|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Ja go nie usuwalem ,ale Ci odpowiem Jesli temat zniknal to znaczy,ze ma go tu nie byc . Pewnie chodzi o to ,ze nie maja licencji EU Gdyby wysylac PW przy kazdej usunietej wiadomosci to chyba nic innego bysmy tu nie robili 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
A to nie prościej byłoby jednak napisać to w temacie i go zostawić? Nikt by na przyszłośc nie zadawal głupich pytań.. i roboty by nieco ubyło  No ale rozumiem.. rozumiem.. zasady.. dzięki w każdym badź razie.. -  no aż prosi się napisać.. za fatygę.. ale nie chcę, żeby wypadło uszczypliwie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam Panów! Obstawiłem wczoraj mecz piłki nożnej Ferreira-Estoril, który to została w drugiej połowie przerwany i ofocjalnie odwołany. Zagrałem w pierwszej połowie over 0,5 bramki-było 0-0. Czy w przypadku odwołania meczu należy mi się zwrot za ten zakład?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przejrzyj regulamin firmy w której grałeś, ale zapewne będzie zwrot.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grałem w comeon, nie dostałem zwrotu i tak się właśnie zastanawiam czy mam to reklamować...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry, chyba że zagrałeś 1 poł. over 0.5.
Wtedy przegrałeś.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dzisiaj bodajże dokończenie spotkania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jesli bralbym zaswidczenia o wygranych z bukow naziemnych to US dowie sie o tym ? Czy buki robia jakies kopie tych zaswiadczen i wysylaja do US , badz US moze poprosic o te kopie jesli bedzie mial takie widzimisie ? Nie dowie się US ,chyba że masz z nimi na pieńku w związku z inną sprawą. Buki nie wysyłają nic do US ,trzymają kopie 5 lat. US może poprosić o kopie jeśli jak już kolega pisał kupisz sobie merca to zapyta się skąd miałeś na niego.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Kiedyś był taki mit (choć pewnie było w tym trochę prawdy), że jeśli wygrasz w totka kilka baniek to mógłbyś nawet więcej skasować w gotówce w zamian za kupon.  Natomiast w Stanach była odwrotna sytuacja od powyższej dotyczącej zaświadczenia od buka. W necie można przeczytać porady jak to ludzie zbierają z podłogi przegrane, porzucone kupony aby sobie "zbilansować" te trafione gdyż inaczej muszą płacić podatek dochodowy od zysków. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mam taki problem
zamierzam wyplacic pieniadze na konto bankowe , mam konto w kredyt banku ,ale ten bank zostal przejety przez bz wbk , chociaz dalej sa placowki kredyt banku (ale jak raz wplacalem pieniadze w placowce kredyt banku na swoje konto to na potwierdzeniu wplaty mam pieczatki bz wbk)
Aby wyplacic na konto bankowe musze podac kod swift/iban,kod banku
1. To musze podac kod swift z KB czy bz wbk ? (a moze nie ma juz czegos takiego jak swift z KB a po prostu to co znalazlem w necie jest juz nieaktualne ? )
|
|
|
|
|
|
|
1. To musze podac kod swift z KB czy bz wbk ? Nie ma nic prostszego niż przejście się do oddziału i poproszenie o aktualny kod SWIFT. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ma ktos jakis wykaz bukow z waluta pln ?
chodzi mi o takie mniej znane buki a nie takie jak pinnacle czy bet365
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
ma ktos jakis wykaz bukow z waluta pln ?
chodzi mi o takie mniej znane buki a nie takie jak pinnacle czy bet365 http://www.top100bookmakers.com/currencies/pln.php
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedyś był taki mit (choć pewnie było w tym trochę prawdy), że jeśli wygrasz w totka kilka baniek to mógłbyś nawet więcej skasować w gotówce w zamian za kupon.  Natomiast w Stanach była odwrotna sytuacja od powyższej dotyczącej zaświadczenia od buka. W necie można przeczytać porady jak to ludzie zbierają z podłogi przegrane, porzucone kupony aby sobie "zbilansować" te trafione gdyż inaczej muszą płacić podatek dochodowy od zysków.  Conrad to nie jest mit. To prawda. Komu może zależeć na takim kuponie? Chyba jasne. Do czego? Pralnia. Były takie przypadki w Polsce
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, może sie nie oberwie...
Mam konto w PKO BP, w weekendy obsługują wpłaty? Chcę wiedzieć czy jeśli jutro pójdę sobie wpłacić w oddziale kwotę X to zostanie ona zaksięgowana na moim koncie w ten sam dzień a w zasadzie po chwili tak jak to ma miejsce od poniedziałku do piątku, wie ktoś?
Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy w dobrym temacie piszę, może sie nie oberwie...
Mam konto w PKO BP, w weekendy obsługują wpłaty? Chcę wiedzieć czy jeśli jutro pójdę sobie wpłacić w oddziale kwotę X to zostanie ona zaksięgowana na moim koncie w ten sam dzień a w zasadzie po chwili tak jak to ma miejsce od poniedziałku do piątku, wie ktoś?
Z góry dzięki za odpowiedź. jedno pytanie gdzie pko bp ma oddział który pracuje w sobote? jeżli jest czynny kasę będzie miał od razu na koncie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam pytanie czy wplaty i wyplaty na konto polskie kartą Visa na bet365 jest bezpieczne z punktu widzenia prawa polskiego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki jest klon Jettbulla? Dzieki
|
|