|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakich godzinach złapie kogoś na live chat? angielski jest chyba dostapny bardzo czesto. musisz zmienic jezyk strony przed tym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplacilem 2 godziny temu karta pieniadze, z konta bankowego pobralo a na koncie w unibecie pusto, ktos wie czemu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki tam do nich mail jest? Pisze z komorki i mi tego nie wyswietla
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ile osób oprócz mnie nie moze zalogowac sie na strone od kilku dni (ja od 14.08). Zmiana strony, problemy, -jasne ale ponad tydzień to gruba przesada.Pisanie do nich to strata czasu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tez mam ten problem. Wyslalem maila, odpisali, ze przekazali sprawe do wydzialu technicznego i tyle. Od kilku dni brak odpowiedzi i brak mozliwosci logowania.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wczoraj sie logowalem, teraz nie moge. Moze jakas awaria.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Tez mam ten problem. Wyslalem maila, odpisali, ze przekazali sprawe do wydzialu technicznego i tyle. Od kilku dni brak odpowiedzi i brak mozliwosci logowania. U mnie podobnie A jak wczoraj 2 razy wszedłem na angielski czat to od razu przekierowują na polski. Tylko jest mały problem - polski czat jest niedostępny 24 godziny na dobę 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u mnie juz ok zalogowałem sie po 8 dniach. Jakies zadoscuczynienie w postaci bonusa by sie przydało za tyle dni. ale chyba nic z tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też cały czas nie moge sie zalogowac  Dałem sobie juz spokoj.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na moje oko liczba błedów jest za duża, nawet biorąc pod uwagę skalę zmian.
Inne kraje nie dostały nawet info o planowanych zmianach, a my dostalismy z wyprzedzeniem 1,5 miesięcznym. Z tego mozna wnioskować o ich niepewności co do zmian i że sami nie wiedzą, czy lub kiedy zmiany na innych rynkach wprowadzą.
Akurat trafiło na nas, ale cóż, widac jesteśmy optymalnym rynkiem do testów.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
PROBLEM Z Unibet
Witam kilkanascie tygodni temu otrzymalem od Unibet bonus na zaklady . Procedura oczywiscie standardowa nalezalo zrobic odpowiedni obrot . Tak po 2 miesiacach w polowie lipca postanowilem sprawdzic jaka kwota zostala mi do obrotu i do kiedy ma byc to zrobione . Udalo mi sie zlapac konsultanta przez chat . Pani poinformowala mnie ile jeszcze zostalo do obrotu , zadalem rowniez pytanie do kiedy mam zrobic obrot zeby nie przepadl . Otrzymalem odpowiedz ze nie ma terminu do kiedy ma obrocic bonusem . Pomyslalem ok skoro tak zapisalem sobie jaka mam kwote do obrotu i bez pospiechu gralem rekreacyjnie niewielkie stawki . Pod koniec lipca udalem sie na wakacje po powrocie wchodze na swoje konto a tam niespodzianka nie ma zadnych srodkow . Ponownie udalo mi sie skontaktowac z konsultatem i opisalem cala sprawe . Dostalem odpowiedz ze to nie mozliwe ze napewno zostalem o wszystkim poinformowany i o terminie do kiedy ma byc wyrobiony bonus . Zapytalem czy rozmowy z obsluga klienta sa rejstrowane otrzymalem odpowiedz ze nie . Troche mi sie nie chce wierzyc ze nie ma zadnej historii rozmow. Mial ktos z Was podobne sceny z Unibet .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla nich to nieistotna "makulatura" Supreme. Jak info jest istotne to warto sobie wysłac kopie rozmowy na maila, ewentualnie zrobić screenshot. No ale teraz to musztarda po obiedzie 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W sumie dlatego napisalem tego posta zeby wszyscy wplacajacy na Unibecie jak o cos pytaja lepiej kopiowali tresc rozmow z obsługa klienta lub robili screenshota bo pozniej wychodza takie kwiatki .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłacał ktoś już od nich na konto bankowe po tych zmianach ? Nadal tak szybko wypłacają czy się to wydłużyło ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata zlecona kolo 10 o 14:40 mail ze kasa podjeta z konta wiec nic sie z wyplatami nie zmienilo  no i na MB po okolo 1,5h tez doszlo
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
też nie możecie postawić nic w unibecie ?
jakieś chore błedy wyskakują
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To samo mam. Po co zmieniali tą stronę na to badziewie. Co za kretyni tam pracują to się w pale nie mieści.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
jak na złość 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeszcze pół godziny temu nie dało się ani postawic zakładu, ani nawet sprawdzic własnego konta. Teraz to już wszystko leży.
Żal i 10 metrów mułu....
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
próbowałem w wersji mobilnej również lipa
jak się coś zmieni dajcie znać tu