|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Coś chyba im się sypie Najpierw nie mogłem się zalogować a jak mi się w końcu udało to widzę że zakłady z nocy wciąż mam nierozliczone...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może się to wydać śmieszne dla niektórych starych wyjadaczy,ale tak to jest jak bukmacherkę traktuje się jako hobby ( nawet czasem trochę drogie). Przejdę od razu do prośby o wyjaśnienie czegoś co mnie zainteresowało. W Betfair zagrałem do tej pory tylko 1 raz.Wygrałem,dobra 100 kilka EUR wypłacili po zweryfikowaniu i po sprawie
Niedawno polowałem na zakład na czerwoną kartkę w meczu Copa Sudamericana.Kurs na to,że wygra był 2,20. Zauważyłem,że klikając na strzałki mogę spowodować wzrost tego kursu np: do 2,55,wpisać stawkę i zatwierdzić zakład.
Nie chcę zawracać mocno dupy,ale może mi ktoś dosłownie w kilku słowach napisać o co tu chodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurs możesz sobie wpisać nawet 1000 ale jeśli nikt Ci takowego nie kupi to będzie sobie wisiał i czekał w kolejce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o.k dzięki dragon,czyli na tym polega mniej więcej ta sławetna giełda zakładów.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK...  Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali...
|
|
|
|
|
|
|
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK...  Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali... pytałem bo kilka stron wcześniej pisałem, że mam takie same problemy przerzuciłem się na Betfair Rapid i problemy znikły od bodajże tygodnia zdarza Mi się grać na starej stronie ( sprawdzam jak śmiga ) i o dziwo też nie ma problemów........jeśli chodzi o Beta to dla Mnie ta wersja jest nie do przyjecia 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy i Wam tak muli, i pomimo że zakład został przyjęty, to długo wczytuje się lista przyjętych? pytasz o wersje Beta czy "starą" ? Własnie obie... Już przywykłem do beta, ale i stara nie jest OK...  Niby zakład przyjęty, bet na laya spada o trzy ticki, a tu ni chu... "Trwa wczytywanie listy". Myślałem że to wina FeedDemona, jakiś procesów na kompie, ale po formacie nic się nie zmieniło... Jakby mnie celowo blokowali... pytałem bo kilka stron wcześniej pisałem, że mam takie same problemy przerzuciłem się na Betfair Rapid i problemy znikły od bodajże tygodnia zdarza Mi się grać na starej stronie ( sprawdzam jak śmiga ) i o dziwo też nie ma problemów........jeśli chodzi o Beta to dla Mnie ta wersja jest nie do przyjecia  Czyli download i logowanie z poziomu aplikacji... Żadnych terms & conditions? Dodatkowe opłaty za użytkowanie aplikacji Betfair? Jedna mała gwiazdka jest... że zachowują sobie prawo do wprowadzenia opłat za korzystanie z aplikacji. Dziwne mam refleksje, że już mało PC, opłaty za wpłaty prepaidami, użytkowanie ich softu, to jeszcze zabicie płynnego klasycznego trejdu. Tylko czekać szyfrowania greena na stronie bez nakładek.  Tylko czemu ma to służyć, bo chyba już nie monopolizacji giełd, a raczej rozproszeniu klienteli... Miałeś jakieś info na maila odnośnie rejestracji produktu czy coś takiego, żeby potem nie zabiło jeszcze 20% od zysków. 
|
|
|
|
|
|
|
Mejla zadnego Oplat brak Jest jak na razie dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 frajerzy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurwa w najlepszym momencie oczywiście się wysypują
|
|
|
|
|
|
|
zjeby kurwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co tam, nie działa strona czy co?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie działała między 17 a 18.
Nawet dzwoniąc do nich nie dało się wycofać/postawić zakładu.
Wszystko im padło.
Mi ostatecznie szczęśliwie udało się uniknąć strat, ale współczuję tym, którzy zostali z otwartymi zdarzeniami, a wyniki tychże potoczyły się nie po ich myśli...
|
|
|
|
|
|
|
To, że kwale US OPEN nie są in-play pal diabli Ale kretyni ustawili start wszystkich spotkań na 17.00 CET i kurwa wszystkie są SUSPENDED 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
świetnie przygotowanie do sezonu, gdy są największe obroty  , u mnie pało 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale mi podnieśli ciśnienie...
Zagrałem zakład: Lekkoatletyka, mityng w Birmingham, 400m pł kobiet, SPENCER Kaliese WIN
Jamajka na bieżni wygrała, podano ją tez jako zwyciężczynię na grafice tuż po biegu, w międzyczasie rynek na BF zawieszono tak jak sie to robi tuż po zakonczeniu każdego zdarzenia i czekałem na dopisanie wygranej do mojego konta... Ale niestety w TV po ok 5 min. jeszcze raz pokazano grafikę wyników i tu Jamajka była na ostatnim miejscu po dyskwalifikacji za prawdopodobne przekroczenie toru...I na moje nieszczęście w tym momencie BF rozliczył rynek z niekorzystnym dla mnie roztrzygnięciem...Po ok 10 min jeszcze raz ukazała sie grafika gdzie...Przywrócono Jamajce wygraną. Niestety korekty do rozliczenia rynku nie zrobili i zamiast wygranej jestem w plecy... Nie była to duża kwota, ale chyba nikt nie lubi przegrywać w takich okolicznościach
Jeśli do jutra nie rozliczą poprawnie spróbuje do nich napisac chociaz z moim angielskim trudno mi będzie coś wyegzekwować;)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale mi podnieśli ciśnienie...
Zagrałem zakład: Lekkoatletyka, mityng w Birmingham, 400m pł kobiet, SPENCER Kaliese WIN
Jamajka na bieżni wygrała, podano ją tez jako zwyciężczynię na grafice tuż po biegu, w międzyczasie rynek na BF zawieszono tak jak sie to robi tuż po zakonczeniu każdego zdarzenia i czekałem na dopisanie wygranej do mojego konta... Ale niestety w TV po ok 5 min. jeszcze raz pokazano grafikę wyników i tu Jamajka była na ostatnim miejscu po dyskwalifikacji za prawdopodobne przekroczenie toru...I na moje nieszczęście w tym momencie BF rozliczył rynek z niekorzystnym dla mnie roztrzygnięciem...Po ok 10 min jeszcze raz ukazała sie grafika gdzie...Przywrócono Jamajce wygraną. Niestety korekty do rozliczenia rynku nie zrobili i zamiast wygranej jestem w plecy... Nie była to duża kwota, ale chyba nikt nie lubi przegrywać w takich okolicznościach
Jeśli do jutra nie rozliczą poprawnie spróbuje do nich napisac chociaz z moim angielskim trudno mi będzie coś wyegzekwować;) Po prawie 2 godz, parę minut po moim poście poprawiono błąd...Czytają to forum?;)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|