|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak ktos lubi sie bawic za jakies drobne kwoty to moze sie bawic w tobet
jak ktos gra dla pieniedzy to nawet sobie glowy takimi amatorami nie zawraca- moga miec nawet szkolna lige zuzla na rowerze- nic im to nie pomoze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Limitowanie u buków ma dwa główne podłoża...
1. Limitują graczy wygrywających - tak robią praktycznie wszystkie, prędzej czy później. W porównaniu do konkurencji działającej na polskim rynku Tobet jest tutaj zdecydowanie powyżej przeciętnej.
2. Limituje się bonushunterów. Zakładających konta na tylko dla wyciągnięcia bonusów. Czym ktoś robi to mniej umiejętnie tym szybciej zostanie zlimitowany. Po pierwszym zakladzie juz wiedzą czy ktoś jest bonushunterem? Ja na przykład lubie grać na wysokie kursy i wcale nie po to by odstawic to na betfair tylko dlatego, ze statystycznie często mi wchodzą. Jeżeli dostaje limit po pierwszym przegranym zakladzie i nie moge postawic calego freebeta to dla mnie to oszukiwanie klienta i naciaganie go na promocje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Walka z wiatrakami Buki limituja i limitowac beda, sposoby na to sa, 2-3 kompy, pare netow ze zmiennym ip, duzo znajomych i radzisz sobie na dluzszy czas A jak ktos pisze, ze nigdy nie zakladal wiecej niz jedno konto to albo gra dla zabawy albo poprostu jest za slaby i chuja wygrywa - tacy tez musza byc, inaczej buki dawno poszlyby z torbami, a maja sie coraz lepiej...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i nie moge postawic calego freebeta a ile tych startowych freebetów już postawiłeś?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak nie masz nic merytorycznego do dodania to szkoda. A z ilu buków Cie jeszcze wyrzucą? Jakoś co zaczniesz gdzies pracowac to buk schodzi na psy i musisz świecić oczami na forum. Dziwna prawidlowosc...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Limitowanie u buków ma dwa główne podłoża...
1. Limitują graczy wygrywających - tak robią praktycznie wszystkie, prędzej czy później. W porównaniu do konkurencji działającej na polskim rynku Tobet jest tutaj zdecydowanie powyżej przeciętnej.
2. Limituje się bonushunterów. Zakładających konta na tylko dla wyciągnięcia bonusów. Czym ktoś robi to mniej umiejętnie tym szybciej zostanie zlimitowany. ale limit to jest 2zzl , 2.45zl, 3.17zl itd (wiecej nie ma szans aby zagrac) to jak ty to widzisz??? 1) wyplacic sie nie da 2) obracac bonus sie nie da napisz mi na to rozwiazanie.......
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CO za zjebany buk .... robiłem na euro2012 weryfikacje konta która przeszła pozytywnie , pierwsza wypłata bardzo szybko na koncie .
Ugrałem nieco na IO chcę zlecić dzisiaj wypłatę a tu qwa informacja ze muszę przejść weryfikację ponownie !!!! Ale tym razem to mam czekać na kontakt ze strony Tobetu wtf ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Lepiej nagraj sobie rozmowę, żebyś potem miał dowód jak będą chcieli Cię wykolegować z kasy. Daj znać na czym polega egzamin:-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
CO za zjebany buk .... robiłem na euro2012 weryfikacje konta która przeszła pozytywnie , pierwsza wypłata bardzo szybko na koncie .
Ugrałem nieco na IO chcę zlecić dzisiaj wypłatę a tu qwa informacja ze muszę przejść weryfikację ponownie !!!! Ale tym razem to mam czekać na kontakt ze strony Tobetu wtf ? zapewne hajsu nie maja na wyplate
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pewnie weryfikację kont raz na kwartał też im narzuciła Malta 
|
|