|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem po pierwszym odcinku w formacie Blue Ray i jestem pod wrażeniem. Powiem szczerze, że w związku z wieloma pozytywnymi opiniami miałem ogromne oczekiwania, które nie do końca zostały spełnione, ale trzeba przyznać, że jest to bardzo dobrze zrealizowany film przyrodniczy.
Jutro kolejne odcinki.
Pozdrawiam,
SLAV
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Miałem do wyboru : Batman lub Prometeusz Padło na ten drugi i to był bad choice Strasznie wiało nudą Nie polecam.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
Batman nietety tez szalu nie robi, bylem na jednym i drugim i dwa razy sie zawiodłem :/ a takie hiciory mialy byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
slav007o, ktorej czesci ? Planet human czy planet earth ? Wg. Druga czesc lepsza pod katem wizualnym, pierwsza to taki bardziej dokument pokazujacy swiat z innej perspektywy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na Batmanie byłem wczoraj i się nie zawiodłem. Dostałem potężną dawkę kina akcji dobrze zagraną oraz wizualnie i dźwiękowo perfekcyjną. Było może kilka momentów kiedy za bardzo wiało patosem czy trochę za dużo zwrotów akcji, ale to w historii o człowieku-nietoperzu w mieście zbrodni można wybaczyć. Najbardziej nie spodoba mi się druga trylogia z tym chłoptasiem jako Robinem w roli głównej. Mam nadzieje, że Nolan na to nie pójdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
slav007o, ktorej czesci ? Planet human czy planet earth ? Wg. Druga czesc lepsza pod katem wizualnym, pierwsza to taki bardziej dokument pokazujacy swiat z innej perspektywy Planet human jeszcze nie oglądałem, ale jak już się uporam z Planet Earth i Blue Planet napewno przyjdzie i czas na to  Pozdrawiam, SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie znajdę gdzies do sciagniecia film Bez wstydu ktory lecial(leci?) w kinach? Bylem na nim i chcialbym jeszcze raz to z dziewczyną oglądnąć..
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Cabin in the woods 3+/10 gniot jakich mało, połączenie American Pie z Cube'm okraszone dużą ilością zombie. Horroro-komedia skierowana wyłącznie dla fanów gatunku lub miłośników typowo amerykańskich filmów - jakoże na forum mamy kilku takich- śmiało polecam 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
aaa, nota 3 - bo w filmie były 3 śmieszne teksty, a to pół za obsadzenie tej rudej w głównej roli  p.s. przed oglądaniem proponuję wyjąć mózg i włożyć do lodówki dla zrekompensowania coś lepszego Jak w niebie 7/10 Szwedzka, prosta, fajnie zagrana, optymistyczna opowieść o tym co w życiu powinno być istotne.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przed chwilą skończyłem oglądać Kac Wawa, ja pierdziele co za gniot, ale ale! Jak ktoś jeszcze nie widział filmu Sztos 2 to będzie w jeszcze większym szoku bo to jest jeszcze gorsze. Masakraaa 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Ten nowy Bourne warty obejrzenia czy nuda?
Straszna "susza" w zapowiedziach na nadchodzące tygodnie. Remake filmu 'Total Recall' jakoś nie wzbudza zainteresowanie, jedynie ten 'Odwróceni zakochani' wygląda ciekawie a tak to straszą nudą w kinach wieje...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tez bylem mega zawiedziony po obejrzeniu Sztos 2 . Pierwsza czesc mozna ogladac co jakis czas a o tej mozna zapomniec po 1 razie
Fakt w najblizszym czasie nic ciekawego sie nie zapowiada.Bourna na pewno obejrze obojetnie jakie beda zdania na jego temat
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|