|
|
addict
|
|
addict
Takie returny i nawet pkt nie zdobył.Już na golfa może sie przerzucić bo widać że ma niezłe umięjętności.Za głupi jest żeby coś ugrać.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dzisiaj nawet Przysiężny by Kavcicia pojechał. Co się dzieje z meczem Gaske-Raonić ? Kursy na tego drugiego od godziny mocno rosna , są już na poziomie 2,05 a wcześniej były na poziomie 1,65 ... Nic loteria czy Raonic wygra po tb i raz połamie Francuza czy w drugą strone.Jak dużo osób zagra Raonicia to mogą odwracać kursy i jeszcze więcej na tym zarabiają.Nigdy na tym nie tracą. no chyba nie chcesz mi powiedziec ze to buki same sobie odwracaja kursy i to tak mocno ... bez komentarza A co ty myślałeś gdzie ty żyjesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STOSUR 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A co ty myślałeś gdzie ty żyjesz.  lubie jak osoby nie znajace tematu pisza bzdury swiecie przekonane o swojej racji wiesz na czym polega prawo popytu i podazy ?ludzie cos duzo kupuja to cena rosnie , jak na towar nie ma chetnych to cena spada ...to samo dotyczy kursow - jak ludzie stawiaja zbyt duzo na jedna strone to buki obnizaja kurs a jednoczesnie podnosza kurs na druga opcje aby zachecic graczy do gry na drugiego zawodnika i w miare rownomiernie przyjac gotowke na obie strony zakladu i jesli kurs rosnie na raonicia to oznacza to ,ze ludzie graja na gaske - i ja sie pytam co takiego sie stalo ,ze tak mocno go graja...nie plec bzdur ,ze buki bawia sie w jakies celowe podbijanie kursu , na jakim ty swiecie zyjesz ? ja nie mam pojecia o szydelkowaniu to sie nie wypowiadam , polecam obie to samo odnosnie bukmacherki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co ty myślałeś gdzie ty żyjesz.  lubie jak osoby nie znajace tematu pisza bzdury swiecie przekonane o swojej racji wiesz na czym polega prawo popytu i podazy ?ludzie cos duzo kupuja to cena rosnie , jak na towar nie ma chetnych to cena spada ...to samo dotyczy kursow - jak ludzie stawiaja zbyt duzo na jedna strone to buki obnizaja kurs a jednoczesnie podnosza kurs na druga opcje aby zachecic graczy do gry na drugiego zawodnika i w miare rownomiernie przyjac gotowke na obie strony zakladu i jesli kurs rosnie na raonicia to oznacza to ,ze ludzie graja na gaske - i ja sie pytam co takiego sie stalo ,ze tak mocno go graja...nie plec bzdur ,ze buki bawia sie w jakies celowe podbijanie kursu , na jakim ty swiecie zyjesz ? ja nie mam pojecia o szydelkowaniu to sie nie wypowiadam , polecam obie to samo odnosnie bukmacherki Głupi się urodziłeś...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur gra o przetrwanie moich pieniędzy, a obok ktoś wyje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i na chuj łamałaś, jak teraz nie umiesz serwować.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A co ty myślałeś gdzie ty żyjesz.  lubie jak osoby nie znajace tematu pisza bzdury swiecie przekonane o swojej racji wiesz na czym polega prawo popytu i podazy ?ludzie cos duzo kupuja to cena rosnie , jak na towar nie ma chetnych to cena spada ...to samo dotyczy kursow - jak ludzie stawiaja zbyt duzo na jedna strone to buki obnizaja kurs a jednoczesnie podnosza kurs na druga opcje aby zachecic graczy do gry na drugiego zawodnika i w miare rownomiernie przyjac gotowke na obie strony zakladu i jesli kurs rosnie na raonicia to oznacza to ,ze ludzie graja na gaske - i ja sie pytam co takiego sie stalo ,ze tak mocno go graja...nie plec bzdur ,ze buki bawia sie w jakies celowe podbijanie kursu , na jakim ty swiecie zyjesz ? ja nie mam pojecia o szydelkowaniu to sie nie wypowiadam , polecam obie to samo odnosnie bukmacherki Głupi się urodziłeś... dlatego ,ze pisze o (prostych ) rzeczach,ktorych niestety nie potrafisz zrozumiec ?  mowia ,ze najlepsza obrona jest atak wiec jak samemu jest sie totalnym glabem i debilem nie majacym zielonego pojecia o temacie to trzeba madrzejszych od siebie nazywac glupkami pozdro fachowcu od zakladow
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co ty myślałeś gdzie ty żyjesz.  lubie jak osoby nie znajace tematu pisza bzdury swiecie przekonane o swojej racji wiesz na czym polega prawo popytu i podazy ?ludzie cos duzo kupuja to cena rosnie , jak na towar nie ma chetnych to cena spada ...to samo dotyczy kursow - jak ludzie stawiaja zbyt duzo na jedna strone to buki obnizaja kurs a jednoczesnie podnosza kurs na druga opcje aby zachecic graczy do gry na drugiego zawodnika i w miare rownomiernie przyjac gotowke na obie strony zakladu i jesli kurs rosnie na raonicia to oznacza to ,ze ludzie graja na gaske - i ja sie pytam co takiego sie stalo ,ze tak mocno go graja...nie plec bzdur ,ze buki bawia sie w jakies celowe podbijanie kursu , na jakim ty swiecie zyjesz ? ja nie mam pojecia o szydelkowaniu to sie nie wypowiadam , polecam obie to samo odnosnie bukmacherki Głupi się urodziłeś... dlatego ,ze pisze o (prostych ) rzeczach,ktorych niestety nie potrafisz zrozumiec ?  mowia ,ze najlepsza obrona jest atak wiec jak samemu jest sie totalnym glabem i debilem nie majacym zielonego pojecia o temacie to trzeba madrzejszych od siebie nazywac glupkami pozdro fachowcu od zakladow Sprowadziłeś mnie do swojego poziomu śmieciu i pokonałeś doświadczeniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anabel z 4:0 na 4:3 ;/ Ogarnij!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur 3 podwójne, do tego z 5 dramatycznych UE i wygrała gema, 6 zawodniczka w rankingu, ale to WTA zeszło na psy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nando koksuje nie ma lipy! Masa idzie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sprowadziłeś mnie do swojego poziomu śmieciu i pokonałeś doświadczeniem. nie placz ,ze peffka nie weszla , nie moja wina  frajerze , pierwszy mnie obrazasz a piszesz ,ze ja cie sprowadzilem do swojego poziomu - bredzisz gorzej dod smudy , z przykroscia stwierdzam ,ze jestes najwiekszym glabem jakiego tutaj spotkalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anabel z 4:0 na 4:3 ;/ Ogarnij! ja pierdziele zaraz 4:4 Nie wytrzymam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sprowadziłeś mnie do swojego poziomu śmieciu i pokonałeś doświadczeniem. nie placz ,ze peffka nie weszla , nie moja wina  frajerze , pierwszy mnie obrazasz a piszesz ,ze ja cie sprowadzilem do swojego poziomu - bredzisz gorzej dod smudy , z przykroscia stwierdzam ,ze jestes najwiekszym glabem jakiego tutaj spotkalem Dla ciebie już nie ma ratunku frajerze w dupe jebany przez stado murzynów.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Miała 2 bp i zaraz po gemie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=RaJ2005]Anabel z 4:0 na 4:3 ;/ Ogarnij! i po 4  ja pierdole 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
[quote=RaJ2005]Anabel z 4:0 na 4:3 ;/ Ogarnij! i po 4  ja pierdole  Ostatnio Stosur z Halep z 1-5* (pozniej 4-5 *0-40) wyciągnęła seta.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|