Po wstępnej analizie proponowanych ciężarów wysuwa się jakiś główny konkurent dla Polaka w walce o to złoto? W Sbet kurs na złoto Polaka spadł z 1.9 do 1.44. W Bwin dopóki nie wycofali też było 1.9. Za to na Oleksiy Torokhtiy w Bwin ~2.2 a w Sbet ~7.
wlasnie dostalem smsowa odpowiedz od kumpla fizjoterapeuty co biega tam w tv z recznikami:P
"Marcin mial zdobyc zloto , sam nie wie jak to sie stalo" wiec o zadnej kontuzji ktora miala mu w tym przeszkodzic juz nie bylo mowy. glowa, glowa , glowa:(
wedlug mnie rusek lepszy w parze z tym drugim iranczykiem - sajjidem jakims tam. mistrzostwa azji 2012:
koreanczyk zaliczyl 200 w rwaniu i byl bardzo blisko 250 w podrzucie. w sumie nie wiem czemu nie zaliczyli mu tego 3 podejscia. iranczyk wyglada na takiego co wiecej raczej nie wyciagnie. to co pokazal w paryzu na MS to chyba jego max. mozliwosci.
hehe , zagralem tego Albegova ,ale zeby nie wygladalo to zbytnio podejrzanie dolozylem jeszcze zaklad h2h udachyn - jakis ukrainiec 2 @2,25 - bylem przekonany ,ze dadza mi za to zwrot a rozliczyli jako wygrana mozna bylo ladowac grubo