrał.Trudno, miało być inaczej.A Kolba kiedy gra mecz next jutro ? w sumie ceremonia otwarcia o 21 się zaczyna do Londynu 2 godziny lotu.Jutro lost to zdąży, chyba nie jest na tyle głupi że nie pójdzie z reprezentacja jako Niemcy na oczach tylu kamer i widzów.Z resztą już się mu dziwie, bo tak trawa, clay, trawa zobaczymy, ma farta że ma Kavcicia ale to tylko sport to pieron wie co tam będzie.Powinien już siedzieć w Londynie i pykać na trawce przed IO.Chyba że igrzyska go nie interesują, chodź to religia sportowca. On moze wygrac pojechac na ceremonie i wrocic nastepnego dnia na nastepny mecz tak i co jeszcze? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to Ty Wolf właśnie jak gimnazjalista się zachwoujesz zależy co dla kogo jest takim zachowaniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ważne, Z Rosołem zagrałem tak lekko że żałowałbym w ogóle jakbym nie zagrał.Trudno, miało być inaczej.A Kolba kiedy gra mecz next jutro ? w sumie ceremonia otwarcia o 21 się zaczyna do Londynu 2 godziny lotu.Jutro lost to zdąży, chyba nie jest na tyle głupi że nie pójdzie z reprezentacja jako Niemcy na oczach tylu kamer i widzów.Z resztą już się mu dziwie, bo tak trawa, clay, trawa zobaczymy, ma farta że ma Kavcicia ale to tylko sport to pieron wie co tam będzie.Powinien już siedzieć w Londynie i pykać na trawce przed IO.Chyba że igrzyska go nie interesują, chodź to religia sportowca. On moze wygrac pojechac na ceremonie i wrocic nastepnego dnia na nastepny mecz tak i co jeszcze?  a w miedzyczasie wyscig F1 zobaczy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak i co jeszcze?   w sumie to moze wystarczy 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Twoje ostatnie posty o tym świadczą
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Proponuje przyznać złoty medal olimpijski użytkownikowi Wolf, jako jedyny wygrał z całym tym bałaganem olimpijskim, pokonał Kohliego, Hasse, Klizana co w naszych domysłach byli już po za burtą turnieju. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie jestenie, nie bylem za zadna z tez stawianych przez Was, ale Wolf calkiem rozsadnie gada.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bedac na miejscu Kolby powiedzialbym fuck it i jechalbym na IO - IO to jest wydarzenie, ktore moze jemu sie juz nie przytrafic a takie turnieje z dupy wziete moze grac co tydzien..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proponuje przyznać złoty medal olimpijski użytkownikowi Wolf, jako jedyny wygrał z całym tym bałaganem olimpijskim, pokonał Kohliego, Hasse, Klizana co w naszych domysłach byli już po za burtą turnieju.  jeszcze cukierka i podpis pod nickiem zeby kazdy to wiedzial 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie jestenie, nie bylem za zadna z tez stawianych przez Was, ale Wolf calkiem rozsadnie gada. Cos mi sie pomieszalo, mialo byc: Nie jestem, nie bylem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestenie, nie bylem za zadna z tez stawianych przez Was, ale Wolf calkiem rozsadnie gada. ale tu nikt sie do niego nie przyczepia za to co mowi, tyle ze po kazdym meczu wkleja swoj durnowaty post i pewnie bedzie to robil do konca tego turnieju 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestenie, nie bylem za zadna z tez stawianych przez Was, ale Wolf calkiem rozsadnie gada. ale tu nikt sie do niego nie przyczepia za to co mowi, tyle ze po kazdym meczu wkleja swoj durnowaty post i pewnie bedzie to robil do konca tego turnieju  Zrobiłem tak po dwóch. Obu Kolibera. I fakt, będe pewnie tak robił dotąd aż będzie tutaj grał. Jakbyś zauważył to połowa postów z kłazi to posty typu "X @1.90 izi". Czym mój się różni od tego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba nie jest na tyle głupi że nie pójdzie z reprezentacja jako Niemcy na oczach tylu kamer i widzów. Przestańcie pisać głupoty, wielu sportowców nie idzie na ceremonię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie jestenie, nie bylem za zadna z tez stawianych przez Was, ale Wolf calkiem rozsadnie gada. ale tu nikt sie do niego nie przyczepia za to co mowi, tyle ze po kazdym meczu wkleja swoj durnowaty post i pewnie bedzie to robil do konca tego turnieju  Zrobiłem tak po dwóch. Obu Kolibera. I fakt, będe pewnie tak robił dotąd aż będzie tutaj grał. Jakbyś zauważył to połowa postów z kłazi to posty typu "X @1.90 izi". Czym mój się różni od tego? a powiedz co ten post ma na celu??? nabijanie sie, chwalenie bo nie wiem??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|