|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Rozumiem, że nie wystarczy samo -1.5?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Rozumiem, że nie wystarczy samo -1.5? Chciałem podutchować w oparciu o statystyki, a 365 to trochę mało na taką zabawę.  Gdybyście spotkali takie propozycje będę wdzięczny za forward tu w temacie. 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Poszukuję informacji na temat programów wspomagających typownie.Chodzi mi o programy TotoGol,Toto3001.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
zrob sobie poissona w excellu. plus normalne statsy.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
o co chodzi z tymi programami jak one dzialaja?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wiadomo coś o bonusach dostępnych dla Polaków z okazji EURO2012? (Chodzi mi o bonusy dla starych graczy). Póki co dostałem tylko newsletter z bet-at-home 1600+800...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiadomo coś o bonusach dostępnych dla Polaków z okazji EURO2012? (Chodzi mi o bonusy dla starych graczy). Póki co dostałem tylko newsletter z bet-at-home 1600+800... i tyle wiadomo poki co 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Słabiutko coś taka impreza a tu taka bryndza  W tym tyg pewnie coś się ruszy bo jakoś nie wierzę w taką bierność branży.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
było gdzieś miejsce do tłumaczeń ale nie mogę znaleźć... "Hi, thank you for your registration. Unfortunately we can not approve your account. This might happen due to the following reasons: - scanned document doesn't apply or the data is unreadable; - the data in the document doesn't match the data provided in the registration form; - personal data entered in a wrong manner. Please provide the correct data. You may do this by registering anew." Pomoże ktoś? Ogólny sens chwytam, ale to ostatnie zdanie nie do końca rozumiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziekujemy za rejestracje, niestety nie mozemy zaaprobować twego konta. Moze sie tak dziac z nastepujacych przyczyn: -zeskanowane dokumenty nie sa wlasciwe lub nieczytelne -dane na dokumencie nie pasuje z danymi przedstawionymi podczas rejestracji -dane wpisane w zły sposób Prosze dostarczyc poprawne dane. Mozesz zarejestrowac sie na nowo. Tak na szybko 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem czy dobry temat do takiego posta znalazłem, no ale myślę, że nikt mi łba nie ukręci  sprawa jest dość prosta, ale proszę o wyrozumiałość, ponieważ nigdy wcześniej takiej akcji nie robiłem a chcę się upewnić. Mianowicie: Czy jeśli pójdę sobie do banku ot tak z chęcią wpłaty większej (pojęcie względne) sumy pieniędzy powiedzmy tak 5k PLN i sobie ją za pośrednictwem pani przy okienku wpłacę na swoje konto, to ma się ktoś prawo dopierdzielić o źródło pochodzenia tej kasy? O 500 tysięcy to może i ktoś by zadawał pytania, o 5 tysięcy na pewno nie. Bank się napewno nie dopierdzieli, bo co go to obchodzi. Jest jednak coś takiego jak rejestracja ransakcji podejżanych. Jeśli będzie to jedorazowa akcja to możesz spać spokojnie, jak reguralnie będziesz w gotówce wpłacał po 5000 zł to może to zostać zgłoszone go GIIF jako transakcje podejżane.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam, mialem kiedys konto na forum, ale nie pamietam hasla i nie uzywam juz maila, ktorego wtedy uzywalem. czy jest mozliwosc odzyskania hasla do konta? moj nick: zxraq
p.s. nie wiedzialem w jakim temacie dac zapytanie..
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Są obecnie jakieś promocje od wpłaty u buków? Od betsafe dostałem do 100zł. I szukam wszelkich buków z promocjami z procentem od wpłaty najlepiej 100%/200% od wpłaty? Dzięki z góry 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
200%  jasne
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Są obecnie jakieś promocje od wpłaty u buków? Od betsafe dostałem do 100zł. I szukam wszelkich buków z promocjami z procentem od wpłaty najlepiej 100%/200% od wpłaty? Dzięki z góry  ja Ci moge cos zalatwic z takimi promocjami ale ile zamierzasz tam przegrywac na miesiac? Zamierzam wygrywać. Na Opimpiadę tak jak na Euro się nastawiam. Załatw mi Odezwę się zaraz na gg.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Od pewnego bukmachera ciągle dostaję promocję (4 razy w ciągu ostnich 12 miesiecy) , ale z warunkami dubel i obrót X6, raz się kusiłem i przegrałem, Stąd moja prośba (bo zamierzam napisac prośbę o promocję ale singlową). Proszę o przetłumaczenie tekstu nie dosłownie ale o przekazie mniej więcej takim: początek tekstu: Dziękuję za przesyłane dotychczas oferty bonusowe. Niestety nie mogę skorzystać , ponieważ obstawiam tylko zdarzenia singlowe. Proszę o sprawdzenie czy nie mógłbym otrzymać bonusu od wpłaty, warunki: mecze singlowe zaliczanie do obrotu, łączny obrót może być większy niż proponowany dotychczas (6 razy) teraz może być 10 razy. Koniec tekstu. Nie wiem czy nie proszę za dużo tutaj na forum, ale to ewentualne tłumaczenie może się każdemu kiedyś przydać (bo oferty od bukmacherów są różniaste, a konkurencja ogromna, i nawet bonus 25 % od wpłaty przy sensownych warunkach moze się przydać) Z góry dzięki i pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Orientuje sie ktos czy jak wplace pieniadze przez PaySafeCard/Paypal to pozniej bede mogl normalnie wyplacic pieniadze na konto bankowe? I moze znacie jakiegos buka, ktory ma w ofercie wplaty wlasnie przez PSC lub Paypal?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie korzystam z PSC ale powinno go obslugowac bardzo duzo bukmacherow.Co do Paypal to wplaty z Polski chyba juz sa wszedzie zablokowane .Co innego z UK czy innych krajow. Pierwszy z brzegu William Hill [ serve.williamhill.com] czy tez 888.com [ promo.888.com] co widac  edit A juz sobie przypomnialem kto obsluguje Paypal dla Polakow .Jest to Mybet [ media.mybet.com] ,ale nowego konta nie zalozysz.Tylko na starych Polacy moga grac
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|