|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Perły zwykłe pils i export czasem zdąża się jakieś dziwne, ale to tak jak każde piwa, lub być może nie mamy smaka pić a pijemy.Po zimie dużo różnego rodzaju piw było jak siórek, dużo piw było zamarznięta na tych mrozach i ponownie odmrożona i sprzedawana w sklepach, sam takie wiadomości mi potwierdził znajomy pracujący na magazynie, kto wie może i do dziś są takie piwa ze stycznia w sklepach pomieszane ze świeżymi.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
jak smakuje Wam w tej chwili lany Żywiec? Całkowity szit, czy np. nad morzem macie niezły smak?
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Ta Perła Summer jest w ogóle świetna, najlepsza z tych wszystkich owocowych piw bo nie jest taka słodka.
Do tego wielka niespodzianka jak się spojrzy na skład. Po raz pierwszy widzę w Polsce stosowanie świetnego, przyszłościowego (już niektórzy nazywają go ostatnim gwoździem do trumny branży cukrowej),naturalnego i niekalorycznego słodzika: stewia.
Zapamiętajcie tę nazwę bo będzie coraz głośniej o tym. Branża cukrowa robiła wszystko co może by to zablokować (dlatego, że to naturalne - czyli ma szansę wywalić stosowanie cukru w wielu produktach), ale już w USA i UE jest to dopuszczone (dopiero od listopada czy grudnia choć w Japonii stosowane jest od lat czy dekad!) i lobby cukrowe zostało wreszcie przełamane. muszę się zgodzić zdecydowanie Konradzie
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Fortuna miodowa wczoraj wpadla. Bardzo dobra, ale wiśniowej nie przebiła.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grolsch mi wchodzi to piwko jak Mojżesz w Morze Czerwone 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Perła Summer - jeśli chodzi o radlerki pije na pysk pod każdym względem konkurencję 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
*bije, nie pije 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
[ Linked Image] Jak dla mnie obecnie nr 1 z polskich piw pszenicznych. ta sama klasa to swietne znane zagraniczne pozycje typy Paulaner czy Erdinger. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fortuna miodowa wczoraj wpadla. Bardzo dobra, ale wiśniowej nie przebiła. Niezła. Piłem już kilka razy. Chociaż w weekend przegrała pojedynek, oczywiście z Ciechanem Miodowym. Jednak Fortunę łatwiej znaleźć, jest w moim sklepiku więc nie mam łatwiejszy dostęp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Jak dla mnie obecnie nr 1 z polskich piw pszenicznych. ta sama klasa to swietne znane zagraniczne pozycje typy Paulaner czy Erdinger.  paulaner = ochydne piwo bleee
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moje top3 wakacji to: zywe wisnia w piwie fortuna wisniowa
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Piwo Miodne [Browar Kormoran] Szczerze? W ogóle mi nie podeszło, więcej nie kupię.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mackowe Piwo Miodne co sadzicie? Ja wlasnie je pije 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi ostatnio posmakowało z tych naszych sklepowych okocim zielony i tylko to żłopie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
mi ostatnio posmakowało z tych naszych sklepowych okocim zielony i tylko to żłopie. Też kupuję, z tych dużych browarów to tylko Okocim nadal ma klasowy produkt.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] zdecydowanie mój hit tego lata, Perła Summer dla kogoś kto ma łeb na karku bije wszelaką konkurencję piw smakowaych i radlerów  małe porównanie Perła Summer - Lech Shandy: 1. procenty 5 % - 2,6 % 2. pojemnosc puszka 0,5 l - 0,44 l 3. stewia - syrop cukrowy 4. cena puszka 3zł - 3,20zł 5. zawartość piwa 80% - 50% przy okazji dodam że od września w telewizji ma ruszyć kampania reklamowa Perły. browar i tak bije obecnie rekordy wzrostów sprzedaży w skali ogólnopolskiej, z tego co słyszałem ok.150-200% wzrostu rok do roku ma browar. Summer jest pyszny, taki jak powinien być - kwaskowy intensywny, wypicie 1-2 u mnie w pełni gasi pragnienie  a i dla wszystkich fanów Perełki spodziewajcie sie na zimę wersji Winter, może coś w stylu malinowo-cynamonowym?  oprócz Summera - a chyba nie pisaliście to pijam Perłe Niepasteryzowaną, o wiele delikatniejsza, mniej gazowana niż Export i Chmielowa, rozpływa się w ustach, na impreze jakąś the best, nic nie gazuje w żołądku, na drugi dzien bez kaca  polecam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Jak dla mnie obecnie nr 1 z polskich piw pszenicznych. ta sama klasa to swietne znane zagraniczne pozycje typy Paulaner czy Erdinger.  Cornelius Pszeniczny > Pszeniczniak >>>>>>>> Paulaner 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podzielam Twoja opinię i zdecydowanie polecam.Mimo tego iż rzadko pijam tego typu piwa ,w upalne dni czasami zdarzy się Perła Summer.Z pszenicznych polecam: Paulaner Hefe-Weissbier Dunkel - miodzio 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jeśli chodzi o pszeniczniaki to wiadomo, że Paulaner bije nasze na łeb, ale co będziemy tu reklamować produkt zaborcy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mackowe Piwo Miodne co sadzicie? Ja wlasnie je pije  Jak dla mnie nic specjalnego - jakies takie mdłe...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|