|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.... Szukam buka z dobrym livebetem tylko, żeby nie było limitowania po 2-3 zakładach .... Żeby można było zagrać za 200-300 euro powiedzmy... Odpada: bet365, bwin, unibet, comeon, betsson, betsafe, vbet, bwinner365, noxwin, bet-at-home (itp. o których zapomniałem a już nie pogram tam  ) Czekam na jakieś dobre podpowiedzi....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.... Szukam buka z dobrym livebetem tylko, żeby nie było limitowania po 2-3 zakładach .... Żeby można było zagrać za 200-300 euro powiedzmy... Odpada: be.t365, b.win, uni.bet, co.meon, b.etsson, be.tsafe, vb.et, bw.inner365, no.xwin, b.et-at-home (itp. o których zapomniałem a już nie pogram tam  ) Czekam na jakieś dobre podpowiedzi....
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
W SBO [ affiliatesmedia.sbobet.com] nie dostaniesz limitu.Live nie ma tylu zdarzen co najlepsi(bet365) ale da sie pograc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki, popróbujemy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukam buka, który szybko wypłaca na konta bankowe
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szukam buka, który szybko wypłaca na konta bankowe polecam Comeon [ ads.comeon.com]! czasem nawet pieniądze są już na koncie po 2-3 godzinach od złożenia dyspozycji wypłaty. Poza tym ogólnie bardzo dobry i ciekawy buk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
szukam buka, który szybko wypłaca na konta bankowe polecam Comeon [ ads.comeon.com]! czasem nawet pieniądze są już na koncie po 2-3 godzinach od złożenia dyspozycji wypłaty. Poza tym ogólnie bardzo dobry i ciekawy buk  zapomnailes napisac ,ze w tym buku to norma ze nie mozna wejsc na strone bo sie muli.... ja dzisiaj nie moge dobic sie juz od 2 h!! irytujace, ODRADZAM
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szukam buka, który szybko wypłaca na konta bankowe polecam Comeon [ ads.comeon.com]! czasem nawet pieniądze są już na koncie po 2-3 godzinach od złożenia dyspozycji wypłaty. Poza tym ogólnie bardzo dobry i ciekawy buk  zapomnailes napisac ,ze w tym buku to norma ze nie mozna wejsc na strone bo sie muli.... ja dzisiaj nie moge dobic sie juz od 2 h!! irytujace, ODRADZAM zmień neostardę na coś innego...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem co wy chcecie od neostrady.Ja mam już ją ponad 10 lat i do tej pory żadnych poważniejszych problemów.Oczywiście jakieś drobiazgi techniczne się zdarzały. Raz nawalił mi tylko livebox.Jeszcze w tym samym dniu 4 godziny po zgłoszeniu awarii przyjechał gość z serwisu i wymienił urządzenie bez zbędnej biurokracji. Maja bardzo dobrą pomoc techniczną na infolinii. Wracając do tematu to też wypłacałem z ComeOn [ ads.comeon.com] na konto bankowe we wrześniu.Wypłatę zleciłem w środę wieczorem,w czwartek po południu ostatnią sesją po 17.00 miałem kasę zaksięgowana w Meritum Banku.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja osobiście nie lubie grać po necie. Obstawianie w punkcie ma jednak swój klimat! Od kiedy znów działa Toto-Mix jestem wniebowzięty :) Najlepszy naziemny bukmacher!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiście nie lubie grać po necie. Obstawianie w punkcie ma jednak swój klimat! Od kiedy znów działa Toto-Mix jestem wniebowzięty  Najlepszy naziemny bukmacher! Ile ci dali za ten wpis?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja osobiście nie lubie grać po necie. Obstawianie w punkcie ma jednak swój klimat! Od kiedy znów działa Toto-Mix jestem wniebowzięty  Najlepszy naziemny bukmacher! Ile ci dali za ten wpis?  ....pytanko wiem ze nie do tego dzialu ale zalezy mi na szybkiej i wiarygodnej informacji...ile idzie przelew z expekta na konto bankowe.....napisali mi kuzwa ze do 10 dni roboczych.....prawda to?.....poda ktos jakas realny i wiarygodny termin??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
24-48h nie wliczajac weekendow.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nic mi nie musieli dawać! Wystarczy, że wczorajsz pierszy kupon w życiu wszedł!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nic mi nie musieli dawać! Wystarczy, że wczorajsz pierszy kupon w życiu wszedł! od ilu lat pierwszy kupon ?.... dzieki za info ssaczu
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jestem początkującym graczem i dopiero uczę się obstawiać. Zawsze byłem przeciwnikiem hazazdrdu, ale postanowiłem dla zabawy trochę pograć i udało się :)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jestem początkującym graczem i dopiero uczę się obstawiać. Zawsze byłem przeciwnikiem hazazdrdu, ale postanowiłem dla zabawy trochę pograć i udało się  co sie udalo?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jestem początkującym graczem i dopiero uczę się obstawiać. Zawsze byłem przeciwnikiem hazazdrdu, ale postanowiłem dla zabawy trochę pograć i udało się  co sie udalo? udało mu się zagrać, to wyczyn, bo mi tam rzadko się to udaje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem początkującym graczem i dopiero uczę się obstawiać. Zawsze byłem przeciwnikiem hazazdrdu, ale postanowiłem dla zabawy trochę pograć i udało się  co sie udalo? udało mu się zagrać, to wyczyn, bo mi tam rzadko się to udaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem początkującym graczem i dopiero uczę się obstawiać. Zawsze byłem przeciwnikiem hazazdrdu, ale postanowiłem dla zabawy trochę pograć i udało się  co sie udalo? udało mu się zagrać, to wyczyn, bo mi tam rzadko się to udaje  zarac jak ale odebrac wygrana to jest dopiero cyrk 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|