a czemu sobie nie kupia takiego Di Natale do ataku rozumiem ze on juz swoje lata ma ale od lat rowna forme prezentuje ok tych 20 bramek na sezon zdobywa i patrzac na tych zawodnikow w ataku Milanu Interu czy Juve to mysle ze w kazdym z nich mial by 1 miejsce w skladzie ... ktos to jest mi w stanie wytlumaczyc ?
Oczywiście, że jesteśmy w stanie to wytłumaczyć.
Di Natale dostawał przez lata mnóstwo propozycji przejścia i do Juve i do Interu i do Milanu. Wszystkie je odrzucał. On po prostu nie chcę z Udinese odchodzić, jest przywiązany do swojego klubu i kasą go nikt nie skusi.
aaa to bardzo ladnie z jego strony dobrze ze sa tacy pilkarze co nie leca na kase dzieki za odp
Milan dzisiaj załatwił Nianga, Bojana, mają jeszcze złożyć ofertę za Bendtnera. Wypadł im Robinho na 3-4 tygodnie, łatają te dziury jak mogą. Problem w tym, że słabymi nićmi
Julio pożegnał się z Interem, jego nowym klubem będzie QPR. Pożegnanie jakie sprawił mu Inter nie należy do miłych, szkoda, że tak się stało.
Dzięki Julio za wszystko Najlepszy bramkach w mojej historii, który bronił barw Interu
Ponieważ nikt za bardzo nie był w stanie wpaść na pomysł by ten człowiek mógł pożegnać się z kibicami Interu, sam zawodnik zapytał prezesa czy może przed spotkaniem pożegnać kibiców i obecnych zawodników Interu.
W zasadzie to dzisiaj nic ciekawego się nie wydarzyło, Bendtner w Juve, Maicon w City, Gilardino w Genoi, Toni w Violi. To chyba najciekawsze transfery
Julio pożegnał się z Interem, jego nowym klubem będzie QPR. Pożegnanie jakie sprawił mu Inter nie należy do miłych, szkoda, że tak się stało.
Dzięki Julio za wszystko Najlepszy bramkach w mojej historii, który bronił barw Interu
Ponieważ nikt za bardzo nie był w stanie wpaść na pomysł by ten człowiek mógł pożegnać się z kibicami Interu, sam zawodnik zapytał prezesa czy może przed spotkaniem pożegnać kibiców i obecnych zawodników Interu.
Szkoda
No właśnie - wstyd, że w taki sposób Julio opuścił Inter. Podobnie jak było z Alexem w Juve.
Przyłącze się Jose do Twoich słów - w mojej ocenie również najlepszy golkiper odkąd kibicuję Interowi (a to jest od małego gówniarza). Długo chyba nie będziemy mieli kogoś takiego w bramce.
Odkąd Canal+ zrezygnował z Serie A i nie przedłużył umowy na transmisję tych rozgrywek, kibice w Polsce zastanawiają się co tydzień gdzie i w jaki sposób obejrzeć mecze swoich drużyn. Według nieoficjalnych informacji, już niedługo mecze ligi włoskiej pokazywać będzie stacja nSport.
Wczoraj podczas studia pomeczowego Polska - Mołdawia, dziennikarz kanału nSport Grzegorz Kalinowski zdradził iż Serie A będzie transmitowane w kanale nSport.
Aktualnie nie ma oficjalnego komunikatu ze strony koncernu ITI w tej sprawie.
Debiut ligi włoskiej w nSport - plan transmisji: Sobota (15 września): - godz. 20:40: AC Milan - Atalanta Bergamo (komentują: Grzegorz Kalinowski i Maciej Terlecki) Niedziela (16 września): - godz. 20:00: studio przed meczem - godz. 20:40: FC Torino - Inter Mediolan (komentują: Bartosz Gleń i Wojciech Jagoda)