Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 20 1 2 15 16 17 18 19 20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
generalnie powinno wyskoczyć info jak się zalogujesz.
ew jak wybierzesz zakład się pojawi kupon po prawej stronie, powinien się pojawić obok stawki napis ,darmowy zakład,

Bonus: Unibet
Porucznik
Porucznik
O proszę, ja czasami coś u nich zagram jednak nic mi nie przysłali.
Nie widzę tego również przy stawianiu zakładu..
Fajnie macie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak dla ścisłości to jest ważne tylko na tąkolejkę LM, czyli do jutra smile

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Potwierdzam

Wykorzystaj Zakład Bez Ryzyka teraz!

CENSPTLAPCDCHAMPLGE

125 PLN

wygasa o 04/10/2012 00:59 CEST

Po prostu wybierz jeden z dostępnych powyżej Darmowych Zakładów i wnieś zakład pojedynczy (singiel) przy wykorzystaniu wybranego Darmowego Zakładu.

Aby postawić Darmowy Zakład, dodaj wybrany typ do Koszyka Zakładów, a następnie wybierz Darmowy Zakład do wykorzystania. Sprawdź ilustrację obok:

Po wniesieniu darmowego zakładu możesz sprawdzić detale zakładu w menu 'Moje Konto'.

Wygrana z Darmowego Zakładu zostanie zaksięgowana na koncie gracza po zakończeniu wybranego zdarzenia sportowego i może zostać dowolnie rozdysponowana lub wypłacona.

Uwaga! Jeżeli Zakład Bez Ryzyka zostanie rozliczony jako wygrany na koncie gracza pojawi się wygrana pomniejszona o wartość stawki, na którą został zawarty.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Originally Posted by royalflush
tak dla ścisłości to jest ważne tylko na tąkolejkę LM, czyli do jutra smile

Mozna stawiac nie tylko LM, Na tenis np też można wykorzystac. Pisze tylko, że bonus trzeba wykorzystac dop jutra

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
Wczoraj mieli promo ,ze dodaja 10% wygranej wiecej do zakladow postawionych przez komorke (wersje mobilna strony) . Kasa miala byc dodawana automatycznie- dostaliscie cos ? Ja oczywsicie nic nie mam ...

J
member
member
J Offline
Takie darmowe zakłady sa tylko dla tych co nie maja pecha. Ja znowu dostałem prztyczka w nos od losu po raz chyba juz 50. Postawiłem bowiem darmowy zakład w Sportingbecie live na mecz Alania-Krylia w 80 minucie meczu na to, że bedzie over 4,5 gola przy wyniku 2:2.
Kierowałem się tym, iz Krylia 3 razy pod rząd remisowała swoje mecze 2:2 niewiarygodne więc było to, aby po raz 4 pod rząd zremisowała swój mecz 2:2.
I co - było po raz 4 zremisowała swój mecz 2:2, a darmowy zakład i ewentualną wygrana szlag trafił.
Bez sensu, po prostu bez sensu - 4 raz pod rząd 1 drużyna remisuje 2:2.
kto tym wszystkim steruje, że tak się dzieje ???????????????

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
ile trwa wypłata na skrilla?

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Danielsan
Do kilku godzin będzie wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wypłata zlecona w czwartek o 23.20 wpłynęła mi na konto MB dziś ( piątek ) o godzinie 13.10.( pierwsza wypłata w historii konta,konto zweryfikowane rok temu )
Bardzo o.k. bo spodziewałem sie raczej wieczorem
Originally Posted by Platini
Originally Posted by Danielsan
Do kilku godzin będzie wink

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Korzystal ktos z bonusa do 100zl za pierwszy zaklad przez komorke w Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] ? Bo z tego co zrozumialem mialem dostac freebeta o wartosci 100zl, czyli po postawieniu go znika mi stawka zakladu.
A dzisiaj jak wchodze na konto to widnieje mi 100zl w stanie konta, czyli tak jak by dodali poprostu 100zl i to chyba nie jest zaden freebet? tylko stawka zostanie po postawieniu zakladu ??Dobrze rozumiem ?

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Ja korzystałem też myślałem że to bedzie freebet a 100zł dostałem na konto postawiłem singla za 1.25 (min 1.2) i wypłaciłem 125 więc nie jest to freebet grin

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
aha no wlasnie o to mi chodzilo, dzieki za info wiec zagram sobie jakis mniejszy kursik wink

N
addict
addict
N Offline
Panowie podajcie link do tej oferty darmowego zakłady na 100pln bo ja na stronie widzę tylko free 10
Oferta jest dostępna dla nowych lub obecnych klientów Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] Polska składających zakłady via Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] Mobile (lajt.sportingbet.com) od 1.04.2011 do odwołania
Klienci składający zakłady o minimalnej kwocie 10 PLN z minimalnym kursem 1.3 lub większym otrzymają 10 PLN w Zakładzie Bez Ryzyka. Przy akumulatorach minimalna stawka każdego zakładu musi wynosić 1.3.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
To jest oferta dla osob ,ktore otrzymaly o niej e-mail

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
chyba dla wszystkich, bo ja zadnego maila nie otrzymalem tylko znalazlem to na stronie i bonus dostalem.

[Linked Image] [partner.sbaffiliates.com]

Wypróbuj Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] Mobile za darmo!

Twój pierwszy zakład w Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] Mobile jest za darmo!

Postaw swój pierwszy zakład przez komórkę, a my następnego dnia zwrócimy Ci jego stawkę niezależnie od tego czy wygrałeś czy przegrałeś!

Wejdź na pl.sportingbet.com przez komórkę już teraz!

Zasady i warunki

Postaw pierwszy zakład mobilny a następnego dnia po rozliczeniu zakładu otrzymasz stawkę zakładu w postaci darmowego zakładu mobilnego do kwoty 100 PLN.

Oferta dotyczy tylko graczy, którzy nie zagrali wcześniej zakładu mobilnego i dotyczy tylko ich pierwszego zakładu.
Maksymalna wartość darmowego zakładu to 100 PLN lub ekwiwalent w innej walucie.
Gracz musi obstawić darmowy zakład ze swoich środków.
Zakład musi być obstawiony o kursie min. 1,5.
Przysługuje jeden darmowy zakład na jednego gracza.
Bonus zostanie zaksięgowany w ciągu 24 godzin od obstawienia. W celu wypłaty bonusa należy go obrócić przynajmniej raz po kursie 1,2.
Jeśli zakład zostanie unieważniony wtedy nie bierze udziału w promocji. Ale gracz może ubiegać się o bonus za następny zakład.
Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] zastrzega sobie prawo do zmian oraz wycofania promocji w dowolnym czasie.
Zakłady postawione przez iPada biorą udział w promocji.
Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] jest ostatecznym arbitrem przy rozstrzyganiu sporów dotyczących promocji.
Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] zastrzega sobie prawo do zażądania odpowiednich dokumentów od gracza przed zaksięgowaniem darmowego zakładu. Gracze nadużywający zasady zakładów w Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] są wyłączeni z promocji.
Darmowe zakłady lub bonusy, które nie zostaną wykorzystane w ciągu 30 dni zostaną anulowane.

link

http://pl.sportingbet.com/offers/main/offers_sports.aspx?id=1104

R
Zbanowany
Zbanowany
Faktycznie dobrze2 .W innym miejscu pisali,ze tylko dla odbiorcow

R
Zbanowany
Zbanowany
Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] - Noworoczny Zakład 500 PLN

Obstaw 10 zakładów za min. 50 PLN każdy przed 31 grudnia i odbierz darmowy zakład na 500 PLN w Nowy Rok!

Zasady

Postaw 10 zakładów za minimum 50 PLN każdy, pomiędzy 21 grudnia a końcem roku (31 grudnia, 23:59 czasu GMT) i odbierz darmowy zakład na kwotę 500 PLN w dniu 1 stycznia 2013.
Kwalifikujące się zakłady należy wnosić po kursie 1,2 lub wyższym. Przy zakładach wielokrotnych, każdy część zakładu musi mieć kurs co najmniej 1,2 lub wyższy.
Zakłady przedmeczowe, typuj:live a także zakłady mobilne – wszystkie kwalifikują się do promocji.
Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.
Identyczne zakłady nie będą kwalifikowały się do promocji
Gracz otrzymuje tylko wygraną z darmowego zakładu (stawka nie jest zwracana) i musi on obstawić po kursie min. 1,5.
Maksymalna wartość darmowego zakładu to 500 PLN.
Przypada jeden darmowy zakład na jednego użytkownika.
Darmowy zakład nie może zostać użyty jako zakład kwalifikujący do promocji.
Niewykorzystane zakłady zostaną usunięte po 7 dniach.
Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] zastrzega sobie prawo do odmowy przyznania klientowi darmowego zakładu w wypadkach, gdy Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] ma podstawy sądzić, że w przeszłości klient nadużywał, lub obecnie nadużywa systemu darmowych zakładów.
Pracownicy Sportingbet [partner.sbaffiliates.com] nie są upoważnieni do udziału w promocji.
Sportingbet.com [partner.sbaffiliates.com] ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą ofertę bądź zmienić jej zasady w dowolnej chwili bez wcześniejszego zawiadomienia. Zastrzega sobie również prawo do tego, by nie dopuścić posiadaczy pewnych kont do udziału w niniejszej promocji.
Sportingbet.com [partner.sbaffiliates.com] jest ostateczną instancją rozwiązującą spory.
Sportingbet.com [partner.sbaffiliates.com] zastrzega sobie prawo do zażądania dokumentów przed wypłaceniem bonusa.
Oferta nie łączy się z innymi promocjami w Sportingbet [partner.sbaffiliates.com], np. z zakładami bez ryzyka.
Obowiązują standardowe zasady Sportingbet.com [partner.sbaffiliates.com].
W przypadku problemów z bonusem prosimy o kontakt pod adresem [email protected]

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Trzeba obstawić przyznany freebet 500zł w dniu 1stycznia czy może jest jakiś określony termin?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Darmowy zakład 500 PLN zostanie automatycznie przyznany 1 stycznia 2013 roku.
Niewykorzystane zakłady zostaną usunięte po 7 dniach.

Strona 17 z 20 1 2 15 16 17 18 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, poozon, forty, kamel, ANZELMO, aker), 2,683 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,358
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025